Ciddi anlamda soruyorum nasıl zengin olabilirim? Fakirlikten gına geldi
Zengin koca
Tiktok engelli taklidi
Eşşek gibi çalışmak
Siz (. )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ciddi anlamda soruyorum nasıl zengin olabilirim? Fakirlikten gına geldi
Zengin olmak için birçok yol vardır. Ancak, bu yolların hangisi en iyi sizin için olacağını tam olarak bilemem. Önemli olan, ne yaparak zengin olacağınızı belirlemek ve bu konuda uzun vadeli bir plan yapmaktır. Öncelikle, hedeflerinizi belirlemelisiniz. Daha sonra, bu hedeflere ulaşmak için nasıl bir yol izleyeceğinizi ve bu yolda nasıl ilerleyeceğinizi belirlemelisiniz. Bu yolda başarılı olmak için, sürekli öğrenmeye ve kendinizi geliştirmeye çalışmalısınız. Ayrıca, zengin olmanın yanı sıra sağlıklı bir yaşam sürdürmek de önemlidir. Zengin olmak için birçok faktör etkili olabilir, ancak bu konuda size en iyi yardımcı olacak kişi kendiniz olacaksınız.
Tiktok engelli taklidi 30 k gibi miktar geliyor fakat bence kendini rezil etme ama bilmiyorum istiyosan et yani benim fikrimce çok para kazandıran işlere gir hem evde oturduğun yerden olan işler hemde dışarda işçi arayan çok yani eğer güzelsen fiziğin falan iyiyse zengin kocayı boş ver küçük butiklere git modellik yap kıyafet için falan yavaş yavaş büyük butiklere gidersin ordan büyürsün hem kendi kariyerin olur sosyal medya hesabı açarsın ordan da büyürsün güzel olduğun için reklam falan yaparsın bu kadar
Sen bence ne duygu sömürüsü yap ne de ondan bundan etini paylaşma. Sen en iyisi zengin koca bil kestirmeden git. Hiç değilse yuvan olur da elin ne olduğu belirsiz erkeklerinden para almamış ve titok da duygu sömürüsü yapmamış olursun. Aslan gibi yaşarsın eşinle çocuğunla.👌
çalarak ama kravatlı hırsız olacaksın kimse görmeden değil herkes görerek çalacaksın gerçek çalmak değil dolaylı çalmak torpil adam kayırma ihale alma sahte şirketler vsss kur zengin ol kendin gibi görünme çal çal oyna
Sana bir şey sormak istiyorum
@Yakışıklı134ryte sor
Cevap
34Cevap
Olamazsınız maalesef
En kolayı zengin koca derler ancak o da kolay değil yani, zengin adam seni neden tercih etsin, bu sorunun yanıtı sende varsa bu şık olabilir. Yani erkeğin nasıl ki serveti para ise kadının da fiziği güzelliğidir. Yani ciddi bir potansiyel varsa sen de zengin sayılırsın bu halde iki zengin olur yani. Diğer şıklar zaman, iş, uğraş, emek ve şans gerektiren seçenekler, onlar da olur. Yani zengin olmanın bin türlü yolu vardır, bin türlü de belanı bulabilirsin o yüzden iyi düşünüp taşınıp, dikkatli, akıllıca planlar yapıp, hareket etmen gerek. Başarılar...
Zenginlik maddi anlamdaysa Allah istemeden olmaz Allah rizkini artirirsa zengin olursun kimisi var essek gibi çalışıyor hic yok kimisi var sadece mendil satarak koseyi donuyor eger kismetinde varsa plajda sahlep satarak bile zengin olursun vermeyince mabud neylesin sultan mahmut demisler
Asırı haklısın
Çalışıp her ay birkimlerinle hisse alcaksin 1 yıl sonra değişimleri farkedince birakmicaksin 2 ya da 3 yıla ekonomik özgürlüğünü eline alırsın sabirliysan 5 yıl sonra mantıklı adımlarla zenginliğe yaklaşırsin 🤙
Zenginlik, çabayla, çalışmakla vs olacak iş değil.. Harama bulaşmadıkça..
Harama bulaşmadan zenginlik ise takdir-i ilahidir tamamen..
