Para & Ekonomi Para kazanma yöntemleri nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Para kazanma yöntemleri nedir? Para kazanma yöntemleri nedir? Cevapla Nedir Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Monster1902 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Borsa (kripto değil).Yatırım yapmak ev, arsa, tarla, altın, gümüş vs.İş kurmak.Yatırım tavsiyesi değildir. Hiç bir yatırım %100 garanti sunmaz her şeyin riski vardır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 10 bin TL ile yapılmaz mı hiç bir şey sence abi Yorumla
Masörzafer Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Paran varsa kazanırsın yoksa kazanamazsin aykuyedenbagli bı durum kafa calismiyorsa zor dön bana yazım 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Paranı euro ya da dolar yap her gün yükseliyor euro dolar 0 0 Yorumla
0_NikaH_BozaN_iMaM_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 103 +1 yıl öncelikle güzel bir kariyer ve doğru yatırımlar... benim hiç şaşmadı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 10 bin TL ile yapılmaz mı Yorumla 0_NikaH_BozaN_iMaM_0 +1 yıl yapılır küçük yatırımlar ile başlayabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi şeyler mesela Yorumla 0_NikaH_BozaN_iMaM_0 +1 yıl yani ben her ay düzenli ereğli hissesi alıyorum mesela. 10-20 yıllık gelecek için diyelim. ytd Yorumla Soran +1 yıl Ereğli ilçesinde arsa mı Yorumla 0_NikaH_BozaN_iMaM_0 +1 yıl borsa kağıdı dostum, üç beş kuruşa arsa mı var Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir şey bu Yorumla
Gelisimodakli Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl İnan bana çok zor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef ama bi yolu vardır muhakkak hep köle gibi çalışmicaz Yorumla
babacanadamin333333 Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Bol bol çalışmak. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Köle gibi çalışıyoruz biz kuru ekmek yerken patronlar et arası ekmek yiyor Yorumla babacanadamin333333 +1 yıl Çalışmadan kimse bişey olamaz. Bu sözümü unutma. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Borsa (kripto değil).
Yatırım yapmak ev, arsa, tarla, altın, gümüş vs.
İş kurmak.
Yatırım tavsiyesi değildir. Hiç bir yatırım %100 garanti sunmaz her şeyin riski vardır.
10 bin TL ile yapılmaz mı hiç bir şey sence abi
Paran varsa kazanırsın yoksa kazanamazsin aykuyedenbagli bı durum kafa calismiyorsa zor dön bana yazım
Paranı euro ya da dolar yap her gün yükseliyor euro dolar
öncelikle güzel bir kariyer ve doğru yatırımlar... benim hiç şaşmadı
10 bin TL ile yapılmaz mı
yapılır küçük yatırımlar ile başlayabilirsin
Ne gibi şeyler mesela
yani ben her ay düzenli ereğli hissesi alıyorum mesela. 10-20 yıllık gelecek için diyelim. ytd
Ereğli ilçesinde arsa mı
borsa kağıdı dostum, üç beş kuruşa arsa mı var
Nasıl bir şey bu
Tiktokta popo sallayıp popo meme açmak
İnan bana çok zor
Maalesef ama bi yolu vardır muhakkak hep köle gibi çalışmicaz
Çalışmak calismak
Bol bol çalışmak.
Köle gibi çalışıyoruz biz kuru ekmek yerken patronlar et arası ekmek yiyor
Çalışmadan kimse bişey olamaz. Bu sözümü unutma.