1500 olsa dahi diyelim inşaat iki yıl sürdü. 2 yılın sonunda kalanını peşin ödeyeceksin. Kredi iler ödesen faiz uçacak o zamana değişen bişey olmaz yani
Anladım bizim boş ev ailem evlen otur diyor 10 senedir boş nişanlandım ayrıldım 1 daha kısmet olmadı. Öteki ev boş ev al diyorlar oturmadigim eve 2 cisini almak mantıksız geliyor hemen hemen her sene arabamı değiştiriyorum
TOKİ'nin iyi yanı pek yok. Başvuru yapıyorsun kurada ev çıkarsa sana bir 5 sene bekletiyor. Evi yapıp verince yüzde 20 peşinat alıyor ve geri kalanı aylık taksit yapıyor. O taksitlere de 6 ayda bir enflayon farkı bindiriyor.
Kadın 20 yıldır ödüyo valla Allah kolaylık versinsya krediyle alsam annem günah diye engel oluyo bir kira 40 yıllık binada 5 6 binden başlıyor müslümünsan inan bari kendi evimi öderim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Millet çoktan başvurdu ve çıktı diye biliyorum. Eski haber o ama yinede bi araştır bulunduğun şehirde olmamıştır belki daha
1500 TL mi ödüyorlar o çıkanlara
Daha yeni açıklandı. Ödemeler henüz başlamadı bilmiyorum orasını
1500 olsa dahi diyelim inşaat iki yıl sürdü. 2 yılın sonunda kalanını peşin ödeyeceksin. Kredi iler ödesen faiz uçacak o zamana değişen bişey olmaz yani
Bankadan kredi çekmek gibi değil dimi
Yalan ve bu ev almak için birde kura çekimi falan oluyor
Peki karımı toki
Bence çok uzun vade 10 senede ödeme ama ev sahibi olmak için en kolay yol bu ama herşeyi para ve ona bile şans gerekiyor
Kredi çeksem 1 bana 2 bankaya ev alıyon resmen 20 sene ödüyosun
Valla hayat pahalı benim 1 ev 1 arabam var ama herkes 1 ev daha al diyor
Pahalı da gariban napıcam ne kira verilıyo ne ev alınıyor
Bizimde ev var ama kendime almaya çalışıyorum
Anladım bizim boş ev ailem evlen otur diyor 10 senedir boş nişanlandım ayrıldım 1 daha kısmet olmadı. Öteki ev boş ev al diyorlar oturmadigim eve 2 cisini almak mantıksız geliyor hemen hemen her sene arabamı değiştiriyorum
Ama toki de kura var o çıkması lazim
Boşta tutma kiraya ver boş ev çürüyo haberin olsun unutma tokiye yazılıyım ama peşinatımzyok Şu an
Peki Toki teslim edilince kiraya verebiliyomuyuz
1500 TL mi , öyle bişey olur mu
İnternette gördüm şaşırdım
yalan
Hadi be üzüldüm doğrusu ne
sağlık olsn knk
Yalandır
Doğurusu ne tokninin iyi yanları neler
TOKİ'nin iyi yanı pek yok. Başvuru yapıyorsun kurada ev çıkarsa sana bir 5 sene bekletiyor. Evi yapıp verince yüzde 20 peşinat alıyor ve geri kalanı aylık taksit yapıyor. O taksitlere de 6 ayda bir enflayon farkı bindiriyor.
Ne alaka tank enflasyon farkı bizin akraba tokiden aldı tavanla balkon çökmüş bide
Malzemeden de çalmışlar ozaman 🤣🤣
Kadın 20 yıldır ödüyo valla Allah kolaylık versinsya krediyle alsam annem günah diye engel oluyo bir kira 40 yıllık binada 5 6 binden başlıyor müslümünsan inan bari kendi evimi öderim
İnanma