Elime benim için çok yüklü bir para geçti. Sizce nasıl sürekli gelirli bir yatırım yapmalıyım?

Pek anlamıyorum yatırım islerinden yatırım tavsiyesi verir misiniz veya yatırım yapmayı düşünme seklim doğru mu söyler misiniz? anlayan birileri varsa eğer😔🥺 İstanbul'da dededen kalma boğaz manzaralı arsamızı sattık. 4 kişi elime 36 milyon gibi bir para geçti. Nasıl yatırım yapacağımı bilmiyorum. Sizce farklı şehirlerden villa alıp kiraya versem düzgün ve sürdürülebilir bir yatırım olur mu? Villa fiyatlarına baktım İstanbul dışındakilerde 7-8 milyona da çok iyi olanları var 3 villa alıp en düşüğünü 35 40binden kiraya versem bile çok iyi gelir oluyor geri kalan paranın 3 4 milyonunu da faize veririm geriye kalan da zaten kendi yasamam için ev araba derken biter farklı şehirlerden almayı düşünme sebebim de hep olduğum yerlerden sıkılıyorum. Kiracı olmadığı zamanlar kendim gider yaşarım kısa süreliğine diye düşündüm.

Elime benim için çok yüklü bir para geçti. Sizce nasıl sürekli gelirli bir yatırım yapmalıyım?