Para & Ekonomi Bankalar öğrenciye ihtiyaç kredisi verir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ocak ayına kadar ihtiyacım var öğrenciyim ailem çalışmama izin vermiyor? Bilgisi olan var mı bu konuda acilen cevaplar mısınız Güncellemeler+1 yıl 300-400 civarı Bankalar öğrenciye ihtiyaç kredisi verir mi? Cevapla Banka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kübirik Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl İş Bankası geçen sene veriyordu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gelir olmasa da veriyor mu Yorumla Kübirik +1 yıl Evet üniversite öğrencisinden maximum genç 1500 veriyor geçen sene öyleydi Yorumla Kübirik +1 yıl İsbank maximum genç diye internetten ya da bankadan bilgi al bence çünkü iş bankasi veriyor Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla
alikutlu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Ben olsam sana verirdim 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla alikutlu +1 yıl İhtiyacin var Yorumla Soran +1 yıl Banka vermiyormuş ama maalesef Yorumla alikutlu +1 yıl Vermiyormuymuymuş🙄 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla alikutlu +1 yıl Önüne gelene kredi verenlere bak sen Yorumla Soran +1 yıl Blmiyorum ya Yorumla alikutlu +1 yıl Gecmis olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Verme tabiki de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden vermez Yorumla Keynesyen +1 yıl Kredi puanin 1.300 olmalı ve min. 2 sene sigortalı çalışıyor olman lazim. Yorumla
Mert1453232324550 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Vermez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Mert1453232324550 +1 yıl Gelir yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İş Bankası geçen sene veriyordu
Gelir olmasa da veriyor mu
Evet üniversite öğrencisinden maximum genç 1500 veriyor geçen sene öyleydi
İsbank maximum genç diye internetten ya da bankadan bilgi al bence çünkü iş bankasi veriyor
Peki teşekkür ederim
Ben olsam sana verirdim
Neden
İhtiyacin var
Banka vermiyormuş ama maalesef
Vermiyormuymuymuş🙄
Yok
Önüne gelene kredi verenlere bak sen
Blmiyorum ya
Gecmis olsun
Teşekkür ederim
Verme tabiki de
Neden vermez
Kredi puanin 1.300 olmalı ve min. 2 sene sigortalı çalışıyor olman lazim.
Ksc tl laxim yardimci olayim
düzenli gelir olmadan vermezler
Bilememki
Vermez
Neden
Gelir yok