Para & Ekonomi Sizce memurlara yapılacak zam %’de kaç olacak? theprotection Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bence yüzde 27 olur Güncellemeler+1 yıl Hiii Güncellemeler+1 yıl Sizce Sizce memurlara yapılacak zam %’de kaç olacak? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Bence yüzde 30 olur 1 0 Yorumla
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 368 cevap paylaştı. En az asgari ücretlilere yapılan zam oranı kadar memura da zam yapılmalı. 😎 1 0 Yorumla
HikmetÖzben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Daha fazla olacak en azindan olmali eger ki memur emekliyle memura o kadar zam olursa riske girmis olacak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen memur musun 1 3 Yorumla theprotection +1 yıl He Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fitness antrenörü gibi görünüyorsun da o yüzden sordum Yorumla theprotection +1 yıl Anladım Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 645 cevap paylaştı. İlgilenmiyorum kanka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence yüzde 30 olur
En az asgari ücretlilere yapılan zam oranı kadar memura da zam yapılmalı. 😎
Daha fazla olacak en azindan olmali eger ki memur emekliyle memura o kadar zam olursa riske girmis olacak
Sen memur musun
He
Fitness antrenörü gibi görünüyorsun da o yüzden sordum
Anladım
Yüzde 50 den aşağı kurtarmaz
İlgilenmiyorum kanka