Normal ziraat kartı, ama babam diyor ki sen olmadan çıkaramayız. Öyle bir şey var mı? Babam tek başına çıkaramaz mı benimde gitmem gerekli mi? Benim sınavıma az kaldı o yüzden sürekli çalışıyorum yemek yiyecek vaktim bile olmuyor. O yüzden gitmemem gerek ama seninde olman gerek diyor babam. Doğru mu? Ben olmadan çıkartamaz mı?
2 ay
Kart çıkarmak için nelere gerek var?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evett istiyorlardiye biliyorum.. git yindede iki iş olmasın
Kimlik versem olmaz mı kendimi gitmek yerine
Yok imza vs isterlerse sen olmak zorundasin
Sana çıkartılacaksa ki öyle anladım, elbette senin gitmen gerekir.
İyi de neden kimlik versem olmaz mı götürse
Hayır olmaaaz, sonuçta çalışanlar nereden bilecek senin isteğinle mi yoksa habersiz mi değil mi
Kendi işine babanı niye gönderiyorsun kızım.
Kçını kaldır da gitsene
internetten bakabilirsin
Bulamadım
Neden gitmeyip doğruluk sorguluyorsun
Keşke sadece soru başlığını okumak yerine açıklamayıda okusaydınız o zaman böyle bir soru Sormazdınız.
Yok okudum sorum hala net
Babanın lafını bunun için sorgulaman hiç bir nedenle mantıklı gelmedi
Babamın lafını sorgulamamda kötü olan nedir? Babam okul okumadı ve ilk kez kart çıkaracak. Ya yanlış biliyorsa diye düşünmez mi insan? Sen kimsinde benim babamın lafını sorgulamama karışabiliyorsun. Bu sitenin en kötü yanı sizsiniz adama kartla ilgili soru soruyorum bana babanın lafını sorguluyorsun diyor allahım kardeşim ya
Ahahaha hasta ya hem fikir sormuş hem ne karışıyorsunuz diyor
Hasta olan sensin ben soru soruyorum kart için bana gerek var mı diye sende bana soruyla cevap veriyorsun babanın lafını sorgulaman mantıklı mı diye engellesene kardeşim rahatsızsan ne yorum atıyorsun
Offf imdaaaaat