Nasıl fakirlik de takdirse..
Aman zengin olup napican Allah aşkına bu hayattaki en büyük zenginlik kimseye muhtaç olnadan çalışıp kazanabilceğin bir işinin olmasi ve sağlıklı olmaktır
Zengin koca bul diyenler kendine saygısı olmayan insanlar. Biz de memesi güzel, poposu güzel seksi kızları arayalım o zaman. Aferim bu zihniyetler ile dünyayı çok güzel bir yer yapıyorsunuz.
Eşşşek gibi çalışman gerekiyor.
Benim gibi yatırım yap, benim gibi twitchte oyun yayınları yap parayı kır, benim gibi dürüst ol. D ez money knkkkkkkkkkk bir sürü pasif gelirin olsun.
Kafalarını çalıştıran patron ve zengin olur vücûdlarını kaslarını kuvvetini çalıştıranlar fakir ve amele olarak kalırlar
TikTok'ta 10 saniye dans et. Beyin olarak gelişimini tamamlayamamış kişiler bol bol para atar.
Maddi getirisi güzel olan ve eğitim alarak, sınav ile uygulamalı deneme sonrası mülakattan geçerek işe başlayarak.
Ya aileden bir miras kalacak ya da piyango çıkacak onun dışından eşek gibi çalışmaktan başka çare yok nasıl zengin olacaz
Koca parası yiyeceğime eşşek gibi çalışırım daha iyi
Çalışmak kendi ayaklarının üstünde güçlü kadın olmak daha iyi
TikTok, İnstagram, Twitter, Facebook gibi platformlardan 2 meme göster hemen paralar gelir
Dubaili sevgili net çözüm arkadaşım Dubaili sevgili yaptı çocuk ona 14 pro max aldı
Çalış ama tasarruf etmeye de çalış...
Önemli olan zengin olmak değil, muhtaç olmamak...
Kimseye muhtaç olmayacak kadar olsun yeter...
Malın mülkün paranın fazlası da zararlı...
Doğal mavi gözlü isen ciddi ilişki düşünüyorsan yurtdışına götürebilecegim bir yaren arıyorum bende
#Hükümdar
Kendi markanı kurarak amazonda yurt dışına satış derim net, emek-ozveri-sermaya-zaman gerektirir ancak istikrarlı olursan, yenilik ve gelişime ayak uydurursan kesinlikle bir daha kimseye ihtiyaç duymazsin
ilk önce zor bir işte çalış asgari ücretle sonra fikirler oluşur
Tik tokta saçma sapan videolar çekip zengin olan çok. Ordan yürüyebilirsin🤦♀️
kendjni geliştirerek. Eseke gibi çalışmama da gerek kalmaz
Olamazsın kanka üzmek istemezdim ama gerçekler
Aga be 🥺
Kaderinde uoksa olamazsın
Zengin koca net çözüm dksj
Çalışmayana ekmek yok
E. Akıllı çalışmak. Girişimci olmak.
zengin olunmaz zengin doğulur
En garantisi zengin koca
Acunun kutu yarışmasına katıl😒
Zengin koca avcısı🤌🤣
Engelli ol kardeşim. Para dilen.
Zengin olunmaz. Zengin aileden gelinir.
Zengin koca başka çıkış yok shshsj.
çalışan kazanır.
Hepsi geçici çalışmak şart
Zengin koca bul evlen
A şıkkı.
Kısmetim kapali
tiktok çok çekici sanki dene
Akp gençlik kollarına başvurunu yap knk
Miras piyango
TikTok
Kpss ile memur olmak 💪
Zengin koca sart canim
Haram olmadan çok Zor
Bu kısa yolu
Yüregin zengin olsun
Koca zengin olsun
Hiçbiri fayda etmez
En kolayı bu
akpli koca
🥶🥶
zengin koca= karadenizli müteahhit.. yeni türkiye gerçeği aşko
Motorize takıl
Bakireyim m*q
Bozdur
Lezoşum
LGBT dernekleri başkanı ol yardımmm yağar
Olum akdxsndjdlsmxmfjksjdjdkejdjfjekksjxjfj
Ne var lan
Çalışmak ve biraz da nasip işi kardeşim..
Çalış
çalış mkl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?