Şu dönemde yatırım neye yapılmalıdır?
1 ay
Yapılacak en iyi yatırım nedir?

En iyi yatırım, kişinin risk toleransı, hedefleri, gelirleri ve gelecek beklentileri gibi faktörlere göre değişebilir. Ancak, genel olarak en iyi yatırım, yüksek getiri potansiyeli, düşük risk ve uzun vadeli bir yatırımdır. Örneğin, hisse senetleri, tahvil ve bonolar, emlak ve altın gibi yatırımlar, yüksek getiri potansiyeli olan ve düşük riskli yatırımlardır. Ayrıca, bu yatırımların hepsi uzun vadeli bir yatırım olup, birkaç yıl boyunca tutularak getiri elde edilebilir.
Ancak, en iyi yatırımı seçerken, kişinin risk toleransı, hedefleri, gelirleri ve gelecek beklentileri gibi faktörler dikkate alınmalıdır. Örneğin, eğer kişi risk toleransı düşükse ve kısa vadede yüksek getiri bekliyorsa, altın gibi bir yatırımı tercih edebilir. Ancak, eğer kişi risk toleransı yüksekse ve uzun vadeli yüksek getiri bekliyorsa, hisse senetleri gibi bir yatırımı tercih edebilir.
Bu yazıdan anladığım kadarıyla altın benim için daha uygun olacağa benziyor. Teşekkür ederim ☺️
Paranin bir kismiyla altin al. Doviz degil ama dovizde her sene deger kaybediyor. Bir kismiylada dusuk riskli fon al. Borsa falan hem temel hem teknik yapamayacaksan vaktin yoksa girme , belki halka arz yapilacak firmaların bilançolarına bakıp onlarda al sat yapabilirsin. Ev arsa alıp bekletip satmak ya da kendine pasif gelir getirecek seylere yatırım yapmak olabilir.
Altın almak en risksizi. Sanırım altın alacağım
Vaktiniz yoksa ufak ufak birikim yapacaksanız çok mantıklı
Teşekkür ederim
ben tesekkur ederim
Paran çoksa büyük market aç.
Gözlemlediğim kadarıyla üç beş masalı, küçük bir kebapçı dükkanı açmak, karlı bir yatırım. Bu işi bilmiyorsanız, kebap ustası bilen birisiyle ortaklık kurun. Yalnız kiralar çok yüksek. Öncelikle çevre araştırması fizibilite yapın. Mesela bulunduğum semtte, gece yarısı bile bu işe uygun.
Yiyecek sektörü çok zor
Her zaman yapılacak en doğru şey, altın veya döviz almaktır. Türk Lirasına artık güven kalmadı. İhtiyacın olmayan parayı kenara bu şekilde koymalısın ki paranı korumalısın.
Çoğu kişi aynen bu şekilde söylüyor
Doğrusu bu çünkü
Borsa diyen de çok oldu
Kimilerini zengin etti ama çoğunu da batırdı. Borsaya bilmeden girmenizi önermem.
Tamamdır teşekkür ederim
Rica eder başarılar dilerim.
Görüş
44Görüş
ooo yatırım benden soruluurrrr 💵💵💵
Değer kazanan fiziksel maddeler.
Teklonojik ürünler (kullanılmamış)
Üretimi durmuş ürünler.
Şirketlere yatırım. Şahsen ben demir çelik fabrikalarına yaptım. Sağlam geliri var 😋
Dahası var da hak edenle paylaşırım üzgünüm 💖
Sanırım bu kadar aktif değilim al sat beni yoruyor bir tık
Altın diyenlere de tükürüyorum burdan
Yo al sata ne gerek var? 3 aylık masşımı biriktirdim. Özel üretim 4 parça satın aldım. toplamda 32k şu an tanesi 90k geçti.
