Kredi notuna bağlı birde enpara kullanıyon mu genelde bankalar müşterileri olan kişilere kredi skoru yüksekse daha kolay kredi verir
0
1 Yorumla
Soran
2 ay
Enpara kullanmıyorum ama bildiğim kadarıyla bu tarz krediler de yeni müşteri olanlara daha avantajlı oranlarda kredi veriliyor diye biliyorum o yüzden yeni kayıt yaptırcam. Kredi notum nasıl bilmiyorum bazen geç ödüyorum kredi kartı borcumu o cok etkiler mi?
Online banking de basvuruyorsun aninda cevab aliyorsun yani hesabina yatar ya da yatmaz Neye göre veriyorlar kredi risk raporuna göre puanlarina göre kredi kartlarin ödemesi falan ona göre
Maasımı garanti bankasından alıyorum 100bin TL kredi onaylandı ama biraz fazla geldi faiz oranı o yüzden enpara dan çekmek istiyorum garanti veriyorsa enpara da vermez mi?
Neden moral bozuyorsun garanti 100 bin kredi veriyor diyorum ama faiz oranı yüksek olduğu icin enparadan cekcem, konuşmaya karşı da bişeyim yok sadeve bi An önce hallolsun istiyorum uğraşmadan evrak vs
kredı kart borclarını gec ödeyenler ASLA yüksek mıktar kredı alamaz öyle bırşey mümkün degıl garantı sana 100 bın kredı verıcegını Telefonda söyleyıp sımdık hesabınıza aktaralım demedıgyse bunu unut fındeks puanların her şey söyler sana boşuna rezıl olma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kredi-karti-basvurusu/kisisel-bilgiler?ref=KK_TVS_POS_355065395&utm_source=tvs&utm_medium=kk
Kredi notuna bağlı birde enpara kullanıyon mu genelde bankalar müşterileri olan kişilere kredi skoru yüksekse daha kolay kredi verir
Enpara kullanmıyorum ama bildiğim kadarıyla bu tarz krediler de yeni müşteri olanlara daha avantajlı oranlarda kredi veriliyor diye biliyorum o yüzden yeni kayıt yaptırcam. Kredi notum nasıl bilmiyorum bazen geç ödüyorum kredi kartı borcumu o cok etkiler mi?
Selam bende en para hesabı kulaniyorum diğer bankalara göre çok iyi
Krediye başvurur başvurmaz direkt veriyor mu yoksa evrak falan bekletiyor mu
selam eğer bir gecikmen yoksa puanların yeterkiyse hemen alırsın kredi kartı kulaniyor musun peki
Kredi kartı garanti ve iş bankasının var
Ha güzel peki düzenli ödüyor musun onlar senin zamanında yatırıp yatirmadigina bakarlar ona göre sana banka notunu verirler
En para faiz oran yuksek. Ziraat ve vakifbanka ugra bordron ile
Kendi maas aldigin banka?
Faiz oranı yüksek geldi o yüzden enparadan çekmek istiyorum
Vermeyebilir kac tl lazim toplam
60-70 bin civarı
5 saniye sürmez verirlersw
Ya bu konular da çok bilgisizim ilk kez çekicem nasıl olur neye göre veriyorlar?
Online banking de basvuruyorsun aninda cevab aliyorsun yani hesabina yatar ya da yatmaz
Neye göre veriyorlar kredi risk raporuna göre puanlarina göre kredi kartlarin ödemesi falan ona göre
Gelirine göre hepsi hesablaniyor
Online yani uygulama indirip başvuruda bulunuyoruz dimi? Birileriyle görüşme yapmaya vs gerek yok mu?
Kredi borcunu gec ödüyorsun bazen okudum asla tek kuruş kredi alamasin unut
Kredi değil kredi kartı , iş bankasında bi kartım var 5-10 gün geçiyor bazen öyle ödüyorum
Maasımı garanti bankasından alıyorum 100bin TL kredi onaylandı ama biraz fazla geldi faiz oranı o yüzden enpara dan çekmek istiyorum garanti veriyorsa enpara da vermez mi?
Asla vermezler ozaman
Isbanka uygulamasini ac kredi risk raporunu bi indirsene
Dur bakayım kredi risk raporu uygulamada bulursam
Mavi tuşa baz arama yerinde kredi risk raporu yaz 28 tl ye sana gönderiyorlar
İs bank hesabımı açamadım bi türlü ya of
... internetten de bakabilirsin findeks kredi eisk raporu yqzarak
Diyelim ki kredi çıktı müşteri hizmetleriyle görüşmüyor muyuz direkt hesaba mı geçiyor
Hayirdir senin konuşmaya karşi sorunun mu var genelde hesaba yatar arayan olmaz
Ama öyle diyim sana 1 kuruş kredi vermeleri imkansiz gibi birsey
Neden moral bozuyorsun garanti 100 bin kredi veriyor diyorum ama faiz oranı yüksek olduğu icin enparadan cekcem, konuşmaya karşı da bişeyim yok sadeve bi An önce hallolsun istiyorum uğraşmadan evrak vs
kredı kart borclarını gec ödeyenler ASLA yüksek mıktar kredı alamaz öyle bırşey mümkün degıl garantı sana 100 bın kredı verıcegını Telefonda söyleyıp sımdık hesabınıza aktaralım demedıgyse bunu unut fındeks puanların her şey söyler sana boşuna rezıl olma
Çıkar
Ne zamana İşte başvurduğum anda mı
Evet
Hemen hesaba geçer
Ya bu konularda çok bilgisizim, neye göre veriyorlar ve mesela başvurdum diyelim kaç günde hesabımda olur?