yeni tanıştığım bir çocuk bugün bana yollamış maaşım yattı diye.. mesleğini soruyorum söylemiyor. normal işçiyim demişti bana. patron falan değil yani. ne iş yapıyor olabilir
Ben yazılım sektöründe çalışıyorum yaklaşık 9 senedir ve o kadar olmasa da 45k ya yakın bir maaş alıyorum. Kıdemli mühendis olabilir benim yaş 33. Ona göre bi kıyas yap işte
Tamam da bir mantik hatasi var o sohbette. Kimse durduk yere hesap bakiyesini yollamaz. Muhabbet oraya bir şekilde gelmis zaten bak is meselesi vs de konusulmus. Ablamiz zor kizi cocukta paralıyi oynuyor. Bence tencere kapak 😂
Ne iş yapıyorsun vs gibi bir muhabbet olmuştur hatta ne kadar maaş alıyorsun da denilmiş olabilir ama ne olursa olsun bu normal değil. Bu kadar param var şimdi azıp üzerime atlayacakmısın demiş
Bugun giydigin kiyafet , dilin , tipin , kulturun , karakterin her ne kadar onemli olsada butun bunları golgesinde birakacak tek sey cuzdanin ve sahip olduklarindir. Kızın karakterine kalmış sonuçta. Kiz cok fazla para kazanıyor diye terk etmeyecek sonuçta sadece dahası var mı kaynağı ne merak ediyor 😂
Kalite cift olmayi karakter belirlemiyor ki artik. Katıldığın ortamlar , kulturun , anlayisin ve imkanların belirliyor. Kime ne sunabiliyorsun buna bakılıyor. Kuru kuru sevgi ask evlilik 90 larda gömüldü.
Ben gemi kaptanı olarak çalışıyorum. 2. kaptan olarak. Benim maaşım 4800 dolar, bu kişi de muhtemelen 3. kaptan olarak çalışıyor olabilir lakin TL ile maaş almış olması biraz garip. Belki de Türk bayraklı bir gemidir.
@Kotucocuk0707 Kız düşürmeye? Sanırım kendinle karıştırdın dostum ben buraya fikirlerimi, düşüncelerimi ve tecrübelerimi paylaşmaya, öte yandan yeni karkaterler, yeni fikirler görmeye geldim.
Sektir git deseydin herifin üç katı maaş alıyorum kimseye artislik yapmadım. Millet giyimiminden aracımdan zaten çözüyor olayı. Bunun gibi angut larda parayla kadın peşinde.
@gururlufakir kendini geliştirdiyse daha fazlasını bile kazanır da bu arkadaş troll. twitterda gezen fotoyu atmış buraya kendi konuştuğu çocugun maaşı gibi. Ya da cocuk kızı da kandırmış bilmiyorum dffhf