Bu ekonomide evlenmeye kalkışmak akılsızca mı?

Akilsizca olan ekonomik durumun farkında olmadan, prenses düğünü talep etmek olabilir. Evlenmek başka bir olay çünkü.. böyle zor günlerde birlik güç lazım. Mesela iki maaş..
Cevap
36Cevap
Her şey ateş pahası ev kirası, ev eşyası, evlenme masrafları çok zorrr...
Ekonomi kötü ama evliliğe engel değil bence.
Değil. Herseyin en iyisi, en yenisi olması gerekmiyor, en çeşitlisi olması gerekmiyor. Evlenmek demek Yuva kurmak, evet bir Ev kurarken çok eksik oluyor ama beraber el ele kurulabilir, zamanla da ufak tefek eksikler yine eklenir. Yeterki geçinmeye Gönül olsun.
Her dönem ve her yerde olduğu gibi düğün yaparak evlenmek isteyen, şatafatlı bir hayat isteyen parası varsa evlenir. Yok bana sadece nikah yeter sevdiğim insanın karısı/kocası olayım 2 göz odada bile yaşarım diyenler ise paraları olmamalarına rağmen evlenip gayet de mutlu olabilirler.
Ah öyle birisi olsa da Ah. Allahım bir kari koca olsam
Ekonomide ne var , bütcen yetmiyorsa, isiniz yoksa zaten evlenmeyin. Evlilik ülke ekonomisine bagli olsa, sizler dünyaya gelmezdiniz, 100 yildir nezman ekonomi daha iyiydi!! Türkiye son 100 yilin en zengin, en refah dönemini yasiyor, öyle olmasa starbuckslar, avm ler dolu olmazdi..
Aklı olan evlenmez diye bişe yok evlilik çok güzel bir şey tabi doğru insanla olunca bu zamanlarda parası olan evliyor walla 😂😂😂
Parası olan için sorun olmaz. Bence bu devirde herkes kariyer yaparsa, herkes evlenecek maaşı alır, işçilerde diğer ülkelerden gelenler olabilir
Karşı tarafı zorlamayan mantıklı istekler sunulur da lüks değil ihtiyaçlar alınırsa neden evlenilmesin?
Böyle düşünen kac tanede daha kız vardır sence
Malasef öyle bu devir de evlilik cok Zor heke senin gibi düşünen birini bulmak imkansız
Bu pahalılıkta evliliği biraz ertelemek daha mantıklı geliyor bana
Bu ekonomi şartlarıyla evlenmek değil düğün yapmak akılsızlık
Ekonomi kötü ve evlenmeye engel. Evlenmek için milyon TL gerekiyor.
Paran olsa da paralı kadın bulmak çok zor bu yüzden evlilik sıkıntı
Bence evlenilebilir ama insan düğün falan yapmaya gerek duymamalı
Hazırda ev varsa düğünsüz olur. Gerisi beraber halledilir.
Bu devirde bu erkek düşmanı kanunlarla evlenen erkeğin dünyadan haberi yoktur
Parası olan da olmayan da zamansız evlenmesin. Bence en önemlisi bu.
Paramızla rezil olmaya gerek yok. Bir bardak süt için, inek mi besleyelim?
Akılsızlık değilde cesaret diyelim biz ona. Parası olan bu yola adım atar, olmayan ise razı olur bazı şeylere..
benim icin ekonomi ile alakasi yok evlilik kõlelek
Kadinlar icin cokda sorun olmasa gerek. Nihayetinde eninde sonunda herseyi erkeklere kitliyorsunuz. 3 gun sonrada bosanip adamin donuna kadar istiyorsunuz.
En İyi Cevap