Borcumuzu istemek ayıp bir şey mi? Verdiğimiz borcu arkadaşımız diye isteyemez miyiz?

arkadasima 6 7 ay once 5 bin lira vermistim normalde asla paranin lafini yapmam ama 6 7 aydir bana hic geri odeme yapmadan surekli geziyor egleniyor parasi var cok belli soyluyorum goruldu atiyor ya da gecistiriyor bugunde bana sana borcumu odemis miydim yine paraya ihtiyacim var yazmis ilk once borcunu mu odesen dedim ne paragoz ciktin ayip yaptigin falan dedi sinirim bozuldu bende ogrenciyim onun gibi benimde paraya ihtiyacim var eger 6 7 ayda en azindan 400 500 odemis olsaydi bile en azindan cabaliyo falan derdim asla ustune gitmezdim ama hicbir odeme yapmadi bana haksiz miyim

Güncellemeler
+1 yıl
ortak arkadasimiza iyi ki bi para verdi darlayip duruyo demis arkamdan:D kiz geldi bana neden sıkıstırıyosun kizi eli iyi olunca verir falan dedi oyle bi kotulemis ki beni koskoca 7 ay gecti uzerinden ve sıkıstırmadım hic halbuki 1 kurusunu bile geri vermedi bana ustune yine istedi cidden cok sinirlendim su an yanitlarda bazilariniz polise git falan demis sanirim oyle yapacagim
Borcumuzu istemek ayıp bir şey mi? Verdiğimiz borcu arkadaşımız diye isteyemez miyiz?