Acil iş nasıl bulabilirim?

Arkadaşlar İstanbul Kurtköy de oturuyorum. ailemle çok feci aram bozuldu ve benden maddi kaynağı kestiler. manevi kaynağım hiç olmadı zaten.. 20 yaşındayım lise mezunuyum daha önce bir sene mağazada çalıştım fakat her işi bana kitledikleri için bünyem kaldırmadı ve sağlık nedeniyle işi bırakmak zorunda kaldım , ailem bana destek olmadı. bide burdan sormak istedim ne yapabilirim benim acil iş bulmam lazım illaki bilen çıkar, yanlış anlaşılmasın lütfen durumumuz iyi ama ailem aşırı pinti insanlardır bu tarz aileleri bilen bilir 1 kuruşun hesabı yapılır, illaki aranızdan içinden düşünen çıkar bu kız niye çalışmaya devam etmemiş diye.. mağazada depoda çalışıyodum ve tek başımaydım kız olmama rağmen ağır kolileri taşıyıp sayımını yapıp alarmını takıp hallediyodum depo bitince de reyona yardıma geçiyodum bu yüzden belimde fıtık oluştu ve doktor ayakta çalışmamı yasakladı, aklıma hiç bir iş gelmiyo ne olabilir diye kafayı yiyorum bilen biri varsa lütfen benimle iletişime geçebilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar uygulamalar üzerinden bak bulursun demişsiniz ama zaten bir sürü ilana bakıyorum fakat gittiğimde ilanla alakasız bi iş ve deneme süreci felan ayağına sanki işe alıncakmışsınız gibi davranıp bi kaç gün ya da bir hafta çalıştırıp olmadı diyip yolladılar ve iş eğitimi denildiği için ücret almadım bir kere bile farklısı denk gelmedi zaten ve ben illaki Bi'Bilen çıkar diye son bi şans sormak istedim sadece..
Acil iş nasıl bulabilirim?