Anneme arada şaka yapıyorum, sevgilim var diyorum. İlk sorduğu soru maaşı oluyor. Sürekli maddi durumu iyi olan biriyle ol diyor. Yoksa benim gibi olursun, baban gibi bir varoşla evlenme diyor. Sizce de zengin biriyle mi evlenmeliyim? Para bu devirde her şey mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılLiseden bi arkadaşım galericiyle evlendi ilk 3 ay lay lay lom.
Sonraki zaman icinde burada anlatamiycağım bir ton şey yaşadı adam odun gibi maço bi insandı. Hiç unutmam arkadaşım salya sümük kafede aglarken bizlere sarildigini unutamiyorum. Bak maddi olarak her şey okey. Ama içten bir sevgi dolu sozcuge muhtaç kalmiş. O kadar çaresizdi ki baba evine gitmekten utanırdi hep bizle dertleşirdi. Şimdi buraya kadar basit demi. Adam bi gece eve kelepçeyle gelip bana kadinlik yap demiş mademki sana sundugum hayattan faydalaniyosun göster o aman demiş. Bunu yanimizdaki kızlara anlatmiş bizim çok sonradan haberimiz oldu ve kız eşi olduğu için yatağa doğru gitmiş.
Bu kız çok tramva yaşadı ve o ilk zamanlar için hepsi yalandanmış diyen bi tipti. Eşiyle sevgiliyken çok dip dibe geldik hiç inanmazdik böyle biri olduguna bizde şaşkınız yani.
Bu olay tüm kızların kulağına küpe olsun o erkek eve terli terli gelip bana kadınlık yap derken stori atmaya benzemiyo bazı şeyler.
Para her şeyi satin alirda içten bir tebessüme tav olur her zaman bunu unutmayin iyi aksam mumin kardeslerim.
Kız ayrıldı 1 sene dolmadan babasınin dizinin dibinden ayrilmiyo çunku sevgiye aç. Olan kendisine oldu anliycaginiz
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim liseden yakın bir kız arkadaşım vardı 3 yıl bi arkadaşla çıktılar ayrıldılar bu kız kimseye yaranamazsın zengin koca bulcam ayağına bmw si olan mütaitin oğlu ile evlendi çocuk bunu 10 yerinden bıçakladı vefaat etti ayrıldığı arkaraşım ise 9 bin tl geliri var belediyede güvenlik işi yapıyor çocuğu var öyle güzel bir ailesi varki para değil doyum ve gayret mutluluk getirdi ayrıca polis bir arkadaşta boşanırken çocuk olmadığı halde nafaka tüm altınlar herşeyin yarısı falan filan adamı soymaya kalktı bi gün haber aldık kadını vurmuş kime yar oldu paraya tapmak mutluluk getirmez o etrafınızda izlediğiniz lüks hayatlar birgün patlıyor
00 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılElbette her şey...
Parasız bir erkeği sevdin diyelim ;
-Senin karnını doyuramaz.
-Giyeceğini alamaz.
-Faturalarınızı ödeyemez.
-Aydan aya borç biriktirir.
-Üstelik ekonomik sıkıntıların getirdiği stres, tartışma ortamı da cabası.
-Bir de çocuğunuz olursa, Allah yardımcınız olsun derler.
Zengin herif bul yahu, aklını başına al.
cut.00 Yorumla
Para maalesef sadece sizin gibiler için her şey 😉 bir adam elbette çalışacak
Evine bakacak
Sorumluluk alacak
Gidipte çoğu akranın gibi serserilerle , boş gezenin boş kalfası ile evlen demiyoruz ama zengin olması şart DEĞİL SORUMLU MU SORUNLU MU?13 Yorumla- +1 yıl
Parasız adam gereksiz adamdır. Misal senin yaşın 35 yazıyor. Eğer bu yasa kadar evini almadıysan, altına arabanı cekmediysen sende boş yaşamışsındır. Kızın ailesi sonuna kadar haklı, kusura bakmayın
- +1 yıl
İşte günümüz kadınları hepsini istiyor. Hem para hem karakter her şey fakat genelde biri olsa diğeri olmuyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
42Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet maalesef her şey para
00 Yorumla
+1 yılAnnenin haklilik payi %40 , ancak tek başina bu kriter yeterli değil. Parasiz adamla yuva kurmak evet mantiksiz. Ama parali her adamla da yuva kurulmaz.
