Söyle merkeze uzak bir yer tutarsan yeter ama merkezde 10 bin kira vardır kiralarda ucuyor saten bun faturaları var hele kıstayız dogalgaz falan ucar bu fiyat
7 bine bulsan ya da asagı gecinirsin tek yasamak güzel birsey İstanbul dısındanmı gelecen bak kocaeli gebze tarafı 4 bin 6 bin en fazla bulursun ya saten 4 se emlakcı yapıyor 6-8 arası sahibinden bulsan ucuza olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kirada oturacaksan imkansız. Bir mühendis herhalde Sultanbeyli'de oturmaz, kira için 7000-8000 lirayıgözden çıkarman lazım.
Sultanbeylide güzel sitelerde var ama yaaa şöyle bir iki sene dişimi sıkmam lazım
Eğer ev arkadaşı bulursan gecinirsin zor olur ama olur yoksa tek başına kirada gecinirsin çünkü İstanbul'da 7000den aşağı kira yok
Ev kira değilse avantajlı olursun da bu sana bağlı harcamalarına bağlı.
Ev kira olur çıkarsam oda stüdyo : h
Geçirirsin askeri ücretle kıt kanat geçinen var.
Onlara hayret ediyorum
Zorlanırsın ama geçirirsin.
Hayırlısı
Oo üstü bile kalir tabi tutumlu olsan
Üstü nasıl kalsın kiraya çıkıcam
Söyle merkeze uzak bir yer tutarsan yeter ama merkezde 10 bin kira vardır kiralarda ucuyor saten bun faturaları var hele kıstayız dogalgaz falan ucar bu fiyat
Yanına ev arkadası alsan gecinirsin ögrenci evi gibi
Onca sene öğrenci hayatı yaşadım çilesini çektim birde çalışırken biriyle yaşayamam
7 bine bulsan ya da asagı gecinirsin tek yasamak güzel birsey İstanbul dısındanmı gelecen bak kocaeli gebze tarafı 4 bin 6 bin en fazla bulursun ya saten 4 se emlakcı yapıyor 6-8 arası sahibinden bulsan ucuza olur
Sıfırdan bir hayat olucak. İstanbulu çok istemiyorum aslında şu deprem durumundan dolayı ama bakalım hayırlısı
İstemedigin yerin tek deprem sıkıntı degil trafik insani her seyi iyi degil. Depremden korkma heryerde oluyor bina saglamsa bişe olmaz hayırlı sı
Onları bile kabul ediyorumda işte deprem korkutuyor. İstanbul'da yaşanacak yer değil gibi artık. Hayırlısı
Hayırlısı
Dusuk standartlarla evet
kira yoksa olur
Kiraya bagli
Ucu ucuna yeter üzücü ama gerçek
Geçinemezsin
Geçinirsin.
Hayıır
Hayır
Hayir
Zor ya
Ucu ucuna