Zam ile birlikte örneğin en küçük boy latte 39 TL olacak, mocha 53 TL vs..

Zam ile birlikte örneğin en küçük boy latte 39 TL olacak, mocha 53 TL vs..

0 yani para vermem çünkü zatwn içmiyorum.
Bunun dışında da bu zamlara artık şaşırılmaması gerekiyor, gayet normal. Yeni yıl ile birlikte her alanda gelen zamlar zaten ortada, tabi bunlar zam değil aslında fiyat güncellemesi ama ağız alışkanlığı işte...
Herkes güncellerken Starbucks niye eski kalsın ki tabi ki o da günceller. Güncelleme önemli.
Gösteriş meraklıları geri kalmaz zaten gitmedim gitmem de daha yeni geldi buraya zaten ama hiç bir kafeye gidipte kahveye para vermedim kahveyi severim ama kazıklanmayı sevmem normal alıp yapıyorum ne gerek var bunlara
Eskiden çok içerdik starbucks'a vesaire ama ben artık daha uygun içeceklere yöneldim ben marka olup olmadığı önemli tamamen tadı zevkine'yi takip ediyorsa normal sıradan bir kahvecilerle kahve içerim yani.
Cevap
71Cevap
Starbucks güzel olsa da maalesef çok pahalı kahveyi ben kendim yapıyorum
Bizim derneğin altındaki kafede 15 liraya espresso içiyorum mis..
Ne gerek var Starbucks'a zaten her yeri ele geçirmişler. Türkiye'de sosyal statü göstergesine dönüştü starbucks marka resmini paylaşmalar falan bu yüzden pek sevmem..
bir tane sadece sen içsen tamamda arkadaşın gelse genel olarak diyorum kimse gelmesin der insan. fincanda verebilir kahveyi bu da bir maliyet.100 gram kahve 50 ₺ bunda 3-5 gr anca vardır.
Starbacksçılar genelde 1 kahve alıp en az 1-2 saat otururlar, daha fazla oturanı bile var. O yüzden bir şey demiyorum. Esnaf lokantasındaki 12 liralık çaylara ne denmeli?
Starbucks'a öğrenciyken giderdim, sonra kahvesinin çok vasat olduğunu anlamamı sağlayan bir çok mekan keşfedince bir daha adımımı atmadım.
Çekme kahveciler var mis gibi kokar onların dükkanları gidipte karton bardakta bilmem ne içem onu içem bunu içem yerine oradan kahve almak tercihim
valla keyif için gittiğimden dolayı kaç para olursa olsun veririm. Çok şükür parada var mal da var. hiç olmassa çoluk çocuk bi ihtimal salar oraları.
Starbucksta kahve sadece 1 kere içtim. Ondada beğenmedim midemi bozdu. Hiç içmiyorum. Zam beni etkilemez
Normalde bu fiyatlar beni zorlamaz ama bir kahveye bu kadar para vermek anlamsız geliyor. Arada belki içilir de gereksiz.
Zamlardan önce bir kafeye gidince rahat 200 Tzl harcama yapıyordum. Zevklerime göre yemeye ve içmeye devam.
Starbucks kahvelerini hiç bir zaman sevmedim zaten kahvede pek seven biri değilim ama sevebileceğim bir kahveye bir kaç yüz lira verebilirim
Hiç içmiyorum, gitmiyorum.. dumanı tüten taze çay dururken ))
Ekmek olmus 5 lira bazi yerlerde 6.. umrum olmaz kahve
Starbucks hiç içmedim. Zannerdersem hiç içmeyeceğim.
Bok gibi kahveye ana yemekten fazla para veren insan ya ortam budalasıdır ya da çok zengin.
%27 zam cok naifmis😂devlet bile %122zam yapiyor yapacagi islere
Hayatta hidipde o parayı vermem bi foto atıcam diye fotda atmam kahvede içmem
Ohh süper.. 15-20 Tl verip, saatlerce oturan fakirler olmayacak artık demek.
Deli şey etti beni 🥸ayranı yok içmeye gider sıtarbaksa kahveye dedirtmem. Eksik kalsın hayatımda, statüyü parayla satın aldığını sananlar düşünsün elde bardakla dolaşmalar filan 😜🥸
Vermeyin artık, bir kahveye ya da herhangi bir seye ederinin üzerinde para vermeyin. Vermeyin ki anlasın adamlar..