Fabrikaya zaten telefondan tskip ediyon devammss
Şimdi mantıklı gelmeye başladı teşekkür ederim:)
Özelden ulaşabilirsen paylaşırım 3-5 şey karşı cinsimin böyle şeylere ilgilenmesi baya çekici geliyor bana ☠️ (Abaza değilim hiç sevgilim olmadı için rahat olsun fmslvldlg)
Hahahaha yeterince olgunum merak etme
Öyle değil ablamsın ve bel altı çalışan motorlar çok burada. Ben cinsiyetimden utsnıyorum görünce böyle tipleri
Ciddiye almamak yeterli onları
Bilemiyorum bu tipler yüzünden hangi kızla arkadaşlık kurmaya çalışsam ya da ilerletsem *bu şeyini düşünüyor* algısı oluyor linç yiyorum ağlicsm bak yine
Calm down
Bitcoin ve ethernum biraz master işi normal batmanız. Şahsen az daha evlatlıktan reddediliyordum Kmcöelhe9
Sakin olamıyorum leydi dellendirdiler beni ☠️
Saldım ben bıraktım bir kere katladım başka yok bıraktım uzun vadede artar diye düşünüyorum
Zor :D elektronik coinler 📉 tl değeri gibi düştü ckelc9s
Çakıldı bildiğin sabah bir uyandım yerle yeksan olmuşum
Hmm sanırım neden iticiyim kızlara anladım
Depresiyon yükleniyor... Olur öyle sallama coindir yatırdığın.
Ya sen bunu bir aş
Şu dönemde sosyal sorun düşünemeyiz itici ise itici muhatap olmayıver
Aşamıyorum üzgünüm. Bilgilendirenim yok bu konuda. Tecrübesini bilgisini bana aktarsn yok. Tecrübesiz olunca da tecrübe edinmek için bir şey elde etmen lazım ben de elde edemiyorum.
Özel ders vereyim sana saati 500
Son dediğini anlamadım leydi ama canları 🤍Cehenneme🤍 beni sevmeyenlerin 🤍
aaaaæee naptın abla Saatlik hayat kadınına gitsem zaten anlatır o flsşvşd
ama gitmiyom iğrenç.
Hayır öyle değil yanlış anlaşıldı
Wtf?
Doğru anlaşıldı bence 🤠
Daha iyi teklifim var, sen bana öğret ne b*k yemem lazım ben de sana nereye nasıl hangi mantıkla yatırım yapacsğını öğretirim. Çok para kazanırsan bi yemeğe çıkarırsın beni ama he
Söz verirsen elimi uzatırım🤝🏻
Neden güveneyim?
Yabancı 2 insanız? Yüz yüze bile gelmemize gerek yok, hem ben bu bilgileri bedavaya veriyom :d bişi kaybetmezsin kaybetmem, ayırıca yaşım küçük senden sana ne zararım olur ki 🤠 en kötü SüperBros oluruz 🤟🏻
Hə şey var bide yemek ısmarlayacan para kazanınca güzel bir kadınla yemeğe gidip beleş yemek yemekten çok ne isterim be? Mantıklı ol Kkdlelgşd
üff Valla zehirim he 🤠 🦀yengeç power brrr🦀
Biraz hayal gibi geldi
Olursa ben Köfteci yusufta 1kg et yaprak döner istiyorum söz mu?🤝🏻
Gold et ama bak 600₺ falan fösözş
Vizyonu da düşük nfjgjg niye köfteci Yusuf?
