Özel okullarda çalışanlar ne kadar alıyor arkadaşlar?
Askeri ücret alıyor
Askeri ücretin altında alıyor
Askeri ücretten fazla alıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Özel okullarda çalışanlar ne kadar alıyor arkadaşlar?
Özel okullarda çalışan öğretmenlerin maaşları, çalıştıkları okulun büyüklüğü, okulun bulunduğu bölgenin ekonomik durumu ve öğretmenlerin eğitim düzeyi ve tecrübeleri gibi birçok faktöre göre değişiklik gösterebilir. Öğretmenlerin maaşları, genelde kamu okullarındaki öğretmenlerin maaşlarından daha yüksek olabilir, ancak bu konuda genel bir kural oluşturmak mümkün değildir. Öğretmenlerin maaşlarının belirlenmesinde, özel okulların kendi iç politikaları ve koşulları da etkili olabilir. Eğer özel bir okulda çalışan bir öğretmen olacaksanız, kendinize en uygun bir okulu seçmeniz ve işe alınmadan önce maaşınızın ne kadar olacağını açıkça öğrenmeniz önemlidir.😚
Her özel okulun öğretmenlerine verdiği maaş farklıdır diye düşünüyorum O yüzden belli bir miktar söylemek doğru olmaz ama devlet okulunda çalışan atanmış bir öğretmenden daha az aldıklarını düşünüyorum Çünkü böyle bir şey duymuştum devlet okulunda çalışmak kadrolu olmak emeklerimizin karşılığını almak demektir diyenler olmuştu
Devlet okulundaki öğretmenden bencede daha az alıyorlardı Googlede arattığımda özel okullardaki öğretmenler ya askeri ücret ya da askeri ücretin altında maaş alıyorlar diye yazıyor
Cevap
1Cevap
Neden bunu soruyorsun?
asgariden fazla alıyorlar
Değişir o bnece
askeri değildir o.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?