Ben o günleri özledim. Şaka gibi ama fiyatlar bu şekildeydi daha dün gibi hatırlıyorum. Çünkü hepsini ilkokulda yerdim. Hatta senin örnek verdiğin gibi sakızı para üstü diye verdikleri de oldu.
Hayır ben hayatımın ilk 16 hatta 17 yılında hiçbir şekilde özlemiyorum iyi ki de geçip gitmiş gerçekten nefes almaya ben 18 yaşından sonra başladım ondan önceki cehennemde farksızdı benim için
Hayır artık hiç bir şeyi özlemiyorum. yani o zamanlar da dert vardı ya da hayat kötüydü. tamam ekonomi şu an çok kötü ama ben zengin bile olsam beni mutlu edecek bir şey kalmadığını düşünüyorum şu an. ama özellikle doların 1.7 olduğu günler evet iyi günlerdi diyebiliriz.
Tabi ki eski günlere dair bir özlemim oluyor ama eski anılarda yaşamanın kimseye bir faydası olmuyor eskimiş anılar zincirinde yapılması gereken en doğru şey iyi anılar kötü anılar diye kategorize yapıp kötü anılardan ders almak ve şimdi ki zaman da o kötü anıları tekrar yaşamamak için kendimizi İYİ anlamda geliştirmeliyiz, aksi taktirde bir hamster'ın kafesindeki tekerde koşması gibi hayatımızı güzel yaşamadan ölüp gideceğiz