PROTEİNNN 💪🏽 Ayrıca ben fazla öyle yerlere gitmiyorum. Paramı maksimum ekonomiğe sıkıştırıyorum. Gelecekte evlenirsem eşim başkalarının yanında *Eşim başarısız bir adam* yerine *Eşim bana çok güzel hayat sunabildi* demesini istiyorum o yüzden sonuna kadar çalışıyom 💖
Olmuysa da arabalaaaar 🚘🚘🚘
Neyse ablam, teşekkürler değerli vaktin için. Bana bir kadın görüşü ve önerileri lazım, sana da yatırım para tavsiyesi. Ben kabaca bir özet ve 1 tane yatırım için bakır fabrikaları önerdim. Başka şeylerde istersen kapım açık. 🤍
Teşekkür ederim. Birazcık kafam karıştı
İşte yabancılara hep güven olmuyor ama bazen denemelisin, hem sosyal ortam. Senden bir şey talep etmedim. Paranı ver demedim, kendini at demedim. Tek istediğim biraz sözlü öneri ve senin işi görürsek döner. d
Şimdi şöyle ben senin tüm bu yaptıklarını sen söylediğin için biliyorum ki doğru söylediğini nereden bileceğim? Yaşın küçük belki sallıyorsun? Kanıtlaman gerekir
Abla burada resim bile atamıyorum nasıl kanıtlamamı bekliyorsun ki? Aç fake bi şnsta hesabı ekle beni görsel atayım clslfld zaten yaşımdsn ötürü böyleyim, sevenim yok. Bakanım yok. Tek başımsyım kendi paramı ya kazancsm ya da dilenci olcam.
Olum para kazanınca psikologa git seni tamir etsin bozulmuşsun
Ablam obez olunca ve sevilmeyince metal dağlık tl değeri gibi düşüyor. Ama hem kilo verip hem fiziği düzeltip hem de maddi açın düzelince mental sağlık daha da düşüyor ama enerji tavan yapıyor. Mesela arkadsşım yok? Vallahi yok yifmslgşdş anlaşamıyorum çıkarcı hepis. Kız niye yok? Sevmiyorlar niye bilmiyom.
Birine ihtiyacın mı var? Ya da neden olduğunu düşünüyorsun?
Yanlızım hep. Sevebileceğim karşı cinsten birini istiyorum sadece. Bak sevmekten kastım ayıp şeyler değil sadece sevebileyim. En kötü *Heey selam arkadaşım, naber? Birer çay/kahve içelim mı?* bu Sabah ben komşumun kavgasını en uzun muhabbetim *Lütfen kağıt para girişi yapınız* ya da *bir sonraki durak kavacık* gibi şeyler duyuroum ya da en uzun muhabbetim * İyi günler* hayırlı işler* v. b
Sosyalleş hayatına giren olur konsere git, tiyatroya git yeni yeni büyüyorsun olur dert etme
Sağol ya ablam, denemiyorum zannetme :(
Enee minik kuş üzüldüm sana umarım her şey yoluna girer
Saldım ablam ben, biliyorum olmayacağını. Ben tanrının yalnız adamıyım, kimse istemez beni.
Djdjjdd ajitasyon yapma çocuk
ajitasiyon falan yaptığım yok, yerimde olsaydın anlardın durumu.
şu an aslında olan yatırımların bekletilmesi.
Eğer bir yere paranızı koymadiysaniz biraz dolar olabilir ama kesin bir şey diyemem.
Karar yine sizin.
Dolar çok değişken bu riskli geliyor
Orası öyle ama altının ne olacağı belli
ya da şöyle bir seçenek var borsa oynarım derseniz size kağıt tavsiyesinde bulunabilirim
Biraz parayı tutayım ileriki zamanda tavsiye için danışayım
Olur nasıl isterseniz.
Ama fazla beklemenizi tavsiye etmem.
Cunku seçim yaklaştıkça hareketlilik başlayacak sonra ucunu tutamazsiniz haberiniz olsun
Seçim endeksli mi hareketleniyor sadece?
İnişler çıkışlar çok olacak.
Eğer iktidar kalırsa zirve yapacak.
Doların Ongorusu 25 - 30 aralığı.
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim.
şu an 2 yerde para var.
Kitlendim hareket edemiyorum
şu an ediyorum çakılma olmasın diye.
Bakalım neler olacak.
klasik yatırımlardan ziyade kafana koyduğun bir şeyi hemen alacaksın gerekirse kredi vs çünkü yarın daha pahalı kripto piyasasına döndü alışveriş siteleri vs her gün fiyat değişiyor.
