İlk defa garsonluk yapıcam ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yorumları falan okudum çok zor diyorlar söylendiği kadar zor mu?
Garsonluk zor mu?

Knk bende garsonluk yapıyorum çalıştığın yere göre değişir ya. Önceden lokantada garsondum bi patronum vardı ilk işim dememe rağmen bilmediğim yapmadığım şeyler yüzünden bana kızıp duruyodu iki hafta orada çalışıp bıraktım şimdi bi simitçide çalışıyorum poğaça börek pasta falan satıyoz dükkan çok büyük değil şubeleri falan da var hafta sonları yoğun oluyo o biraz zorluyor beni çünkü tek garson benim :( normalde haftada bi gün izin hakkın oluyo hafta sonları genelde çoğu iş yeri izin vermiyor benim çalıştığım yer aylık maaş veriyo sigorta falan da yapıyo bizim dükkanın şube müdürü olan abla da çok iyi biri garsonluk çok zor değil iyi bi patronun varsa. Tek sıkıntı yoğunluk olursa çok yoruluyon bide iş giriş çıkış saatleri sorun oluyo. Ben 6 buçukta iş başı yapıp 4 buçukta çıkıyorum 10 saat çalışıyoz. Simitçi olduğumuz için dükkan 5 te kapanıyo zaten... Ay neyse çok yazdım 😅
Evet yere göre değişiyor diyorlar ama ramazandan dolayı gece 3e kadar calisicam ramazan bitene kadar yapabilir miyim bilmiyorum çok ayaktada duramıyorum
Tecrübesiz olduğumu söyledim sorun değil zorluğu yok dedi
Yok be herkes öyle diyo ama zor saatlerce ayakta durmak. Ben lokantada çalışırken ayaklarım sızlıyodu valla şimdi biraz alıştım ama hala zor oluyo bide gece 3 mü yoksa öğleden sonra 3 e kadar mı çalışçan. Ayrıca sabırlı olman lazım bazen müşteriler sorun yapıyo. Bizim dükkana gelen koca karılar çok fena her şeye laf söylüyorlar
Cevap
4Cevap
Zorluğu da var Kolaylıgi da var
Alısırsın ya yas kaçki
18 :(
Okul vs naptın
Açıktan okuyorum
Mecburiyetten ise girmem lazim
Fakat yapamam diye korkuyorum
Yaparsın öyle deme ben de öyle sen gibiydim Şu an 1 yıllık tecrübeliyim:))
Devam ediyor musun yapmaya
Evet ben öğr adayıyım
Uzun süre ayakta kalamayan biriyim asla bana göre bir iş değil sadece bir ay çalışıp çıkmayı düşünüyorum
Sence yapabilir miyim
Yaparsın neden yapamayasın?
Ramazandan dolayı gece 3e kadar calisicam büyük ihtimalle dahada zor olacak ondan sordum
Alısırsın insanlar neler yapıyor? İlk gün zorlancam ama Allah sabrını veriyor. Ben sabah 8 aksam 8 oruçta sanayide calıstım
Yaa çok zordur
Bela bir meslek.
Neden ki
Bir dönem yapmıştım, zor baya
Çok iyi teselli haha
Gerçekler
Zor olabilir bahşişi iyi mi
Bilmiyorum ki
Nasıl bi mekan
Cafe
Ve ramazan olduğundan dolayı gece 3e kadar çalışacağım
Bence dene zor ama