Para & Ekonomi 3 gü Yüksek miktarda paraya ihtiyaç duyduğunuzda bunu nasıl çözersiniz? u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Kredi çekmek, aileden borç istemek, arkadaştan borç istemek, ev/araba satmak vb. Hangi yola başvurursunuz? Bankadan kredi çekmek Aileden borç istemek Arkadaştan borç istemek Ev/araba satmak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler3 gü 🌸Teşekkürler @LaBelleIndifference Yüksek miktarda paraya ihtiyaç duyduğunuzda bunu nasıl çözersiniz? Cevap Yaz 33 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
ibo9700 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 76% 3 gü Kredi kartından bankanın vereceği miktardan daha az faizle para çekerim.Kart limitim 150,000 😎12 aya kadar 1,36% ile evraksiz anında para çekmem mümkün.Eğer daha uzun süre lazım sa kredi çekerim. 1 2 Yorumla MustiEmre 3 gü Kredi kartı bankaya göre faizi düşük mü oluyor demek bilmiyordum Yorumla ibo9700 3 gü 1,36%şu an çoğu banka kredi için 2% hatta 3% faiz alıyor.Eğer 5-12 ay arası öderim diyorsanız karttan çekmek mantıklı.12 ayda bitmez derseniz kredi mantıklı Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 3 gü Yüksek miktarlarda ihtiyacım olsa ailem dışında kimseden medet ummam 1 2 Yorumla MustiEmre 3 gü Dimi 2 gün sonra başa kakmaya başlar borcunu ödesen bilse AşkıÖldürmek 3 gü Aynen öyle her zaman değişmeyen bir kural gibi
CookieLatte Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 3 gü Gene uzun yazacaktım ama neyse sonra laf geliyor. Öğrenci olduğum için hala ailemden isterdim. 1 6 Yorumla MustiEmre 3 gü Yaz yahu kim laf ediyor ben mi 😄 o kadar uzun yazan var oysa nolcak Yorumla CookieLatte 3 gü Yok 2-3 kez görüşümün altına diyen olmuştu. Yok fenomenlik mi istiyorsun ne duyarı bu vesaire diye. Oysaki detayı seven başak burcuyum sadece. 😄 Yorumla MustiEmre 3 gü Ya bende birisine sordum neden uzun görüş yazıyorsun diye baktım ki engel atmış bana 😂Alt tarafı soru sordum daa Yorumla MustiEmre 3 gü Bende atış serbest yaz gitsin 😎 Yorumla CookieLatte 3 gü Engel atmak yerine yoruma kapatmaya karar verdim bende unutmazsam tabi😂Teşekkür ederim 🥳 Yorumla MustiEmre 3 gü Ricalar ederim ne demek ☺️ Yorumla
m CuteCurly Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 41% 3 gü Ailemden alırım ama tabi ne kadar miktar para olduğuna da bağlı 🤓 1 1 Yorumla MustiEmre 3 gü Family bank 😄 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 3 gü Anne babama sorarım önce. Yoksa kredi çekerim kimseden borç istemem 1 1 Yorumla MustiEmre 3 gü En güzeli Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 3 gü Para & Ekonomi konusunda 3,6b cevap paylaştı. şu an tabi ki de çözemiyorum sadece birikmiş param var bunun dışında acil paraya ihtiyacım olursa çözemem. 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% 1 gü Yüksek miktarda paraya ihtiyaç duymak.. o potaya girmem bile.. lüks kaçar.. aşar beni. 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 32 , eic 85% 1 gü Para & Ekonomi konusunda 831 cevap paylaştı. Arabamı satardım. Evimin kredi borcunu ödemekteyim ve banka ikinciye kredi vermiyor. 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 2 gü Kredi kartı nakit avans faiz oranı şu anda en uygun seçenektir. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% 3 gü Aile ilk akla gelen ve en mantıklısı fakat kendim ektra iş bulup kendim kazanmak isterdim. 1 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 3 gü Para & Ekonomi konusunda 316 cevap paylaştı. Bankaya misliyle faiz öderim akrabamdan, ailemden, dosttan almam. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 3 gü Akape genclik kollarina yazilmakla baslarim sonrasi geliyor zaten 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 gü Hisse senedi al sat yapıyorum gereken miktarda satış yaparım hesabıma aktarırım. 1 0 Yorumla
s Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 3 gü Baba bank sjjs :D biz ödeşiriz onunla 2 2 Yorumla MustiEmre 3 gü Babam sağolsun yazdır arabanın arkasına jfjfj Yorumla Sosyetic_SheqiiL 3 gü Hayır yine de ben aldım onu :D yazdırmam Yorumla
aDarkAngeL Takip Et Xper 3 Yaş: 26 2 gü Varsa değerli bir eşyamı satarım elimden geldikçe borç almamaya çalışırım mecbur kalırsam da yakın bir dostumdan isterim 1 0 Yorumla
eskisifremiunuttum Takip Et Xper 3 Yaş: 33 3 gü Miktarına bağlı. 15/20bin gibi bir rakamsa ay sonu maaşı beklerim 30/50/80/100 gibi rakamlarsa 3 4 taksit kredi çekerim 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% 3 gü Bababank neden yok seçeneklerde 😃 1 3 Yorumla MustiEmre 3 gü Aileden borç istemek var ya 😄 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 3 gü Hee pardon tam okumadım 😃 Yorumla MustiEmre 3 gü Sorun değil 😄 Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 2 gü Şimdilik 😄 ayağımı yorganıma göre uzatmak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kredi kartından bankanın vereceği miktardan daha az faizle para çekerim.
