Şu an çok düşük çünkü kredi kartlarımı saçma sapan kullanmışım. Takibini yapamadığım için bazısını gününden önce yatırmışım. Bazen bir anda tüm kartı kapatırken bazen asgari ödüyordum (ben sanıyorum ki asgari ödemek yeterli kredi puanının düşmemesi için sdadsf) 2 aydır filan çok düzenli ödeme yapıyorum acaba ne zaman düzelir kredi puanım? Şu an 100bin ihtiyaç kredisi çıkıyor ama bana 250-300bin lazım. Üstelik memurum yani maaşım yüksek ona rağmen çıkmıyor :/
1 ay
Kredi puanım ne zaman düzelir?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1 seneyi bulur 300 bin 12 ayda nasıl ödeyicen 50 bin üstü ihtiyaç kredisi 12 ay
Evliyim eşiminde maaşı var öderiz yani ama 36 ay olsa harikaolur
Ev ve araba kredisi birde iş yerlerine hariç 12 ay kısıtlaması getirdiler ayda 30 bin ödemesi var
Çok saçmaymış benim elimde olsa elimdeki hazır altını kullanmayıp kredi alıcam ama o kadar çıkmıyor. Bir şekilde bulucaz bakalım
Bir kaç ay düzenli ödeme yaparsan puanın düzelir
Yapıyorum şu an yani eşime verdim kartı ben de onunkini kullanıyorum eşim asla kaçırmıyor iyitakip ediyor
Bide alışverişleri genelde karttan yapın ertesi günü ödeyin
O çok iyi yapıyor yani bunu kredi puanıda yüksek zaten ama yine yeterli değil
Biraz daha zaman geçsin findexten bakabilirsiniz
Düzenli ödemeye devam et düzelir bir kaç aya
İnşallah Mart nisana kadar düzelmesi lazım
Düzelir merak etme
Sızıxıc kaç senelik memursun
Daha yeni ama ben öğretmen memurum o yüzden normal memursan fazla alıyorum
Ben de ilk mat okuyorum. Bran ne maaş kaç acaba
Okul öncesi benim ilk matematik de güzel ama ortaokula girnezsin inşallah o çocuklarla uğraşmak ne zordur ya
Maalesef ortaokul😂neden öyle dedin aa
Ortaokullar üst katımda inanılmaz zor bir grup yani her gün şükrediyorum okul öncesi olduğum için
Ah ah napcaksam. Normal Konussak uygun olur mu siZin için soru sorsam bikaç tane gizliden çıksam uygun mudur
Yok olmaz maalesef buradan kimseyle kadınlarla bile konuşmuyorum 😊
Zengin bi koca bulunca canım
Evliyim zaten eşimi dünyalara değişmemmmm
Süper allah ayırmasın 🙏🏻🙏🏻
Amin teşekkürler 😊
Puan kac