Arkadaşlar hepsiburadaya 1650₺ bi para yükledim bugün 1250₺ sini nakit avanstan 400₺sini normal banka bakiyesinden olmak üzere, tek bi işlemde 1650yi yatırdım geri parayı çektiğimde nakit avansım 1250₺ olarak geri gelmiş ama 400₺lik banka hesabından çekilen para aktarılmamış bu normal bir durum mu? Tek bir işlem sonuçta ayrı ayrı yollamaları mantıklı mı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nakit avanstan çekilen para doğrudan hesabına düşer, haliyle Hepsiburada'ya nakit avans ayrı hesaptaki para ayrı şeklinde yatıramazsın. Doğrudan tüm para hesabındaki para olarak yatar, sen de hesabındaki parayı doğrudan siteye yüklersin
bir kere daha yapmıştım geçen ay o da onda direk banka hesabıma geçti para sıkıntı o değil zaten 400₺ tutarı yansımamış
400 lirayı kmh hesabından kullanmış olabilirsin
ona bakabileceğim bi menü var mı bilgin var mı
Eksi bakiye olarak görünür kredili mevduat hesabı açılımı. Halk arasındaki adı eksi hesap
eksi durumu yok baktım da
Eksi hesabın yok, 400 lira kayıp diyorsun. Hiç normal değil, unutmuş olmayasın? Bankayla bir konuş bakalım n'apmışsın o 400'ü
unutmuşluk bi durum değil ki 1650₺ parayı yükledim sms falan da geldi onay koduna dair en iyisi bankayla görüşmek de onlara da anlatacağız anlayacaklar mı acaba karışık gibi biraz 😅
Nakit avansı 1650 olarak çekmiş olabilirsin, hesabında hiç 400 lira olmamış olabilir bilemiyorum. Bunca yıldır yüksek kredi notuyla banka kullanan adamım akıl sır erdiremedim
bak şöyle izah edeyim o zaman, kredi alıyorum YÖK’ten üniversite öğrencisiyim, burslara zam geldi haberin vardır muhakkak 850 den 1250 oldu ve ben sürekli kullanıyorum, nakit avans özelliği de şu işe yarıyo mesela 850₺ yattı ya hani, onu kullandığın zaman 0 kalıyo banka hesabında fakat nakit olarak kullanamadığın sonraki ayın parasını harcayabiliyosun bu nakit avans sayesinde yani 850₺ nakit 850₺ kredi kartı gibi düşünebilirsin. 1250₺ olunca da ve ben 850₺ nakit +850 kredi limitini doldurmuştum o yüzden 1250-850 den 400₺ nakit kalıyor ve sonraki aydan artık zamlandığı için 1250₺ kullanabiliyorum.
Onun adı nakit avans değil, kredili mevduat hesabı. Nakit avansı sadece kredi kartından çekebilirsin. Sen kmh hesabından, yani eksi hesaptan para kullanmışsın, kullandığın 400 lira sana ait değilmiş ya da eksi hesap borcunmuş iade geldiğinde banka doğrudan el koymuş, olay bundan ibaret
durum dediğin gibiyse 400₺ uçtu yani öyle mi
ama şu da var şimdi benim hesabımda 400 nakit vardı onu da almış hepsiburada
Uçmadı, borcuna karşılık alındı
şey olabilir mi acaba banka kartından iadesi olacak paranın kredi kartına göre uzun bi süresi falan
aaa çok pardon nakit avans demişim ben sürekli ya 😂 harçlık avans ya kullanmış olduğum
kredi kartı özelliği yok kartımın o yüzden nakit avans özelliği yok hay allah nasıl karıştırdıysam
banka hesabı gibi mi
bu hem banka hem kredi kartı olan bi kart ama kredi kartı kapalı nakit avans diye bi zımbırtısı var faydalanmak için açmıştım zamanında ama durum bu şekilde
ziraat kart kullan
zaten ziraatin kartı ziraat genç kart diye geçiyor
tamam ondan all..
Alo hepsiburayami
anlamadım ne demek istediğini
Telefon et
mecbur öyle yapıcaz belki bilen vardır diye bi danışmak istedim buraya da :(
Ya oğlum siz malmisiniz anlamıyorum yetkili varken neden sokakta bilmeyenlere sormaya calisiyordunuz
bu saatte yetkili birini bulursan hak vermek zorunda kalıcam sana
Bize bir iki saaat daha bekleuemiyin mu
Gören bir yılına çıkmış zanacaklar