Para & Ekonomi Kenara ne kadar para atıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Aylık kenara ne kadar atılmalı minimum Güncellemeler+1 yıl 5-10 arası iyi bi rakam mı Kenara ne kadar para atıyorsunuz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayırabildiğim kadarı ile ayırmaya çalışıyorum günlük hesapta tutuyorum birikiyor yani... 0 0 Yorumla
Adatiq Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl 5-10k arası şu dönemde mantıklı arkadaşların dediği gibi. Birde bu birikimi nakit olarak tutmak yerine, yatırım araçlarında tutmak mantıklı bence. ( neye güveniyorsanız tabi ) 0 0 Yorumla
sofsof2020 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile evinde yaşıyorsan haala, Maaşının 3/1-ini sakla derim 1 0 Yorumla
SiriSevecen Takip Et Master Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Askerden geldim şu sıralar eldeki bitiyor. Biriktirmek pek mümkün değil. 0 0 Yorumla
ırmak11 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl bes var orada birkiyo ben kendim hayatta biriktiremem 2 1 Yorumla ironman57 +1 yıl Mantıklı bende aynı Yorumla
aysemffmfmmc Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Değişir yani o aylık harcamaya göre ve genel olarak ne kadar harcadığını göre 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Kazandığımı yiyorum valla birikim pek huyum değil 0 0 Yorumla
grafikerimizasık Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl maaşa göre değişir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Günümüz şartlarına göre düşünelim 5-10 arası iyi mi sence Yorumla grafikerimizasık +1 yıl iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ayırabildiğim kadarı ile ayırmaya çalışıyorum günlük hesapta tutuyorum birikiyor yani...
5-10k arası şu dönemde mantıklı arkadaşların dediği gibi. Birde bu birikimi nakit olarak tutmak yerine, yatırım araçlarında tutmak mantıklı bence. ( neye güveniyorsanız tabi )
Aile evinde yaşıyorsan haala, Maaşının 3/1-ini sakla derim
Askerden geldim şu sıralar eldeki bitiyor. Biriktirmek pek mümkün değil.
bes var orada birkiyo ben kendim hayatta biriktiremem
Mantıklı bende aynı
Değişir yani o aylık harcamaya göre ve genel olarak ne kadar harcadığını göre
Kazandığımı yiyorum valla birikim pek huyum değil
maaşa göre değişir
Günümüz şartlarına göre düşünelim 5-10 arası iyi mi sence
iyi
Pek atmıyorum fena harcıyorum
Hiç param yok
Hiç atmıyorum
10-15 k.
25 bin civarı