Bunun cimrisi var, psikopati var, gizli ruh hastasi var, cinsel sapiği var, arsizi var, narsisti var, ahlaksizi var, vefasizi var, kadin düşkünü olan var, anne babasinin kardeşinin sözünden çikmayan var, kumarbazi var, alkoliği var, gece hayati olan var, saygisizi var, kadini ezeni var, metres tutani metresi getireni , başina bela olani var... var oğlu var.
Böyle adamlar kadini harcar acimaz. Parayi da yem olarak kullanir. Evlensen de boşansan da bu adamlar bir kuruş vermez malini başkasinin üstüne yapar kaçirir. Nice patronlar var kendini işsiz gösteriyor resmiyette.
Para olmali ama diğer özellikleri de iyi olmali. Insanlari hemen taniyamazsin biraz zaman gerekli.
Anneni çok dinleme sadece paraya odaklanma
20 Yorumla
+1 yılBir yerde haklı ama bence kişinin azimli olması yani temizlikcilik bile olsa yapıp para kazanabilmeye isteği olması önemli olan. Evde oturup iş aramayan erkek tabiki hayırlı olmaz. Bence bu zamanda karakter bağlılık çok önemli parası olan erkekler o kziadan o kıza da gidebilir ozaman o paraların içinde dolarlarla gözyaşlarını silersin ve o para da hiç bi mutluluk getirmez bence. Tabi ki tembel değil çalışkan birini bulmak lazım. Para kazanılır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir adam veya kadın bu kadar cahil insan topluluğu arasında ön plana çıkıp aylık 20 Bin TL kazanamıyorsa o adamda, o kadında boştur benim gözümde. Ben lise mezunuyum, üniversite okumadım. Okul bittikten sonra bir sene dil öğrendim. Daha sonra ticarete merak saldım. Ailem zengin değildi, babam orta halli bir insandı. Bankadan kredi çektirdim, E Ticaret yapmaya başladım kişisel şirket açıp Trendyol üzerinden. Yıllardır da Rabbime bin şükür olsun çok güzel kazanıyorum. Sistemi oturttum, aramalarda ilk 3 sırada çıkıyorum. Elektronik ürün satışı yapıyorum ve kazancım da iyi. Zaten bir erkek veya kadın diyorum ya bu kadar başarısız insan arasından ön plana çıkıp bu ülkede minimum 20 Bin kazanamıyorsa boşa yaşıyordur o.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılAnnen çok yanlış düşünüyor bence zengin adamın da zengin zengin derdi olur para mutluluk getirmez tm rahat edersin lüks bir yaşantin olur belki her istedini alırsın ama ruhen aç kalırsın mutlu olamazsın evleneceğin insan önce merhametli olsun sabit bir işi gücü olsun yeterli zamanla her şey olur
26 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle düşünüyorsun gülüm beraber kafaya kafaya verdiğiniz zaman her şey olur
- +1 yıl
Hoslandığım biri var benimle de evlenmek istiyor komşumuz bu çocuk ama özel guvenlik mesela. Çok efendi çok saygılı birisi beraber büyüduk çocukluk arkadaşım. Hadi asgari alsa asgari de ben alsam kira o bu şu napicaz abla yemin ederim erkeklere hak veriyorum delirir insan bu ekonomide ya hayat niye böyle oldu bu ülkeye noldu ya babam tek başına çalışıp ev aldı araba aldı zamaninda
- +1 yıl
Bu konuda çok haklısın gülüm eskiden her şey daha kolaydi oara daha bereketliydi bende erkeklere gerçekten üzülüyorum adam bir düğün yapmaya kalksa batar zaten ama işte burada iş sana düşüyor herşeyin lüksüne kaçmıycaksın , olanla yetinmeyi biliceksin idare etmesini biliceksin eğer seviyorsan geçinmeye gönlün varsa bunu başarırsın zaten hee ben lüks yaşamayı severim sürekli alışveriş yapmak isterim diyorsan da zengin birini bulucaksın yapicak bir şey yok evlilik emek ister sabır ister mücadele ister
