Ne gerek var bir gün için bu kadar masraf etmeye birde kız ve erkek farklı şehirdelerse kız ve erkek için farklı şehirlerde düğünler mi olacak Birde Nişan neyse de Kına falan yapmadan direk düğün yapılsa olmaz mı her gelenek yerine getirilmek zorunda mı
Milletin anasını babasını memnun etmeye çalıştıkları için pahalı. Gerçek sevgi olsaydı belediyeden nikah cüzdanını alır aynı evde yaşamaya başlarlardı.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başkasını memnun etmek için düğün yapmak istemezdim çiftlerin mutlu olması gerekiyor o gün
Millet senin düğününde göbek atacak sen taksitleri ödeyeceksin günün sonunda iş değil, bunun yerine sevdiğim insanla yurt dışında balayı yapar daha özel şekilde evlenirdim
Yurt dışında sakat doğmayı bu ülkede saglam doğmaya tercih ederdim ve ciddiyim nafaka mevzularına hic girmedim bunun tazminatıda var sanki ürün satın alıyoruz
Evlenmenin amacı iki insanın hayatını birleştirmesi bizim insanlarımız zorlaştırıyor bu süreci hatta düğün sırasında kameralarla kim ne taktı ne kadar verdi tek tek çekiyorlar bence görgüsüzlük hep bunlar herkesin imkânı aynı değil
Bak bizim ülkede %70 i asgari ücrete çalışıyor bu dediklerini yapmak neredeyse imkansız benim yaşımdaki gençler için ee bu yuzden erkekler evlenmiyor kızlarda evde bekliyor durum bu sadece zenginler evleniyor şu an