Ne alayım tencere mi?
Örnek verebilir misin?
Ama bu eşyanın fiyatına oranla senin kazandığın para artıyor aslında değeri düşüyor paranın yani eşya almaktansa altın al ve ya dolar aynı şey
Euro, sterlin, dolar Dan çekilmeye başlandı. Tam fırsatı. Altın keza öyle, kripto keza öyle. Her yerden kazanırsın. Kışlık erzak bile alsan...
Yatır diyorsun durduk yere
Altin gumus yili 2023 ve dahasi bilimum metal metal metall
Gümüş düşündüm ama yükseleceğine emin olamadım
Waow peki bunu fiziken mi almaktan mi bahsediyoruz?
Şimdi oturdu teşekkür ederim
En iyi yatırım insanın gelişimine yaptığı yatırımdır. Bir şekilde geri dönüşü olur.
Gelişim için kitap lazım gezmek lazım parasız nasıl yapayım?
Ben dolar ve çeyrek altından şasmam birikimimi bu yönde değerlendiriyorum
Altın çok uzun vadede ise yarar sanırım
Aynen öyle oluyor canım
Uzun vadede altın ama ne olursa olsun paranı TL olarak tutma
TL tuttum bir kere kendimi baya aptal gibi hissettim daha yapmam djdndn bir kez daha yüzüme vuruldu
Estağfurullah yüzünüze vurmak gibi Bi niyetim yoktu valla
Yok biliyorum, teşekkür ederim kibar yorumun için
garanticiysen altın. Biraz beklerim diyorsan hisse senedi
Risksiz yatırım yapılan yatırım fazla getiri sağlamaz ama ben risk alamam sanırım
O zaman bir yerden başlayayım:)
Bakmam üç ay
en güzel yatırım karıya kıza yapılandır 😂😂 ne demiş rahmetli oğuz yılmaz: bas bas paraları leylaya bi daha mı gelicez dünyaya 😂😂
para bitince gelen o pişmanlık hissi : 🥲
Eğer paran çok ise arsa daire araba alabilirsin küçük küçük dersen de dolar ya da altın
Küçük 🥲
Bilmiyoeum aslında o konuda biraz arayış içerisindeyim bulursan mantıklı bir yatırım bana da söyleyebilirsin
Bu soruyu sorma sebebim hep birlikte ortak paydada buluşmak ve doğruya karar verebilmek
Sana tavsiyem. Madem ilgini çekiyor şu an bakır fabrikaları yükselişte son 3 günde %88 gibi artış. 1000₺ attım 1900u geçti bile. Bana göre ve grafiğe göre %900ü görecek.
Bunu bir uygulamadan mı yaptın?
Yakın zamanda bitcoinle ilgilenmeye çalıştım battım 😑
Kumar değildir bitcoin ve ethernum. Üret kazan mantığı. Ayrıca aceleci panikçi olmamak lazım
@David-Gloria daha geçen gün borsanın sahibi battı sen mantıklı bir yatorım olduğunu savunuyorsun 🙄
Bitcoin ve eth öldü zaten. O enaysa banane flsşhşdğ tskip etmemiş demek... Ayıptır söylemesi bir sistem kurdum elon musk tuvalete girse mesaj alıyorum... Madem sevgilim olmuyor ve sevemiyorum zengin olup arabalarla sevgili olurum 💪🏿
@David-Gloria tamam
@sv1980 ablayı delirttim sanırım ckslvld bakır fabrikası araştır maaşının 3/6 yatır 2 aya 18x kazanırsın. 3k atdan x18=54k komisiyon cart curt derken ÷%0.27-%0.79 abim 53k falan girer cebine minimum 50k de
Aha düşüyo la çek çek yapma fırlayınca ağlarsın 🤠
@David-Gloria kanka kadınla iki dakika yatırım muhabbeti yapacaktım rezalet muhabbetinle içine ettin benim yorumum altına yorum yapma ok
Kızma kanka hem ablaya yürüyeceksen sende top bana bakmaz hem büyük baya bu korkutuyor bi tık ldösövşdğ Ayrıc dürüstmolacağım gövden sağlam 💪🏽
@David-Gloria eyvallah reyis kızmadım da yürümüyordum benzeri durumdayız ondan dolayı konuşmak istedim sen bulmuşsun parayı senin ihtiyacınmı var 😅
Kırmadan sinsi ve düzgün bir cevap tebrik ederim
Aynen
Tamam işte abim gel sana da yardım edelim, Kromix deneyebilirsin ama büyük paralar oynama. 500₺ yeterli. Grafikleri tskip et ve ay sonunu geçtirmeden askıya al parsnı ay başı düşer hep unutma ay sonu en üst ay başı en düşük. Loop yap bunu. Yıl sonu olduğu için 25i gibi uçacsk ama nasıl üfffff yemin ederim demiri yicem.
