bu düzenden bu parasızlıktan bıktım bir vurgun yapıp yurt dışına gitmeyi düşünüyorum var mı benim gibi düşünen insanlar merak ediyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gel mafya babalığı yapalım böyle basit basit vurgun yapmalar bize yakışmaz
Öttürürler sonra bizi
Mantıklı
Senin gibi düşünüp yurt dışına giden çok tanıdığım var 😏
Sen düşündünmü hiç
Aslında akepeye üye olarak başlayabilirsin bu işleme
Çok kolay yapılır tek gerek biraz imkan ve akıl
Nedir fikrin
Şu anda devlet para yardımlarını artırdı bir kaç bin kişiye bu konuda mesaj gönder başvuru için gelen bilgilerden tc vs istiyor zaten istediği kişin üstüne al kredi çek alım satım yap ama bir iki gün içinde halletmek lazım sonra da tüy
Ki şu anda bunu yapan da var
Tc kimlik bilgileri bulmak kolay zor değil bütün aile bilgilerini dahi bulabilirim önemli olan nasıl yapabileceğim krediyi çekmek kolaymı başkasının üstüne
O konuda da bankada tanıdığın olacak bu işi yapabilmem için sana ortak olması lazım bir şey alırkende noter de
Benim aklımda şu var bizim burada insan ticareti yapam bir adam var ay da bir kerefilan para toplanıp para teslimi oluyor otelde bir adam almaya geliyor sadece saftirik biri zaten geçen ay 40 bin dolar teslim edildi bu adamdan parayı alabilmenin yolunu arıyorum direk adamı soymama polis anında enseler beni
40 bin dolar çarpı 20 eşittir 800 bin değmez uğraşma bile
Varsa 2 milyonluk fikrin söyle yapalım 40 bin dolar beni kurtarır en azından riski az gibi gözüküyor
Bir kaç yıl öncesi iyi paraydı ama şimdi bu para hiç bir işe yaramaz 2 milyonda aynı bir şey değil yazılım bilen kredi kartı kopyalama yapabilir deli para döner ya da biraz zorlayıcı ama kara para aklama
Kredi kartı işi ekip lazım hocam kara para konusunda ise hiç bilgim yok öyle veya böyle bu parasızlık bana birşeyler yaptıracak orası kesin
Bir şey varda onu hiç sevmiyorum ama gerekene yaparsan olur bak
Şu kıl pis kimseyi kafaya takmayan aklı karı kızda olan zengin yaşlılar var ya onlardan ğtebilirsin
Anlatırsan olur aklıma yatarsa yapabilirim
Öncelikle bunları bulmam lazım en zor kısım bu sonra bunlara yakınlaşacaksın evine gideceksin affına sığınarak (or*spu gibi) at uyku ilacını cüzdan vs ne varsa boşalt evi
Haftada 2 kişi düşürsen kişi başı 10000 kaldırsan 80000 yapar aylık
Fena fikir değil o kodamanları bulmak önemli birde İstanbul’da yaşasaydım olurdu elbette
İstanbul hem iyi hem de sıkıntı
Neredesin sen
Giresundayım İstanbul’a geleceğim yakın zamanda
Tecrübeli gibisin bu konularda daha önce hiç yaptınmı
Karadeniz insanının uyanığı uyanık safı harbi saf olur İstanbul da da dikkat et koyun ararken kurda denk gelme
Yapmadım ama mantığı kurmak çok da zor değil insanları tanımak önemli gibi
İstanbul o konuda sıkıntı essağlı bir adama denk gelirsek vay halimize.
Aynen öyle bir polis asker vs onlar bu se*s konusunda görev icabı eksik kalıyorlar emekli olunca asılıyırlar öylesine denk gelirsen gerçekten şeyi yersin
Tabi makyajı güzel yapmalısın ayakkabıyı büyük numara giymeli saç rengini değiştirmeli veya peruk takmalısın giydiğin kombini tekrar yapmamalısın özellikle yakın zamanda
Bakalım valla en son olmadı onlyfans hesabı açıp video yayınlayacağım
Bak o en temizi fiyat bir miktarda düşük olursa ve vucut iyiyse parayı kırarsın
Diğerleri kadar olur mu bilmem de
Kız arkadaşım ile yapmayı düşünüyorum ama tutarmı kazanabilirmiyim hiç bir fikrim yok. Az önce bir paylaşımda gördüm biraz ünlü kızın biri 1 ayda 700k kazanmış bu siteden
Kız arkadaş?
O ünlüymüş ünsüz olanı da 70 bin kazansın
Kız arkadaşım yabancı kız türkiyeli değil geçenlerde sordum denemek amaçlı tama yapalım dedi
Nereli o yapabilirsiniz dediğim gibi güzel vücut güzel para
Latin Amerikalı kız Kolombiyalı
Fizik düzgündür o zaman diğerlerine hiç bakmayın direkbu işe girin legal olarak yapın
Aynen bencede biraz zor olacak ama sonunda umarım kazanmış oluruz birşeyler
Umarım müşterinizin bol olsun
Umarım eyvallah