Herkese merhaba benim neredeyse 2 senelik bir ilişkim var fakat sürekli ayrıl barışlar oldu bir çok şey yaptı her neyse yinede devam ettik ilişkiye erkek arkadaşım çalışıyor fakat bu ay yanıma gelmek istediğini parası olmadığını söylüyor bende de para yok biliyor ama kredi kartımdan yol masraflarıni karşılamami istiyor 2000 filan gider diyor annemlerin haberi olursa kızarlar vs dedim bu seferde ters davranıyor bana güvenmiyorsun diyor sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSaçma. Senin eleman senden geçinmeye çalışıyor gibi. Senin yanına gelecek parası yoksa bile, şu an gelemiyorum der. Kendini toparlayinca gelir. Çünkü her an herkeste para olacak diye bir şey yok. Ailesine destek olmuştur, tadilat yaptırmıştır, hastahane falan elbet acil bir şey olur. Parasız olur anlarsın da. Gidipte kızdan yanına gitmek için para istemek...
Çok boş insanlar var cidden02 Yorumla- +1 yıl
Manipüle ediyor işte seni para ver diye. Tam bir gevşek konuşması. Kurtar kendini bundan bacım. Bu senin ruhunu emer
En İyi Cevaplar
Bi kere ayrılık olduysa o ilişki bitmiştir daha düzen tutmazki sizde ki artık bu noktada zirve olmuş.. parası yoktur eyvallah bi şey diyemeyiz gelemeyebilir ama seven erkekte vallahide para isteyip gelme teklifinde bulunmaz.. belki ima eder ama öyle aşikar bi durum söz konusu olamaz.. zaten alışkanlık olmuş ayrılmak, bi dahaki ayrıldığınızda dönüşün olmasın 🤭
00 Yorumla
+1 yılakıllı ol seni görecekse kendi kiredi kartını kullansa ya şimdi kartı olmayan mı var herkesin cebinde var bu adamın niyeti seni yemek bide neymiş o 2 binlira 5 parasız adamla ne işin var gurursuz bu kızım aklını başına al
00 Yorumla
+1 yılDediklerin olmaz o erkekle benimde var di sevgilim erkek olarak sen gelmen lazım benim yanıma dedim ne zman gelcen dedim yaza doğru dedi bahane üretiyor banada işte gerçekten seven insan ben bir erkeğim ben gitmem lazım kızın yanına bahane uretmemeliyim demeli bende ayrıldım ondan iyi ki ayrilmisim beter olsun o gebersin inşallah 🤨🤨🤨
014 Yorumla- +1 yıl
Aynısını konuştuğum kızda yaşadım aramızda çok mesafe yok 500km belki var. 1 ay konuştuk 3 defa farklı zamanlarda gelicem dedi dediği günlerde hep aksilik cıktı
sonra ben geleyim dedim tamam dedi gittim boş, mesajları sildi aramaları kapattı hiç bir şekilde ulaşamadım. geri dönmek zorunda kaldım. sürekli bahane üretiyorlar. Tabi bunda sadece erkek gider diye bişi yok kız da gelebilir. - +1 yıl
@Shuhua-N3ko ilk adamı erkek atar boş ver ya sana kız bana da erkek mi yok dünyada 😂
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın uzak mesafeler engel değildir engel olan tek şey düşüncelerdir... ilk adımı tek bir cinsiyete yüklemek doğru değil fakat ilk buluşmada erkek daha mantıklı olabilir. 😈🙃
- +1 yıl
@Shuhua-N3ko bak bide sen cikma didismeye🤨🧐
- +1 yıl
Genelde ilk tanışmalar küçük didişmelerle başlar tesadüf olur derler ama senle pek bu duruma düşmek doğru karar değil gibi geliyor bana 😅 Demek istediğim erkek uzak mesafede ilk gitmeli 😊
- +1 yıl
@Shuhua-N3ko böyle olana doğru değil senin gibi
- +1 yıl
Yürü git
- +1 yıl
Ben ne yaptım ki şimdi
- +1 yıl
@Shuhua-N3ko erkek olarak hemcinslerini savunuyon ve beni kotuluyon len asil senin gibi biriylede hiç olmaz
- +1 yıl
Ben hemcinsimi savunmadım , sadece ilk adımı tek bir cinsiyete yüklemek doğru değil dedim. İlk buluşmada erkek daha mantıklı gitmekle dedim. Seni de kötülemedim '' seninle didişmek pek doğru bir durum değil '' dedim cünkü bir de sen çıkma didişmeye dedin haklısın da
- +1 yıl
@Shuhua-N3ko defol ya 😡😡😡 engellicem seni
- +1 yıl
Ne dediysem artık bu kadar sinirlendin gıcık ya
- +1 yıl
@Shuhua-N3ko malll😡😡
- +1 yıl
Konu sahibi Selenay benim yorumumu kaldırır misin konuyla ilgili yaptığım yorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
48Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil tabi ki
10 Yorumla
