Para & Ekonomi Kredi kartınızı sevdiğiniz birine harcama yapması için güvenip verir misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Kredi kartınızı sevdiğiniz birine harcama yapması için verip güvenir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Sevdiğiniz biri sevgilinizde olabilir. Kredi kartınızı sevdiğiniz birine harcama yapması için güvenip verir misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Sadece sevgilime veririm 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 400 cevap paylaştı. Ailemse evet veririm ama başkasına adla vermem çünkü bu hayat birine guvenebilmek için fazla acımasız 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Veririm kartımın biri kızım da.Arkadaşım istese ona da verebilirim mesela.Tabii her arkadaşa değil : ) 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Ailem dışında kimseye vermem. Para kolay kazanılmıyor. 2 0 Yorumla
Gsdilek Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 66% +1 yıl Ben hiç kullanmam ama bir arkadaşımın ihtiyacı vardı hiç düşünmeden verdim 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim Kredi Kartım 3 yıldır annemde, ben daha bir kez bile kullanmadım. 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl sadece bir arkadaşıma..oda bana verir aramızda para hiç mevzu olmadı bu güne kadar.. 1 0 Yorumla
Sözleşmeci Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kredi kartlarımdan biri annemde duruyor. İstediğin gibi kullan diyorum gidip nakit alışveriş yapıyor 1 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Arabamı, kredi kartımı ve cep telefonumu sadece eşim olacak insanla paylaşabilirim. Başkası olmaz. 1 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Ben temassız kullanıyorum zaten evdekilerde arada alıyor np. 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kendi kartımdan hariç iki kartim ailemde kullaniyorlar 1 0 Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Annem, babam, kardeşim dışında kimseye vermem.. 2 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sevdiğim kişiye vermem ama evli eşime veririm 😎 1 0 Yorumla
seherdumaan Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kimseye vermem, zaten bana zor yetiyor 🤧 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok ki olsa verirdim 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olmaz vermem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sadece sevgilime veririm
Ailemse evet veririm ama başkasına adla vermem çünkü bu hayat birine guvenebilmek için fazla acımasız
Veririm kartımın biri kızım da.
Arkadaşım istese ona da verebilirim mesela.
Tabii her arkadaşa değil : )
Ailem dışında kimseye vermem.
Para kolay kazanılmıyor.
Ben hiç kullanmam ama bir arkadaşımın ihtiyacı vardı hiç düşünmeden verdim
Benim Kredi Kartım 3 yıldır annemde, ben daha bir kez bile kullanmadım.
sadece bir arkadaşıma..
oda bana verir aramızda para hiç mevzu olmadı bu güne kadar..
Kredi kartlarımdan biri annemde duruyor. İstediğin gibi kullan diyorum gidip nakit alışveriş yapıyor
Arabamı, kredi kartımı ve cep telefonumu sadece eşim olacak insanla paylaşabilirim. Başkası olmaz.
Ben temassız kullanıyorum zaten evdekilerde arada alıyor np.
Kendi kartımdan hariç iki kartim ailemde kullaniyorlar
Annem, babam, kardeşim dışında kimseye vermem..
Limiti sınırlayıp veririm
Manite veririm ve kız kardeşime.
Sevdiğim kişiye vermem ama evli eşime veririm 😎
Kimseye vermem, zaten bana zor yetiyor 🤧
Sevdiğimse ek kart çıkarırız.
Kimseye vermem, zaten bana zor yetiyor 🤧
Hayır konu maddiyat ise kimseye güvenmem
Aileden birine veririm
Yok ki olsa verirdim
Vermem
Veririm
Kesinlikle.
Bir sn düşünmem.
Veririm
Gunahimi bile vermem
Hayır.
Asla vermem
Kredi kartı hayatta kullanmam
Hayatta güvenmem
Veririm, ben insanlara çok çabuk güvenirim.
Olmaz vermem
Vermem