Part time çalışıyorum aylık maaş 7 bin
maaş günüm değişecek içerde 10 gün kalıyor haftanın 5 günü çalışan biri olarak içerdeki 10 günün hesabı nedir
Part time çalışıyorum aylık maaş 7 bin
maaş günüm değişecek içerde 10 gün kalıyor haftanın 5 günü çalışan biri olarak içerdeki 10 günün hesabı nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Maaş gününün değişmesi bir şey fark etmez ki. Sana yatan para ayın 1 inden 30 ya da 31 ine kadar olan paradır. Bunun1 inde yatması ya da 11 inde yatması fark etmiyor.
Fark ediyormuş öyle söyledi patron
Ayın 1 inde başlayıp çalışıyorsun 1,5 sene sonra 10 a geçiyorsan 10 unda gelip onunda başlaman lazım ki ayın dolsun
Senin maaş günün mü değişecek yoksa işin mi? Eğer işin değişecekse ve sen bu iş yerinden ayın 10 unda çıkacaksan sonraki maaş zamanında sana sadece 10 günlük para yatar. Ama eğer sadece maaş zamanın değişecekse by fark ettirmez. Çünkü sana yatırılan para dediğim gibi ayın başından ayon sonuna kadar çalışma zamanını kapsar. Mesela sen ocak 1 de işe başlamış ol diyelim. Ayın 5 leri paran yatıyor ve sende Şubat 10 da işten çıktın. Sana Şubat ayının 5 inde yatan para tam bir aylıktır. Maaş 5 inde yatan para ise 10 günlüktür. Bu işler böyle işler. Her yerde
Ayın 10 unda başladığın bir işte ilk maaşında sana 20 günlük paran yatar. Tam maaşın değil
Şöyle o parayı iş çıkışın verildiğinde alabiliyorsun ama verecekleraw maşında yatırırlar 😊
Kendi ağzıyla dedi vericem bu ay diye kalan on günü ben size sadece rakamı soruyorum hesap yapamadım
Şöyle 2680 lira falan
3500 lira falan
1 inde başladıysan ayın 10 dan 10 a alacaksan eğer içerde kalan gün hesabı yapılır dimi
Tabiki yapılır o içeride kalan parayı sonraki maaş döneminde alırsın
Bi kız üye diyor ki hayır aynı maaşı bir kaç gün sonra alınca fark etmiyor niye versin fazla diyor
İşe birinde başladıysan 10unda zaten 10 günlük para alıyorsun bir sonraki ayın 10unda da normal 7 bin maaşını alıyorsun
Bak şimdi 2021 de ayın 1 inde başladım 1 den 1 e alıyordum
Maaş günü değişti 10 dan 10 a alıcam anladın mı
Değiştiği ay zaten 1 ay 10 günlük para alman lazım eğer alamazsan o farkı işten tamamen çıkınca veriyorlar
Heh bunu diyordum işte
hesaplayınca 3500 mü çıkıyor haftanın 5 günü 7 bin alıyom ama
Ayda kaç gün çalışıyorsun 22 değil mi?
Evet
Tamam 3180 lira o zaman
Teşekkürler