- +1 yıl
Abla çok haklısınız çok güzel konusmussunuz erkeklerin işi çok zor. Benim maddi durumum iyi çok şükür iyi kazaniyorum evlendim ama mutlu değilim kimseye evliliği tavsiye etmiyorum ben şahsen. Ben hayaller kurardım hep. Evleneyim eşimle arkadaş gibi olayım beraber film izleyelim tabi özür dilerim ama cinsellik boyutu da vardı sonuçta bekar bir erkektim ama evlendikten sonra herşeye doydum. Param var harcayasim yok, karım var yakinlaşasım yok herşeyden kaçmış hevesim ilk 1 sene çok güzeldi sonradan eski duygular kalmadı
- +1 yıl
@Kazımtaberr gülüm senin adına gerçekten üzüldüm rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah benim anlatmak istediğim şeyde buydu zaten para insana mutluluk vermez huzur vermez ama iki kişi birbirini severse beraber bir mücadele verirse gayet mutlu olabilirler burada iş birazda genç kızlarımıza düşüyor her instigram videolarındaki gördükleri storylere ozenirlerse. Evde geçim yapamazlar biraz kanaatkar olmak lazım hayat şartları zor para kolay kazanılmıyor erkeklerden yapamayacağı şeyleri istememeleri gerekiyor eğer huzurlu bir yuvam olsun dersen geçinmeyede gönlün varsa adamları borç batağına sokmamalari gerekiyor gırtlağa kadar borca girmiş bir adam nasıl mutlu olsun sana nasıl ilgi sevgi göstersin adam kara kara borcu nasıl ödeyeceğini düşünür. Oyuzden iyi düşünup karar vermek lazım kimseyide zora sokmanın bir anlamı yok evlilik öyle filmlerdeki gibi olmuyor maalesef sorumluluğu ağırdır
Hayattan aldığın zevki para ile ölçebiliyorsan tabi ki dediği doğru. her şey değil ama çok önemli bir faktör.
10 Yorumla
+1 yılbir çocuğu kimin yetiştirdiği çok önemli derim her zaman ve maalesef annen o kadar yanlış bilgiler veriyor ki sana
40 YorumlaKendi parasını kendi kazanması için çocuğunu motive etmek yerine zengin kocaya yönlendiren bir anne, ne acı
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılannem babamla evlendiginde hicbir seyi yoktu babamin onla birlikte zorluklara gogus gerdiler simdi allaha sukur durumumuz cok iyi demem o ki seveni saygi bulani yaninda kadin gibi hissettiren erkegi bulmak mesele onu bulduktan sonra sende esine destek olduktan sonra (maddi olmak zorunda degil manevi de yeter) para hic problem degil
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltamam ama bir olduktan sonra heraey cozuluyor bunun zamanı yası yok sevgisiz sayfısız ama parali bir evliliktense varsin parasiz olsun ama sevgimiz saygimiz olsun
+1 yılannen yanlis dusunuyor
parayla her şeyi satin alamazsin mutlulugu huzuru
parayla saadet olmaz
ayrica zengin erkeklerde donanimli kadin isterler artik zengin insanlar kendini her anlamda gelistirdi annene bu bağlamda birşeyleri izah etmelisin bence
kadinlarinda kendini gelistirmesi donatmasi lazim artik secicilik bir hayli fazla insanlarda00 Yorumla
+1 yılBence en azından bir işi olmalı insanın 18 den sonra herkes kendine bir gelir yolu bulabilir bulamayan insanları sıkıntılı buluyorum sağlık sorunları hariç.