+1 yılOkurken tiksindim nasıl katlanıyosun böyle birisine. Senin yanına gelmesi lütuf mu ki yol masraflarını sen karşılıyosun pardon? Bi de olumsuz konuştuğun zaman karakterini gördüm deyip manipüle ediyor, bu sevgi değil. Aklını başına al ve iyi düşün. Böylesi hiç çekilmez, hele böylesiyle ömür asla geçmez
14 Yorumla- +1 yıl
En iyisini yapmışsın güzelim, tebrik ederim 👏 Ömür boyu üzüleceğine birkaç gün üzülür sonra rahatlarsın inan 🌼
- +1 yıl
Üzme kendini, geçicek ❤️
+1 yılBu ilk defa olan birsey mu daha önce de böyle senden para isteme ya da bir yere gidince sana odetme olayı oldumi bunu gözlemlemek lazım hani daha önce o senin jckn harcama yapmış ve şu an cidden parası olmayıp yardimvi olmanı daha sonra ödemesini yapacağını söylüyorsa sorun yok 2 sene içinde olan maddi durum önemli ve kendi için değil senin yanına gelmek için kullanacak parayı vs bu konuda yardimvi olmak isterim ama birazdan detay verirsen konu ile ilgili
06 Yorumla- +1 yıl
Daha önce peki senden para isteme durumu oldumu hiç? Ve aranızdaki mesafe nekadar ki iki bin istiyor
- +1 yıl
Ya bıraksın Allah aşkına senin paran bile. degil ailen ile aran bozulacak bunun yüzünden benim de üniversitede bir erkek arkadaşım yine ban aynısını yaptı babamın kredi kartı bende diye hep bana kitlelere çalışıyordu ya işte şu şehire gidelim gezmeye ama sendeki kartla burs yatınca öderiz vs ağzıma sıçıp dolandırıp gitti isterse 10 yıllık ilişkin olsun sal gitsin gelmesi için ısrar da etme kendi imkanı varsa gelir gelmezse de kendi bilir
- +1 yıl
Mobing yapıyor benim imkanım yok aileme ait olan birseyi de kullanamam de ya da yalan uydur babam kartımı aldı vs diye anlasin imkanının olmadığını
Gizli Üye(25-29)+1 yılResmen seni kullanıyor
Bu siteden birisiyle sevgili olmuştum faturasını ödemiştim. Ödemezsem tehdit etmişti beni fotoğraflarımla. Ondan sonra anladım ne kadar aptalca bişey olduğunu. Gerçekten birinden para istemek çok saçma. Neden bağımlısıyız ki böyle erkeklerin? Bağımlı olmak zorunda mıyız. Sktri çekmek lazım açıkçası31 Yorumla
+1 yılO ayrıl barislara istinaden o ilişkiden hayır gelmez zaten. Bence buda onun farkında o yüzden boşuna para harcamak istemiyor ve bedavaya gelirse ne mutlu hele ki bide yakınlaşma olursa ondan karlisi yok. Çalıştığı halde senden para istemeye utanmali bı kere azcik
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılböyle sizin etinizden sütünüzden :D paranızdan faydalanan erkeklere nasıl erkek arkadaşım diyorsuınuz anlamıyorum. Eleman ya yüzsüz ya da seni sömürmeye çalışan bi asalak. bu zamanda gözünü açmazsan ayakya sklirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Kıyamam ya :( :) İlk tecrübeye bak sömürgeci ingiltere :D boş ver canımın içi böyle adamlardn hayır gelmez. 2000 gibi bir parayı senden istiyorsa o heriften sana zarar gelir.
+1 yılBi şeyler yaşandı, ayrıldık barıştık demişsin.
Ne olduğu önemli.
Ayrıca hatundan para istemek nedir ya?04 Yorumla- +1 yıl
Ve sen hala bu arkadaşla berabersin öyle mi.
- +1 yıl
Hangi araaaaaaaaaa?
+1 yılAyy yok artık yiyiciliğin de bu kadarı pes doğrusu parası yoksa gelmesin bu ne arsızlık yahu nasıl sevgilim diyebiliyorsun hâlâ ilişkinizde alma verme dengesi bozulmuş resmen
00 Yorumlaç0kmu aradın bulmak z0r 0lmadımı böyle bi sülüğü😂 şaka gibisiniz he 2 sene sürekli ayrıl barış bide senden para istiy0r çalıştığı halde yanına gelmek için
00 Yorumla
+1 yılBorç para alacak yakınında hiç mi eşi dostu yok sevgilinin.. kumar oyna bence gelmene gerek yok de.. ya kazanırsın ne yapar eder yanına gelir ya da kaybedersin..
00 Yorumlagurur olsa zaten ben kendimi toparlayınca gelirim derdi. bu konuşmalarıyla kendinden iyice soğutmuş ve seviyesini düşürmüş. yol yakınken tekme vurmak lazım modunu düşürürsün bununla
00 Yorumla
+1 yılgercekten buyuk konusmayi sevmem ama erkekler iyice bozuldu kesinlikle hemen ayril senin adina uzuldum gercekten erkekler iyice abarttilar
04 Yorumla- +1 yıl
senin adina sevindim gercekten boyle erkeklere diyecek lafim kalmadi artik
- +1 yıl
@hidalgo0 neredeyse yuzde 90 i maalesef boyle
benim param yok bende senden isticekdim de ozaman uzar:)
11 Yorumla- +1 yıl
🤣..
