Dini de olabilir olmaya bilir de. Yardima muhtac insanlara yardim eden kuruluslar var mi bildiginiz ve güvenli olan?
bulundugum yer de sokaga cikip yardim edebilecegim insanlar yok.
Dini de olabilir olmaya bilir de. Yardima muhtac insanlara yardim eden kuruluslar var mi bildiginiz ve güvenli olan?
bulundugum yer de sokaga cikip yardim edebilecegim insanlar yok.
İyilik Rengi Derneği var İstanbul merkezli faaliyet gösteriyor. Yardımhane derneği var genelde Afrikalı çocuklara yardım ediyorlar. Ne kadar yatırdıysan cocuklara yapılan yardımı da kanıtlıyorlar çocuklara senin ismini söyleterek.
Bu güzelmis, cebe atmadiklarini biliriz öyle
Lösev e bağış yapabilirsiniz. Doğrudan para bağışı dışında şeylerde yapmanıza izin veriyor. Örneğin lsv markette satın aldığınız bir şeyi çocuklara hediye edebiliyorsunuz
Cevap
10Cevap
kendin elinle yap yardımı. online hiç bir kuruma güvenmiyorum. bizim burada yardıma ihtiyaci olan insan cok adres veriyim git kendin yap görerek türkiye gezisi yaparken :D
Türkiye de degilim.
bizim muhtarla görüştiriyim seni. onun aracılığı ile yap. ya da annemle sana kalmış 17 sinde ceza evinden cıktım orada mesela tek oglu içerde olan babasi ölmüş bir kadın varmış dişarda ogluda içerde oldugu için zor geçiniyormuş ona yardım edebilirsin ama tabi ben bilmiyorum ki bu kadın kimdir muhtar bilir
ahbap var haluk leventin..
ahbap'a yaparım ben
Losev ya da smali cocuklar yardım kuruluşları var
En sagliklisi çevrene bak muhtara sor onlar bilir
Türkiye de degilim
Memleketinde tanidiklarina sor
Gizli yapmak istiyorum
Güzel düşünüyorsun ama verdiğin yeride gözünle gör için rahat etsin
Hüdayi vakfı var diyanetin vakfı var
Ben varım bana yardım ett :)
löseve yap
Lösev