00 YorumlaBen katılmıyorum düşünsene zengin biri ile evlendin ama için ısınmadı, sevemedin üstelik anlaşamıyorsun, zamanı dar biri ve ilgisiz... bana başta kiriterler ağır basiyor6
00 YorumlaPara bu devirde tabii ki her şey değil ama çok şey. Annen haksız diyemeyiz ama şahsi görüşüm, evlenilecek kişide paradan başka şeylerde olmalı.
00 Yorumla
+1 yılBence sizin için doğru demiş, çünkü böyle bi anneden muhtemeldir ki öyle bi kız yetişmiştir. Keza öyle olmasa da annesinin ileride müdahalesi çok olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılPara bugün var yarın yok. Hiç belli olmaz yani paralı diye evlenirsin bi bakmışsın bütün mal para bitmiş adam batmış... Ee ne kaldı yine soğan ekmeğe talim var demek. Tembel olmasın iyi biri olsun
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. yani zenginlerde fakir avutmak için dolanmıyor etrafta
12 Yorumla
+1 yılSatılık insanlar için paranın her şey olduğu doğrudur.
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin para olmadığını ünlülerin ve zenginlerin hayatından da anlıyoruz.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 hafta boyunca sayılı ekmek ye. Az yemek ye, dışarıda gez. Canın çikolata veya başka birsey çeksin alma. Bulundugun odanin peteğini kapat. Sogukta otur. Böyle bir hafta geçir. Daha sonra annenin ne demek istediğini anlarsın. :)
00 Yorumla
+1 yılAnnen bunu diyorsa sen beş parasız, işi gücü olmayan birisin ve sadece kocanın sana para yedirdiği boş biri olmanı istemiş
10 Yorumla
+1 yılAnnenin dünya görüşü çok yanlış. O zihniyet seni para göz olarak yetiştirir. Aç gözlü olmak dünyanın en tehlikelidir şeydir
00 YorumlaEn azından ikinize bakabilecek kadar para kazanmalı
04 YorumlaAnasına bak kızını al diye boşuna dememişler 😂
02 Yorumla
+1 yılParasız adam gereksiz adam derler ama bilemiyorum 😂
10 YorumlaSanırım annene para verseler istedikleri her şeyi yaptırırlar. Kafaya bak.
10 Yorumla
+1 yılNe alaka lan anan neyin kafasını yaşıyor? O hala 80lerde kalmış belli ki. Sevgili olmak demek evlenmek demek miymiş 🤣😂😀
11 Yorumla- +1 yıl
Hemen yükselme dinocuğum.. kadın ben çektim sen çekme geyiği yapmış klasik.. tamam sevgili olmak evlenmek degil ama.. bazı çifler kapılıyor.. kapılınca frene basamaz diye korkmuş teyze.. benim hayattan beklentim ve kızınmınki aynı mı diye ayrıntıya girmemiş. Teyzeler teyzeler🤣🤣🤣
aferin annene. ne de güzel akıl veriyor sana. kendi neden evlenmiş babanla peki.
12 Yorumla- +1 yıl
benim görüüşüm. tabii ki rahat etmek ister her insan, bu seçimi yaparken ona da dikkat edilir ama sevmediğin biriyle de olmaz. ayrıca aileler uygun olmazsa o ilişki yürümez. bir de kenidini ezdirmemen gerek. seni ezecek, hakir görecek bir aileye sahipse hiç bulaşma derim.
sonuç her şey para değil.
Haklı zenginlik kavramı nedir bilmiyorum senin için ama misal zenginlik benim cebimdeki ağırlıktan ibarettir o yüzden zenginlik kapı açsaydı şu an doğal mavi gözlü bir yarenim olurdu :(
#Hükümdar00 Yorumla
+1 yılAnnen haklı parası olmayan adamı ne yapıcan. Bul paralı bir erkek hayatını yaşa keyfini sür.