+1 yılSeni kullnıyo ve çok gurursuz ya sevgilim bana hesap bile ödetmiyor.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 429 cevap paylaştı. Adam seni sömürmek istiyor :D Seni zerre sevmiyor ya da hoşlanmıyor bilesin :D
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden ilişki yaşıyorsunuz? Okuduklarım saçmalıktan öteye gitmedi. Ayrılın bence bu saçmalık son bulsun.
01 Yorumla
+1 yılHala ne bekliyom ondan ayrır kurtul hayatına bak daha gençsin ömrünü tüketme bunla 👍
00 YorumlaHiç normal değil bence verme. Gelmek istiyorsan kendi parasıyla gelsin ne biçim adammış bu.
00 YorumlaNe yapman gerektiği belli zaten. Daha yol parası bulamayan adamı ne yapacaksın
00 Yorumla
+1 yılİçmeye yoksa ayranı tahtavari ile gelmesin zevkine sana züyürt.
00 Yorumla
+1 yılsana nasisat ılıskıye para olayı girerse o ılıskı olmaz baslamadan bitir
00 Yorumla
+1 yılSömürüyor uzak dur. Daha gençsin karşına bir sürü insan çıkacak. Hayatınızın baharını saçma insanlara harcamayın. Ufff
03 Yorumla- +1 yıl
İyi yapmışsın. Bak ben o kadar affettim ki zamanında, keşke hiç affetmrseydim diyorum zamanıma yazık oldu. Sonu da hüsran oldu asla hiç değmezmiş
- +1 yıl
İyi yapmışsın yol ver gitsin, şu gençliğinin baharında elini sallasan ellisi
+1 yılEvet bence iyi bir ilskiin yok seni kullanamaya çalışıyor yani birsekilde gelebilse zaten sende farklı şekilde yardım edersin sen hayır veremem de gelirse zaten senindir gelmezse hiç olmamistr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay essoglusu g. avadin eniği vay hemen s. iktir et hemen
00 Yorumla
+1 yılHem. seni görecek hem para istiyor varsa öyle bir sevgili bende alayım
10 YorumlaOlmaz senden geçinmeye çalışıyor böyle erkekleri nereden buluyosunuz ya
00 Yorumla
+1 yılErkek adam kızdan para dinlenmez yvsaklık yapıyor hayır gelmez ondan
00 YorumlaParası yokmu ya kızın yanına gitmek için kızdanda para istenmez ağa bee
00 Yorumla
+1 yılParası yoktur belki çocugun
01 YorumlaTabiki değil o bir sırtlan ayrıl
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 330 cevap paylaştı. Terbiyesizlik onun ki
10 YorumlaKesinlikle gönderme ite.
00 Yorumla
+1 yılFazla para istiyor. Bence o kadar yüz verme
00 Yorumlayani durumu yoksa normal
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil. Bildiğin kaz yerine koymak
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılDerhal bu kişiyi hayatından çıkart at bence
00 Yorumla
+1 yılYol parasi olmayan bir erkek kadina nasil bakacak?
00 YorumlaBen öyle erkegin..
Gururu olmayan adam mı olur00 Yorumla
+1 yılne kadar istediğine bağlı
00 YorumlaBedava a. m verenlerden olma
10 Yorumla2000 lira mi saf misin av olma
02 YorumlaSana kalsa göndereceksin herhalde 🙄
06 Yorumla- +1 yıl
Hayır ya niyetim göndermek değil baya tartıştık bunu zaten sadece herkes yapıyor ediyor diyince bende mi bı anormallik var diye sormak istedim aydınlandim bildiğin buradaki yorumları görünce ben öyle birisi değil yapmaz diye düşünüyordum çünkü konduramiyodum baya bir aptalmisim
+1 yılYol ver gitsin
04 Yorumla- +1 yıl
En iyisi bu galiba derkeen
- +1 yıl
Ya bi s. gitsin hem paranla gelecek. Hem her boku yiyecek günün sonunda bay bay
- Para & Ekonomi konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılGelmesin yav
02 Yorumla- +1 yıl
Desin ezik sorunlu bi tip belli
Bussiness mi olsun biletin deseydin bide
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılParası yokmuymuş
00 Yorumla
+1 yılHayatını mahvetmek istiyorsan devam et
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bence
00 Yorumla
+1 yılTövbe bismillah
00 Yorumla
+1 yılSal gitsin selo
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılGayet anormal
00 Yorumla Normal değil bece
00 Yorumla
+1 yılVerme kimseye para
00 YorumlaAnormal
00 YorumlaNormal değil
00 Yorumla
+1 yılSaçma
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 437 cevap paylaştı. Normal değil.
00 Yorumla2000 e nereden nereye gidiyor öyle😅
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılAnormal
00 Yorumla Hayır verme
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Erkek arkadaşım yanıma gelmek için benden para istiyor. Bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler