30bin TL altın aldım 08.08.2022de hala kâra geçmedim normal mi?
Paranızı nasıl yonlendiriyorsunuz?
30bin TL altın aldım 08.08.2022de hala kâra geçmedim normal mi?
Paranızı nasıl yonlendiriyorsunuz?
Uzun süre tutacaksan getiri olur ancak şu da var doğru zamanda almakta önemli yoksa geç kâr elde edilir.
Ben paramı Türk borsasında değerlendiriyorum. Bazıları Amerikan borsası tercih ediyor ancak ben tercih etmem sebebi şu bunda Amerika, İngiltere gibi ülkeler pat anlık karar verebiliyor yani bu ne demek adam kafasına göre sana ambargo koyar malına bile çöker. Bakınız Venezuellanın 1 milyar dolar değerinde ki mi ne altınlarına İngiltere çöktü vermedi. Amerika pat karar alıyor Huawei satışı yasak, kafasına göre ambargo da uyguluyor yani. Bu tarz ülkelere yatırım bana güven vermiyor. Yani ülkeler arasında olabilecek bir sorunda paranız yanabilir. Türk borsası bence güvenli ve kazançlı.
Yatırım tavsiyesi değildir.
En güvenli liman altın. Doğru yapmışsın. Diğer enstrümanlarda daha çok zarar var. Ben de borsada BİST üzerinden bir sepet oluşturmuştum portföy ortalamasını esas alınca zarardayım. Seçimden sonra hepsi çıkacak. Satmazsan zararda değilsin. Miktarı aynen duruyor. Bekle yükselecek. Altın her zaman zirvesini geçmiştir. 😎
Cevap
6Cevap
Ben borsa yatırımı yapıyorum. Altın uzun süredir yatayda. Maliyetin kaç gramda. Makasın çok açıldığı dönemde mi aldın acaba
Borsada doğru yatırım yapsaydın şimdi kârdaydin
Para en iyi kripto parayla katlanır. Anında 30 bin TL 150 bin TL de olabilir. Ama tamamen yokta olabilir. Riskli bir iş.
Ona bulasmam helal mi o
Haram değil kesinlikle. Haram diyen tek bir hoca bulamazsın. bulursan da o hocadan kanıt iste sana hiç bir kanıt veremez. Ayrıca hayatınızı dine göre yaşayacaksanız Zengin olma ihtimaliniz oldukça düşük.
Doğruluk payı var🤔
Yatırım sabır işidir biraz sabir
Sabirliyim ama gram alıp yastık altı yapsam daha iyi gibi sanki 300 TL artmış sadece
Seçim arefesindeyiz şu an, normal tabi
ne kadardan aldın ki altını
1048
Ben baktığımda göremiyorum ki 30.348 normal mi
Altın ağırdır borsa fonları veya kripto olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar