Yabancılara mülk satışı ne olacak biktim artik ev kiralarından nasıl bir çözüm gelecek?

felaket can sikici antalyada taşra sayilabilecek bir merkez ilçedeyim dünya kadar rus ukraynali avrupali afgan iranlılar var mülteci değiller ev almışlar eğitim fakültesi mezunuyum ingilizceden doktora puanım var bir alışveriş merkezinde çalışıyorum bugün bir rus kadın geldi sıfır ingilizce beni anons ettiler geldim kadın 800 liralık alışveriş yapmış 100 dolar çıkarmış vermiş tl istedi kasiyer konuşmaya çalıştım yani o kadar zoruma gitti haftada en az iki kez bir ukraynaliya 1000 liralık somon satıyorum adamlar kendilerine göre çerez parasına ev satın alıyorlar ama bizim ev kiralari da yukseliyor ve bizim ülkemizde bizden iyi yasiyorlar insanin zoruna gidiyor sözlümle dugun ceyiz tatil için para biriktiriyoruz ama ikimiz de asgari ucretiz ufacik evde yasiyoruz ev kirasi 4500 faturalar gıda geliri falan derken para geldiği gibi gidiyor. artık evliliği de ertelememeyi düşünüyorum nasıl olsa doğru düzgün bir şey olmayacak yani var ya bugün acaip canım sıkkındı siyasetten de nefret ederim ama hükümet değişse en azından şu durum değişir mi biraz iyileşme olur mu?

Yabancılara mülk satışı ne olacak biktim artik ev kiralarından nasıl bir çözüm gelecek?