Deprem bölgesinde acil kefene ihtiyaç varmış. 1 adet kefen 750 TL olur mu? Deprem Bölgesinde Acil Kefene ihtiyaç varmış. 1 adet Kefen 750 TL olur mu ya?

Deprem bölgesinde acil kefene ihtiyaç varmış. 1 adet kefen 750 TL olur mu? Deprem Bölgesinde Acil Kefene ihtiyaç varmış. 1 adet Kefen 750 TL olur mu ya?

Böylelerine insan demek istemiyorum.. Nasıl bir vicdanları var.. Böyle bir zaman da yardımcı olmaları gerekirken yaptıkları akıl alır gibi değil.. Böyle fırsatçı kişilerden nefret ediyorum.. Zaman birlik olma zamanı..
Çok vicdansızlık Allahsızlık durum nasl bu durumu fırsata çevire bilirler ya nasl kullanırlar durumu bedava vermeleri lazm kefen ya bu altn deyil gümüş deyil bez ya insanın ölüme ölene saygısı olmalı ya
İyi niyet kötü niyet bu zamanlarda çıkıyor
Soru sormak için mi sordun (normal mi?) diye gerçekten yani yapmayın yaaa bu zamanda yapmayın nolmal olmadığını küçücük çocuk bile anlar!!!
Deprem Bölgesinde Acil Kefene ihtiyaç varmış. 1 adet Kefen 750 TL olur mu ya? sorum buydu admin değiştirmiş
Üzgünüm ama başlık ister istemez sinirimi bozdu Adana da yaşıyorum kefen almak için kuyruk oluşacağını kim bile bilir ki yapalan insanlık degil adilik maalesef ki Ülkem eskisi gini degil bizler herseyden once merhametli vicdanlı insanlardık ne ara bu hale geldik bilmiyorum kefen için bile fırsatçılık yapmak insanlık degil ya degil
İnsanlık bugünlerde ortaya çıkıyor
merhametlisi ve fırsatçısını da görmemize vesile oluyor başımıza gelen olaylar
Fiyatları yükseltmişler ne kadar kötüler
ne yazık ki
Cevap
2Cevap
Maalesef bu ülkede her şey fırsatçılık
Aynen öyle
altı üstü pamuklu düz bir 3/4 metre kumaş nasıl bu fiyatlarda olabiliyor
hırsızlık normalleşmiş iyice fırsatçı sç gözlüler!
Maalesef 😔
bedava verilmesi gerekiyordu bedava vicdansızlar
Bedavayı geçtim bulamıyorlarmış
Bunlar insan değil yaşasa ne yaşamasa ne ölüp gidecek memur maaşıyla hayat yaşicak insanlığa ne faydası olucak onu geçtim zarar verir ve zarar verenlerde ceza almalı böyle adamlara komple at gitsin müeebeti çok ağır değil mi içi kötüyse bunların daha büyük kötülük yapma şansına sahip olarak doğsaydı ya da günün birinde o duruma gelirlerse ne yaparlardı özet kötü genleri bulup kesin demiyom ama bir odaya hapsedin yemeğini verin yaşayıp gitsin ag
cok üzücü aslinda ihtiyac.. 100/100 Pamukmu 3 metre kumas.. adina kefen deyince degerleniyor demek 😔
su durumda degerlemesi diyecek söz bulamiyorum
Şimdi depremin sebeplerini anladınız mı bu kanı bozuk soysuz domuzlar yüzünden işte
Belki de Allah birlik olmamızı istiyor ama biz maalesef olamıyoruz
Bu durum ne yazık ki insanlık dışı🥺 çok üzülüyorum bu duruma
Hiç değil. Çok fırsatçı insanlar var.
Maalesef 😔
😔 maalesef
serefsizlikkkk
Maalesef öyle 😔
Fiyatını artırmışlardır fırsatçılar
Trendyol büyük bir şirket. İstese yardım edebilir. Halk yardim ediyor
Şaka gibiyiz
Deprem olur battaniye fiyatını arttırırlar
Ekmek 15 TL olur
Yardım etsinler insanları çöp torbalarıyla gömüyorlarmış
normal degil
Bence de normal değil
Fırsatçılık diz boyu
Bir ekmek fırını 17 liraya depremzedelere satılıyor buda yağma hırsızlık oluyor. Devlet bu duruma el atılması lazım
Bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?