Teşekkür ederim @Asuca
Piyango biletlerinden şimdiye kadar kazandığınız en fazla para neydi?
Teşekkür ederim @Asuca
Ben amorti kazanmıştım oda 20 TL tâbi yeni dönemde değil geçmiş zamanda diyorum. 😊 Bence her sene kazanan numaralar belli
Ben genelde ailem ile birlikte yaşamaktayım, yani onlar ne yaparsa ben de onlarla beraber hareket etmeyi tercih ediyorum geçmiş dönemlerde tam tarihini hatırlayamıyorum, ancak babam çeyrek bilet almıştı tabii o dönemler biraz daha fiyatlar uygun olduğu için aldığını hatırlıyorum fakat bana amorti çıkmıştı 30 lira kadar da yanlış hatırlamıyorsam, onu da harcamadan önce birkaç dini yeri sormuştum uygun mu değil mi kullanmalı mıyım diyerek, tabii ki daha sonrasında da babam bu durumun örnek veriyorum uygun olmadığını farkına vardı ve kazanan kişilerinde her sene belirli kişiler olduğunu ve adaletli bir çekiliş yapılmadığını fark ettikten sonra, bir daha hiçbir şekilde bu sene de bilet almadı.
Açıkçası ben bu piyangoların ya da biletlerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum hem bir dinen haram bir başkasından veya bir diğerinden alınan ücretler karşılığı toplanıyor bir kısım kaybediyor diğer bir kısım kazanıyor, bunun adı da İslam fıkıhına göre kumar olduğu için kesinlikle uygun değildir.
Bir de bunun yanında nasıl oluyorsa her sene kimin kazandığı belli bile olmuyor örnek veriyorum fakir bir aile mi kazanıyor ya da gerçekten ihtiyaç sahibi birinin ihtiyacını görüyor bunu kimse bilmiyor çünkü çıkacak toplar kazanacak numaralar önceden belirli oluyor bundan dolayı şahsen günümüzde devletin her yaptığı işte bir sahtekarlık olduğu için ben güvenip de bu işe girmem.
120 gelmişti ve biz o zaman dinden biraz uzaktık yemiştik o parayı inanamıyorum.. daha almıyoruz.
Cevap
2Cevap
Hiç kazanmadım maalesef
Amorti bile kazanmadım o kadar şanslıyım
Hiç oynamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar