Arkadaşlar sizce 2 dolarlık banknotlar cok degerli mi? Çünkü sınırlı sayıda üretildi? Kolay kolay bulunmuyorlar?

Arkadaşlar sizce 2 dolarlık banknotlar cok degerli mi? Çünkü sınırlı sayıda üretildi? Kolay kolay bulunmuyorlar?
Evet koleksiyonerler baya para verir almak için
Peki nerde bulabilirim o kişileri bilirseniz
Sahibinden gibi sitelere paranı yükleyip satabilirsinn
Başka türlü olmaz mı.
Hem kimisi der çok değeri yoktur 2 doların. Bir yandan da zor zoruna bulmuşken satmak bana zor geliyor..
Cevap
5Cevap
Bence fark yoktur
2 dolar yine 2 dolardir. Amerikada yasiyorum, sayisi az olsada degerli sayilmaz. Ama turkiyede degerli diye satabilirler, ama bozduramazsin, sahtedir diye, elinde kalir
Peki amerikada rahat bulabilirmin 2 dolarlık banknot parasını bankada ya da başka yerde..
Ayrica Ben Kıbrısta yaşıyorum bir tane yabancı 2 dolari bozdurdu dövizcide ben de satın aldım onu.
Bilirsen niye 2 dolar banknotları az vardır..
Bakkalda ve benzinlikte dahi bulabilirsin. Insanlar saklar Ugur getir diye ya da gostermek icin. Ama her zaman kullanilmadigi icin bankaya gidip cekemezsin. Bende 50 dolar 50 cenlik gumus demir para vardi, o da iki dolar gibi nadirdir ama degeri artmaz. Gumus Renginde 1 cent vardir 2inci dunya savasi sirasinda 14 tane basilmis, onu bulursan 250 bin den fazla paraya satarsin ama imkansiz.
Bu Amerikalıların parası nasılsın ya bozuk falan yok mu hepsi banknot mu? 1,5,10,50,100 diye gidiyor mu?
1976 dan yani çok eski en az basılmış para yani değerli işte
Kim alır böyle bir parayı
İleride olur koleksiyoneler tarafından tabi başka üretilmezse.
Çok değerli değildir.
Ama çok zor bulunur yinede
Üzerinde iki dolar diyor bilemiyorum 😋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?