@David-Gloria sağol ben pek anlamam o işlerden 🙏🏻
:( Abi yapma bak harbi darılıyorum yapamam deme yapıcam de git kurcala 1 lira 2 lira at napcan ömür boyu çalış çalış nereye kadar. Hadi sal umutsuzluk ve olumsuzluğu ver müziği!
Sen kick boksa başla o enerji var sen de
Abla ben haftanın 6 günü 4 saat gymde geçiriyorum yırtmadığım deri hücresi kalmadı bide kickboxa girersem abo... Ayrıcs aşırı kilolu bir elemandım 150 kiloydum allahın şişko obezi ıyy neyse 90 indim hedefim 85 💪🏿 + %75 kas oranı 🤍 umarım ölmem.
Benden sana tavsiye çok ayrıntı vermene gerek yok kısa ve öz anlat kendini çok oku
Gel abi yürüyen trafoyum senin olsun hespii
@David-Gloria hahshhas eyvallah
Altından başka hiç biseye güvenmem hiç olmasa değerini korur zarar etmezsin 😅
Altın çok yüksek ya ileride düşerse?
Ileri vadede kar ettirir kuyumcu tavsiyesi 💁♂️
Eskiden alanların şimdi kâr ettiği gibi demi
Ileri vadede kar ettirir 2023 den sonra iki günde kimse milyon kazanamaz iki günde zengin olmayı düşünen ya ahmaktir yâda hırsız 🖐
İleriki dönem için diyorum aptalca bir hareket yapmak istemiyorum
Altın al suzan
Tamam kurt bey djfnjf
Akilli ol Suzan paraları çarçur etme çeyiz felanda yapabilirsin malum her şey artıyor kar edersin ondanda
Annemle mi konuşuyorum şu an? onun sözleri
Ananı dinle Suzan ben bi dost
Jfjgjgngjh çeyiz ne abi? Emsan çelik tencere seti ben adama yemek yapacaksam niye yatırım yapıyorum
Dışardan yersiniz Suzan boş yapma lütfen 😄
Tamam
ben borsadayım güzelde para kazanıyorum
Kimisi kaybeder kimisi kazanır
İnsana yapılan yatırım en güzel yatırımdır.
İnsana yatırım yapabilmek maddiyat gerektiriyor artık
Deyecek biriyse onuda yaparım İnan yeter ki deysin
Yeni çıkacak bi hisse var alıcam
Sen yatırımda ortaya gelmişsin
Ne demek bu başındamıydım ortasına geldim?
Evet öyle hissettim
Bu gerçeği değiştirmez 👌
Başarılar o halde
Eyw
Alacağın her şey yarına göre karlı yatırım demek.
Ama ya şimdi alamazsam? Şimdi yoksa hiç kazanamam demek mi oluyor bu?
Atalarımız dedelerimiz gibi altın diyorum
Çoğu kişi altın diyor doğru olan bu sanırım
Bence altındır
Herkes böyle söylüyor
Salih amel işleyip öteki dünyaya yatırım yapmak
Bu da bir seçenek
En İyi Görüş