Ben yurt disinda ogrenciyim ve her kazandigim parayi altina yatirdim ve 10 bin euro oldu ama simdik ne yapacagim bilmiyorum altina yatirim yapmaya devam mi etmem lazim yoksa baska bir seye yatirim mi yapmam lazim?
3 gü
10 bin Euro'yla neye yatırım yapabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bence şu an altın almaya devam et. Seçimler bir olsun piyasaların durumuna göre bak. Mesela sakın ev alma çünkü bu ev fiyatlarının seçimlerden sonra düşeceğini söylüyorlar. Ev almak doğru bir yatırım aracı değil. Yine tarımla ilgili yatırım yapabilirsin. Salyangoz üreticiliği, türüf mantarı toplayıcılığı falan ama bunlar da belli bir uzmanlık gerektiriyor. Dediğim gibi biraz beklemen lazım.
Bitcoin falan bunlar boş iş sen altından şaşma. Alabildiğin kadar altın al.
Veterinerim demişsin çok hayvancılığa da yatırım yapabilirsin eğer Türkiyede yapacaksan bu yatırımı seçimlerden sonra doların durumuna göre bak.
Hayvanliga ne tur yatirim var?
Mesela havyar üretebilirsin. Süt peynir işine girebilirsin ama yem parasını hak getirebilir misin bilmem. Dolar düşerse tarıma teşvikler verilirse seçimlerden sonra bunları yapabilirsin.
Ben zaten yurt disinda yasiyorum
Aynı düşünceler bendede var ama düzenli bir gelir olsun param çalışsın diyorsan paranın ticarette sahaya inerek işletilmesi gerekiyor dolar almak altın almak ev almak falan filan bunlar geçici yurtdışından türkiyeye gelecekmisin ordamı kalacaksın paranın değeri yönünden soruyorum türkiyede 10 bin Euro iyi para ama yurtdısında ne yapabilirsin bilmem
Vallaha bilmiyorum ileride evlenecegim kisi turkiyede yaṣamak isterse benim icin uyar
Btc al. Şu ara 26 25 bin dolar civarı 35 e kadar çıkacak al dursun sonra sat 35 ten fazla kazanayım diye düşünme. Oradaki kazancı yine altına bas
Bitcoinde cok dalgalanma oluyor ama fazla guvenemiyorum
Sen bildiğine devam et. Kolay gelsin
Bitcoin pişmanlıktır
@anonimmbirkizz16 he he tamam
10 daha biriktirsen kendi malzemelerini alıp bouw veya infra işinde projeleri metre hesabına göre alabilirsin
Bouw ve infra nedir aceba?
İnşaat ve altyapı
Ama ben inṣaatan pek anlamiyorum ki
hangi alanda bilgi sahibiysen o işe yatırım yap
Futbol ve hayvanlar hakinda bilgim var ama onlarada yatirim yapilmaz heralde
Her şeye yatırım yapılabilir sadece uzman kişilerle konuşmalısın
yurtdişinda ögrenci olmak bile faydali gidin valla yurtdisina
Ben zaten yurt disinda dogdum buyudum
cennete dogmusun burada bizim gibi fakir zebanilerin içinde ne işin var
Oyle deme ya hem burasi cennet degil vallaha turkiyenin ekonomisi iyi olsa asil oralar cennet tabi birde insAllah depremlerde biter
valla geçinemedikten sonra istersen sarayda yaşa her şey pahali iş yok
Dogru sende haklisin
5.000 Eurosuyla Petkim
5.000 Eurosuyla Tüpraş al ve Tüpraş 50% artınca sat.
Petkimin 2/3 katı olma ihtimali var ama spekülatör var
Gram altın yap 1 ay önce 1000₺’ye aldığım altın 1200₺ olmus
Ceyrek altin tam altin gibi seylerden mi?
Bulunduğun ükeden dışarıya çıkmayıp orada kalarak , Sonra Altında veya Euroda kalmaya devam ederek en iyi yatırımı yapmış olursun zaten
Altına yatırdığın mevduatın karşılığı mı 10 bin Eu?
Hayir para olarak 10 bin mevduatla ne kadar bilmiyorum
Biraz daha biriktirip kendine araba falan al bence
Altın kanki gerçi çok değişir mi bilinmez de risk almadan ekstra kazanç olmuyor
Altın uzun vadeli yatırımdır, getirisi de diğer yatırım türlerine göre azdır, avantajı ise herkes istediği zaman alıp satabilir. Diğer yatırım türlerini önce öğrenmen gerek.
eğer biliyorsan borsaya yatır ama alsat yapma koy parayı bekle bir yıl 3’e katlar
180 bin TL bunla motor veya araba yatırırsın, tarla arsa gibi yatırımlar yapabilirsin
Bende yurt disindayim hangi ülkedessin? Ne okuyorsn bidr
Belcika asistan veteriner
Anladim parani biriktir bencr kredi cekersin bi ev alirsin kendi adina
Bence ev ya da böyle oturmakli bisey al borcunu yavas yavas ödersin bence
Dogru bencede oyle iyi ama nedense ben krediyi hic sevmiyorum bir zaman sonra baṣa bela olabilir
Ama ödersin isin var sonucta
Isini var veterinersin ama ailene danış bence
Dogru haklisin sen hangi ulkedesin?
Ben fransa
Ekle beni istiyordan özelden konusuruz
tamam
Arkadaslik yoladim
P le mi basliyor
Evet
Biraz daha biriktir yedeğin olsun sonra iş yap yedeksiz iş yapma
Piyasalardqn çok anlamıyosan bencede altın gümüş gibi madenler en iyi tercih olabilir
Deprem zedeyim bana yardım yapabilirsin zekat kısmını
Tamam. 250 euro parayı diger depremzedelerle bölüştürüyor. Sana düşen payı 250/1,000,000=0.00025 euro=0,005125 tl. Sana yarım kuruş kaldı, o gelen para da herhangi bir madeni para ile ifade edilemiyor.
@EzgitheMagnificent lan :P
Tr ye gelmemeye yatırım yap kanks
Bide inandırıcı olsanız keske
Nasil yani?