Güncellemeler
3 gü
Arkadaşlar 3000 TL kiralık olan ev bakım istiyor. Parkeleri falan kötü ayrıca ısıtma sistemi Yok site içerisinde. Ve eski bina olduğu için bu fiyat
Güncellemeler
3 gü
Maaşıma zam isteyip 14 e kadar yükseltebilirim.
Arkadaşlar ev buldum ama. Birisi 6000 TL birisi 3000 TL. 6000 TL olan çok güzel yalnız yaşayacağım sizce bu maaş ile gecinebilir miyim? Şirket arabam var ve yakıt problemim yok ve 2000 TL yemek kartım var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yanına ev arkadaşıyla falan belkı geçinebilirsin diğer türlü zor masraflar ağır olur. Bı dogalgaz gelıyor 1000-2000 arası zaten. E hıc mi eğlenmeyeceksin gelmeyeceksin sokağa cıksan para gezmesen bile.
yalnız yaşayacaksan büyük bir eve geçmeni tavsiye etmem kardeşim. 1+1 sana yeter. tek yaşadığın için yemek kartı vs. de var bence yeter.
1+1 daha pahalı olmuş durumda hocam
bence olur geçinirsin. yol parası derdin yok. yemek katkın da güzel. biraz da zam aldın mı tamamdır.
5000 tl senin ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünüyorsan 6000 liğe geç.
Sadece sigara masrafim var
Onu demek istemedim
Eğer harcamayı seviyorsan yetmez. Abur cubur çok seviyorsan, alkol kullanıyorsan ya da ufak tefek şeylere para harcamaktan acımıyorsan yetmez manasında söyledim.
Yalnızsan idare edilir. Aile olsan zor derdim. Yemek ve yol masrafın olmaması da artı bir durum.
6 bine kiralık ev mi kaldı. hangi şehir orası?
Gebze
İstanbul'da da var ezbere konuşmayalım faşist bayan
İstanbul'da yoktur. olsa olsa silivride vardır. boş yapma. gir. İlanda ara 6binlik ev İstanbul'da, bakalım bulabilecek misin
ezbere konuşmayın hocam aç sahibindene bak var. biliyorum çünkü ben de aradım
aynen açıp baksn isteyen. bakalım düzgün bir yerde düzgün bir ev varmıymış bu fiyatlara
Birikimin yoksa, işsiz kaldığında en az 6 aylık kira ve diğer giderlerini karşılayamayacak isen eve çıkmak riskli olur.
Sadece işe gidip gelirsen ve temel ihtiyaçlarını karşılarsan belki gdfg
Kira cok fazla asiri fazla 6 bin olan sen biraz daha bak 3 4 olsun yine
6.000 kira 3.000 elektrik su dogalgaz 1.500 mutfak masrafi 500 de harclik yaparsin
İşine yakın olanı tercih et, ya da 3k olanı tercih et zaten çalışıyosun evin içinde sürekli vakit geçirecek değilsin. Geçinmek güzel evde oturmaktan daha önemli.
Evet mümkün...
Bekarsan geçinirsin.
İşine yakın olan hangisi ise onu tercih et
O paralara kira mı kalmış ya hangi şehirdesiniz
Gebze
Ne güzel burada en kıytırık döküntü 1+1 ler 8 den başlıyo
Orası neresi ki?
İstanbul 😂
:D ona o parayı vermektense burada bir ev tutup her gün Marmaray ile işe giderim daha mantıklı
Zorlanırsın
11 e 6 fazla olur
Sana pek para kalmaz
Evet
Geçinemezsin