Para & Ekonomi Aileden gizli ininal? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ailemden gizli ininal alıcam da aileme yakalanmamak için ne yapmalıyım Güncellemeler+1 yıl Gereksiz yorumları siliyorum. Aileden gizli ininal? Cevapla Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
samet_69 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Korkmani gerektirecek bı durum yok ama yinede saklayarak kullanabilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oh iyi bari. Yorumla samet_69 +1 yıl Rahatlıkla kullanırsın sorunu yok Yorumla
yayaya888 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl kaç rp yatırcan lole 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Lole falan yatırmıcam. Yorumla yayaya888 +1 yıl ne diye alıyon steamde ne alcan Yorumla Soran +1 yıl Steamden bir şey almayacağım. Alışverişlerimde falan kullanacağım. Yorumla
Geçiciüyeğ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl O ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kredi kartı gibi bir şey ben pek bilmiyorum arastır istersen :) Yorumla Geçiciüyeğ +1 yıl He anladım Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl gizlicen🤷♂️ 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olduğunu sordum zaten? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl masıl öğreniceklerki.. endişen ne onu anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şok'ta bile var galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cüzdanından çıkarmazsan kimse görmez Yorumla Soran +1 yıl Yani bir şekilde ailemi arayıp kartı söylemelerinden endişeleniyorum ve birde öğrenmelerinden. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kredi kartı büyüklüğünde üzerinde hs. no be barkod olan siyah renkli bir kart Yorumla Cevap sahibi +1 yıl heeee, yok.. öyle bşii olması imkansız Yorumla Soran +1 yıl Hmm teşekkür ederim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 5 liraymış şokta ininal kart kasada... rice ederim🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Korkmani gerektirecek bı durum yok ama yinede saklayarak kullanabilirsin
Oh iyi bari.
Rahatlıkla kullanırsın sorunu yok
kaç rp yatırcan lole
Lole falan yatırmıcam.
ne diye alıyon steamde ne alcan
Steamden bir şey almayacağım. Alışverişlerimde falan kullanacağım.
O ne
Kredi kartı gibi bir şey ben pek bilmiyorum arastır istersen :)
He anladım
gizlicen🤷♂️
Nasıl?
Nasıl olduğunu sordum zaten?
masıl öğreniceklerki.. endişen ne onu anlamadım
şok'ta bile var galiba
cüzdanından çıkarmazsan kimse görmez
Yani bir şekilde ailemi arayıp kartı söylemelerinden endişeleniyorum ve birde öğrenmelerinden.
kredi kartı büyüklüğünde üzerinde hs. no be barkod olan siyah renkli bir kart
heeee, yok.. öyle bşii olması imkansız
Hmm teşekkür ederim.
5 liraymış şokta ininal kart kasada... rice ederim🙏