10 YorumlaKimse kendi mesleğini önermez bunun gibi düşün
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 365 cevap paylaştı. her şey olarak görende var, hiç bişey olarak görende ama şu devirde parasız geçim zor olur kanka
00 Yorumla
+1 yılDaha babana / eşine saygısı olmayan bir kadından bahsediyoruz. Cidden yazık çok yazık...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParasız erkekten kastı, tembel ve çalışmayan, çalışmak istemeyen demek istemiştir.
Paradan daha önemli şeyler var. Mesela uyumlu olabilmek, seni sevmesi, senin onu seviyor olman. Bunlar olduktan sonra para konusunu beraber de çözebilirsiniz. (tembel adam olmayacak tabi, öyleyse kaç kurtul)Paralı adam bölümünü @betterbocek güzel açıklamış.02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşu an ki ekonomide kendine ait ev, araba, işi olan milyoner grubuna giriyor işte :D
Çalışma azmi varsa, gelecek hayalleri varsa ve bu hayalleri seninle birlikte gerçekleştirmek istiyorsa geri kalan her şey çözülür.
+1 yılArtık erkeklere bile annesi öyle diyor" parası olmayan kızı annesi sevsin" hazin son😅😅
00 Yorumlafiyatlara bakınca para her şey olmasa da çok şey.
00 YorumlaEskiden olsa annene hak vermezdim ama devir çok değişti gerçeği inkâr edemem annen hakkı
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 521 cevap paylaştı. Parasız adam boş adam
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaddi durumu iyi olan biri icin en iyi secim kendi secimidir kendi secimi olucak kadar iyi misin , degilsen bulduguna razi olursun cunku maddiyati artan erkegin kalitesi duser bu her zaman boyledir.
00 Yorumlasizin maaşınız ne kadar mesela? maddi yükümlülük neden erkeğin üzerinde daima? evlenirken, hayat kurarken para üzerine kuracaksanız, en baştan evliliğin temelini sarsmış olursunuz
20 Yorumla
+1 yılFakirlik edebiyatına gerek yok annen haklı maalesef, şu ekonomik krizde maddi durumun iyi olmazsa huzurunda olmaz. Güllük gülistanlik bir ev için maddi durumun iyi olması şart lakin parada her şey değil bunuda diyeyim.
00 Yorumlaİyi ki benim annem öyle değil bence annenin düşüncesi yanlış paradan çok senin mutluluğunu düşünmesi lazım
13 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara çok önemli. Annen gibi zengin olsun diye bak demiyorum ama belli bir meblağ şart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParası olan seni napsın. Bi de öyle düşün annenin kafasına yazık üzüldüm gerçekten bozuk zihniyet
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFakirim he awk ananın düşüncesi sal-akça işte annene bişeyler anlat öğret
Cahil eski çağ kadinlarin yaptığı yorum. O kişi de seni yedirmek içirmek gezdirmek için para kazanmıyor. Sen kendi dengin biri bulup ikinizin de çalışmasi gerekiyor
00 YorumlaKendi ayakları üzerinde duran insanların birisine ihtiyacı yoktur.
10 Yorumlavardır bi bildiği:)
10 Yorumla
+1 yılZengin adamın derdi bitmez sen bilirsin rahat olan sadece alım gücü geri kalan her şey zor o adamla
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnnenin haklılık payı var. %50
10 Yorumla
+1 yılparalı erkek fakir kadını istemiyor uyandırayım
20 Yorumlaannen eski kezbanlardan
00 Yorumla
+1 yılNe paraymış arkadaş
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılpara her şey değil örnekleri var
00 Yorumla
+1 yılBabanin parasi var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnen haksiz bos yapio
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılEvet her şey annen haklı
00 Yorumla
+1 yılSen zengin misin, bence o önemli.
22 Yorumla- +1 yıl
Bende diyorum işte, biraz zor bu işler. İnşallah bulursun.
doğru dıyo nbxxıop
01 YorumlaEvet doğru
00 Yorumla
+1 yılDoğru demiş 😂🙋🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Annem parası olmayan erkeklerden uzak dur, parası olmayan adamı annesi sevsin diyor. Sizce para bu devirde her şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler