AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aylık ortalama 2 arkadaşız 80 ile 130 bin kişi başı para kalıyor hesaplardan
İş olarak sayılmaz ama 2018 yılında 25 bin lira gibi dar bir bütçeyle arazi alım satımına başladım. Şu ana kadar yaklaşık 2,5 milyon lira tutarında bakiye oluşturdum.
Eroin üretip satıyorum kısa sürede yeni Çamoluk otomotiv kadar param var
Çalmadan cirpmadan bu dediğin imkansiz
Bu söylediğin kendi emeği ile bir yerlere gelen insanlar için zan altında bırakıcı ifadeler
Dediğin gibi insanlarda var ancak sen genelleme yaparak takdir elilmesi gerekene bir jevi hakaret ediyosun her insanin bir kapasitesi var senin için imkansız olan bir başkası için pekala mümkün
Bir örnek ver Kiss zamanda yüksek kâr elde eden
Kimseyi zan altında bırakmıyorum kısa zamanda yüksek kârlar heleki yeni kurulmuş bir işte nasıl oluyor ya kısa zaman kavrami ya da kazanç kavraminda bir anlam sorunun var
Bu dediğini yapabilmem için dünyadaki 190 küsur ülkede 8 milyar insanı analiz etmem gerek buda çok mumkün değil tahmin edebileceğin gibi
Ama buna gerek yok hiç bir zaman yanilmayan ata sözleri çok laf yalansız çok mal haramsiz olmaz demisler
Ata sözlerinin her zaman doğru olanı söylediğinide nereden çıkardın halk arasında kuşaktan kuşağa aktarılan çeşitli batıl inançlarıda kabul etmemiz gerekir bu düşünceye göre ki bu son söylediğin söz ilede bu sefer tüm varlıklı insanların kazançlarını kötülük ile elde ettiğini söyledin
Ne yazikki öyle ki bırak zenginleri yüksek maaş alanlarin çoğu bile başkalarının hakkına giriyor
Ata sözleri konusuna geri dönecek olursak Atalarımızın dediği gerçekten güzel sözlerde var kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş gib sizinki o hesap bence bilmediğinin tanımadığınız insanlar ve işler hakkında bu kadar iddealı ve kesin ifadeler kullandığınıza göre
O söz çok doğru bir söz bu arada kedi uzanamadigi dala mundar der örnek bir kıza ısrarla mesaj atıp cevap alamayınca onun hakkında o... pu felan diyenler
Peki sana bir soru asgari ücret ne demek
Yasalara göre verilebilecek en düşük ücret
Ve bu ücret ise yeni başlayan hicbirsey bilmeyen vasıfsız elemanlar içindir dimi
Ama vasiflanmis isciyede aynı parayı veriyorlar 2 dil bilen diplomalı tecrübeli eleman arıyor herkes maaş asgari ücret bu haram degilmi
Kafanı kullanırsan yaparsın 2 senedir uğraştığım sistemim 2 aydır tuttu ve Aylık ortalama 100 bin TL kazanabiliryorum CALMA YOK HARAM YOK
1) ne sistemi
2) 2 yıl ugrasmissin kısa vadede olmamış
Biraz bahsettim zaten ben çalışıp akşamları öğrenerek 2 sene harcadım şu an çalışmıyorum
Adsense üzerinden yürüyebilir
Bundan 5.6 ay önce çevremdeki insanların kazançları 10.15 bin di şu an Aylık en az kazanan benim 100 bin işte düşün Aylık 500.600 bin kazanan insanlar var bu rakamlar şaka gibi gelebilir ama gercek
Kendi işimin patronuyum.
napcan taktik mi çalacaksın
başarı hikayelerini dinlemeyi severim
sonra?
Daha ne tür bir cevap vermem senin merakını gidericek anlamadım ben soru sordum sen bana cevap vermelisin ben sana değil
selam çaba göstermen hoşuma gitti çok fazla para kazanma yöntemi var doğru arastirirsan İnternet üzerinden düşük bütçeler kazansam yeterli dersen makale yazıp haber yazıp paylaşım yapabilirsin bi haber yaptım 12.800 tl ye sattığım dönemler oldu eğer biraz birikimin varsa kendin site alıp reklam alabilirsin reklamlara tıklanma başına ücret alırsın benim şu an 4 tane sitem var ve kimi ne 30 tl kimine 150 tl ucret alıyorum ( adsense ) araştır vaktin varsa ( r10. com ) burdan da bilgi alabilirsin
Vaar
Evet
Anlatalım patron