Selamm🥳🥳
1yıl boyunca full yatırım yapmaya odaklıyım ama nereye yatırım yapsam bilemedim?
Selamm🥳🥳
1yıl boyunca full yatırım yapmaya odaklıyım ama nereye yatırım yapsam bilemedim?
Bizde altın dolara endeksli. Dünyada birim ons aslında ama fiyatlandırma dolar üzerinden. Basit bi hesabı var. Bu yüzden altın alınca dolarda almış olursun. Bu yüzden euro mantıklı.
Altın uzun dönem alınırsa çok kar getirir keza Euro da aynı şekilde ilerde dolarında 20 TL üzerine atacağı düşünülebilir yatırımlarınızı bir sepet şeklinde yapmanız daha sağlıklı olur düşüncesindeyim...(YTD)
Cevap
24Cevap
Fark etmez bence altın al ponçik
Altın dolar euro vs vs hepside aynı grafiğe sahip aşağı yukarı ve hepsindede uzun vadeli düşünmelisin. Kur korumalı daha iyi olur şu an
Tam bir şey söyleyemem çünkü günden güne değeri değişiyor bazen altın çok değerli bazen euro ama birini seçecek olursam altın derim
Ben yatırım uzmanıyım parayı bana ver ben calistirayim
Yatırımları tek bir yerde toplamak yerine dağıtmak daha iyi bence o yüzden bir ay birine bir ay birine yönelik çalışma yapabilirsin
Birikimli hayat sigortası vereyim?😅
neden tek bir enstrümana takılıp kalasın
Bir Ay altın al, diğer ay Euro al.
Altın dususte alabilirsin
En guvenli liman altin
Dunyada savas var ve savasta kagit gecmez para gecer
Altin gecer pardon
TL olmayan her şey mantıklı
Alacak alsam şu anda almazdım.
Yüzde elli yüzde elli yatir
Fark etmez Dolar aldım
Döviz 😂😂
Altin al uzun vade. Al sat icin dolar
Evet ekleme yap bu sayede korumus olursun parani
Kripto
İmkanın varsa hem altın hem Euro al
Buseeee
@VişneliBrowni_ ulusa sesleniyor
Helpp xnxnnd
@VişneliBrowni_ sjjs senin yüzünden sorularıma hep bi gizliler çörekleniyor sal benim sorularımı sjsj
Hayranım çok napıyım benim suçum değil sncnsmxmc
@VişneliBrowni_ kendi sorularına topla şunları shs
Eyy Buse önceki soruma yanıt vermedin aşk olsun seni hayranlarınla başbaşa bırakıyorum 😁
Aynı şey zaten
Bu ara platin
Euro hanımefendi
Altın her türlü gideri var
Altin en iyisi
Dolar al
Altın
Altın
Altın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?