ben hatırlıyorum da, çocukken beni götürmüşlerdi. o beyaz örtüyü ötüp üzerinden yapıyorlar ya, tencereye her döküşlerinde üzerime gelir diye korkardım :D
gittiğimiz kurşuncu, dökümünü 1ooo tl yapmış… kem gözlere gün doğdu
— vardalcaniş (@vardalcanis) February 2, 2023

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ayak ucuna bir kaç el ateş edince, diğer korkularını unutur gider, hem daha ucuza mal olur!
Hem dinen yasak şu yapılan korku çıkartma ritüelleri ve şirk niteliğinde kabul görülüyor.
Bazı arkadaşlar, “işim olmaz, hacı/hocayla” demiş :)
Küçükken götürmüşlerdi ve geçen seneler yine gitmiştik ve ne yazık ki, bu kadar okuduğum halde, bazı ayetleri görmemişim, her nasıl olduysa artık!
Allah tövbemizi kabul etsin.
Bir de başka çeşit korku çıkartma yöntemleri de var. Küçükken bir komşumuz yapıyordu ve beni çok sık götürüyordular, tabi bunu dedemden gizli yapıyordular!
inanmıyorum böyle şeylere yahu sıcak eritilmiş bir meteryal tamam mı soğuk suya aniden atılırsa tabii ki o şekilleri çıkarır bunun nazarla vs ne alakası var acaba komedi
Daha ucuza haş edebilirsin bi aşiret kızına ve çocuğna hakaret edersen gramaj olarak daha fazla kuruş dökülür
Saçma sapan şeyler. Boşuna bu kadar okuduk emek verdik. Bi kurşun dökmeyi öğrensek. Cin çıkarmayı öğrenseydik yeterdi.
Bizim saf milleti kazıklamak için ideal bir yöntem benim hiç işim olmaz kurşunla hacı hocayla 😅
Zaten dinen yasak, ne alakası var hocanın ve hacının kurşun dökmesiyle 😃
Bu işleri gidip de üniveriste rektörleri yapmıyor 😃
🤣🤣🤣
Yapsınlar canım, para orada! Bu akılla nasıl üniversite rektörü olmuşlar, hayret ya 😃🤣🤣
Konuşan halı, uçan terlikler var misal…. anında istediğin yerdesin 🤣🤣🤣🤣
Bütün hava yol şirketlerinin analarını ağlatacaklar, paraya para demeyecekler 🤣🤣🤣
Anlıyorum 🙂
Hiç sanmıyorum :) neyse, durum vahim, ama kimse farkında değil :(
Neyse hayırlı günler sana da :)
İyi günler 🙂
Teşekkür ettim ;)
Bin tl ona verilir mi ya batıl inanç işe yaramaz bunlar
Sanki küçükken dökmüşlerdi ya hatırlayamadım şimdi hajdjsjsj
İşimiz haci hocayami kaldi şimdi tövbe estağfurullah
Birisini kurşuna dizmek bile daha ucuza geliyor. Hacı hoca da buldu yolunu.
Türk arkadaşım beni ilk kurşun döktürmeye gittiğimizde çok heyecanlanmıştım ve korkmuştum açıkcası ama eğlenceliydi
İnanmıyorum böyle şeylere
Döktürüyoruz ama duvarlara
Hayır saçma sapan şeyler
Kaçkere döktürdün sen?
Bana 800 ver bende dökerim
Bir kere olmuştu sanki hayal meyal işe yarıyor mu
Hayır böyle şeylere inanmıyorum.
inanma böyle saçma şeylere.
Hayır inanmıyorum öyle şeylere
Bana örtü değilde tepsi tutarlardı