Kart limitim 150,000 😎
12 aya kadar 1,36% ile evraksiz anında para çekmem mümkün.
Eğer daha uzun süre lazım sa kredi çekerim.
Kredi kartı bankaya göre faizi düşük mü oluyor demek bilmiyordum
1,36%
şu an çoğu banka kredi için 2% hatta 3% faiz alıyor.
Eğer 5-12 ay arası öderim diyorsanız karttan çekmek mantıklı.
12 ayda bitmez derseniz kredi mantıklı
Yüksek miktarlarda ihtiyacım olsa ailem dışında kimseden medet ummam
Dimi 2 gün sonra başa kakmaya başlar borcunu ödesen bilse
Aynen öyle her zaman değişmeyen bir kural gibi
Gene uzun yazacaktım ama neyse sonra laf geliyor. Öğrenci olduğum için hala ailemden isterdim.
Yaz yahu kim laf ediyor ben mi 😄 o kadar uzun yazan var oysa nolcak
Yok 2-3 kez görüşümün altına diyen olmuştu. Yok fenomenlik mi istiyorsun ne duyarı bu vesaire diye. Oysaki detayı seven başak burcuyum sadece. 😄
Ya bende birisine sordum neden uzun görüş yazıyorsun diye baktım ki engel atmış bana 😂
Alt tarafı soru sordum daa
Bende atış serbest yaz gitsin 😎
Engel atmak yerine yoruma kapatmaya karar verdim bende unutmazsam tabi😂
Teşekkür ederim 🥳
Ricalar ederim ne demek ☺️
Ailemden alırım ama tabi ne kadar miktar para olduğuna da bağlı 🤓
Family bank 😄
Anne babama sorarım önce. Yoksa kredi çekerim kimseden borç istemem
En güzeli
şu an tabi ki de çözemiyorum sadece birikmiş param var bunun dışında acil paraya ihtiyacım olursa çözemem.
Yüksek miktarda paraya ihtiyaç duymak.. o potaya girmem bile.. lüks kaçar.. aşar beni.
Arabamı satardım. Evimin kredi borcunu ödemekteyim ve banka ikinciye kredi vermiyor.
Kredi kartı nakit avans faiz oranı şu anda en uygun seçenektir.
Aile ilk akla gelen ve en mantıklısı fakat kendim ektra iş bulup kendim kazanmak isterdim.
Bankaya misliyle faiz öderim akrabamdan, ailemden, dosttan almam.
Akape genclik kollarina yazilmakla baslarim sonrasi geliyor zaten
Hisse senedi al sat yapıyorum gereken miktarda satış yaparım hesabıma aktarırım.
Baba bank sjjs :D biz ödeşiriz onunla
Babam sağolsun yazdır arabanın arkasına jfjfj
Hayır yine de ben aldım onu :D yazdırmam
Varsa değerli bir eşyamı satarım elimden geldikçe borç almamaya çalışırım mecbur kalırsam da yakın bir dostumdan isterim
Miktarına bağlı. 15/20bin gibi bir rakamsa ay sonu maaşı beklerim 30/50/80/100 gibi rakamlarsa 3 4 taksit kredi çekerim
Bababank neden yok seçeneklerde 😃
Aileden borç istemek var ya 😄
Hee pardon tam okumadım 😃
Sorun değil 😄
Kredi çekerim kimseye minnet etmem 😂
Şimdilik 😄 ayağımı yorganıma göre uzatmak
Kredi çekerim.