Hala gidenler oldukça adamlar para basıyor zam kimsenin umurunda değil. Amaç foto çekinmek kahveyle
Allah'a şükür böyle derdim yok kahve sevmiyorum Starbucks gençler hikaye atmaya gidiyor.
Bir kahveye bu fiyat abartı ama ekonomik durumları nedeniyle 100 TL deseler bile şaşırmayacağım
Şükür adımımı atmadım şu dayatma ve çakma kahve kültürünün mabedine
Ufacık mutluluklardan bile mahrum edicekler bizi😢
Starbaks kültürüm yok ama kalıtelı guzel kahveye 150 lira veririm.
Vallahi 39 'a kalsa iyi tatlım iki arkadaş gidince para kalmıyor cidden. :d
Kahvenin hatırı olmasada fiyatının hatırı olacak galiba
Enayiyim ben ne kadar olsa veririm muhtemelen:d
kahveye verecegim tek para nescafe 3 u1 aradaya falan. o da 5 10 lira olur.
Bir kahve keyfimiz vardı onu da hiç ettiler vallahı.
25 lira ancak veririm; ama Starbucks'a gitmeyeli 5 yıla yakın oldu.
Ebesini.. * .
Yeter ama ha
Türkiye çökecek hale geliyor artık
Allah yaşatmasın
Ben buraya gitmiyorum gitmem... Para vereceksem daha kaliteli yerlere veririm... Popülizm kasmaya giden lümpen tayfası yine buraya gider parayı verir bu enayiliktir
Bugüne kadar verdik, yine veririz. Koyun gibi güdülmeye alıştık.
Yanına patates kızartmasıyla hamburgerde versinler menü olsun bari😂 maliyeti 3 lira olan kahveye 53 lira veren zihniyete sokayım
vay kerizler vayyyy starbucks 2018 yılına kadar güzeldi sonraları orada kahve adını ezberleyen ne bilim ortam kasıcılar türedi vs vs baya baydı ortam yani pek gidesim gelmiyor bu arada para bende gani daha farklı mekanlar tercihim
kendim yaparım kahvemi daha güzel ve hesaplı olur artık.
Bundan sonra bedava kahve içmek için surekli birileriyle sirf yiyip icmek icin date cikacak kiz sayisinda bi yükseliş olur. Onlardan biri benim 😅
Yok ya kadınlar bu kadar gurursuz olamazlar
Oluruz oluruz merak etme
Zaten benim ihtiyacım yok ironisine yazdim ama fakir olsaydim gayette yapardim yani o karakterdeyim evet
Normal fiyat. Yeniden değerleme oranının %123 arttığı yerde bu kadarı zam bile sayılmaz zamcık derim.
Artması normal her şeye zam koydular tabi abartan da çok var.
yaaaa insanların bi kahve zevki vardı oda yalan oldu beee
10 saat emek vererek kazandiğım parayla 1 yudum kahvenin de hesabini yapiyorsam yapıyorsak ve yapacaksak , buna sebep olanlara hakkimi helal etmiyorum.
kanserojen bir sürü madde içeriyor bu kahveler insanlar kendilerini zehirlemeye bayılıyor
Geçen sene 4..5 defa zam yaptılar zaten. Yüzde 27 çok fazla
O tür yerlere gidip fil poku içen zaten hem zevksiz hemde gereksiz enayilerdir
Asgari ücrete zam geldi, personel giderleri ve kiralar arttı ee tabi ürünlere zam gelecek.
Gelmeyen bir şey yok zaten yarın buna da alıştırılar
Kahveye yemek parası verilmez bence Max 10 TL olmalı.
Önceden aydq yılda bir de olsa bir kahve vs içiyodum. Ama artık onu da içemeyecğim gibi görünüyor
Neyseki Starbucks hevesim hiç olmadı gitmem asla
Al benden de okadar
22 TL.. Oda 10lu A 101 de satılanlardan..
50 TL veririm en fazla.
Hiç gitmedim buraya ya
starbucksa gitmiyom zaten
Böyle mekanlar kazık hiç gitmem.
şok oldum şaka mı : (
Verilir alıştık artık bin tlde olsa şaşırmayız
Asslllaaa vermem assslaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?