+1 yılEn iyi yatırım, kişinin risk toleransı, hedefleri, gelirleri ve gelecek beklentileri gibi faktörlere göre değişebilir. Ancak, genel olarak en iyi yatırım, yüksek getiri potansiyeli, düşük risk ve uzun vadeli bir yatırımdır. Örneğin, hisse senetleri, tahvil ve bonolar, emlak ve altın gibi yatırımlar, yüksek getiri potansiyeli olan ve düşük riskli yatırımlardır. Ayrıca, bu yatırımların hepsi uzun vadeli bir yatırım olup, birkaç yıl boyunca tutularak getiri elde edilebilir.
Ancak, en iyi yatırımı seçerken, kişinin risk toleransı, hedefleri, gelirleri ve gelecek beklentileri gibi faktörler dikkate alınmalıdır. Örneğin, eğer kişi risk toleransı düşükse ve kısa vadede yüksek getiri bekliyorsa, altın gibi bir yatırımı tercih edebilir. Ancak, eğer kişi risk toleransı yüksekse ve uzun vadeli yüksek getiri bekliyorsa, hisse senetleri gibi bir yatırımı tercih edebilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu yazıdan anladığım kadarıyla altın benim için daha uygun olacağa benziyor. Teşekkür ederim ☺️
En İyi Cevaplar
+1 yılParanin bir kismiyla altin al. Doviz degil ama dovizde her sene deger kaybediyor. Bir kismiylada dusuk riskli fon al. Borsa falan hem temel hem teknik yapamayacaksan vaktin yoksa girme , belki halka arz yapilacak firmaların bilançolarına bakıp onlarda al sat yapabilirsin. Ev arsa alıp bekletip satmak ya da kendine pasif gelir getirecek seylere yatırım yapmak olabilir.
04 Yorumla- +1 yıl
Altın almak en risksizi. Sanırım altın alacağım
- +1 yıl
Vaktiniz yoksa ufak ufak birikim yapacaksanız çok mantıklı
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
ben tesekkur ederim
Paran çoksa büyük market aç.
Gözlemlediğim kadarıyla üç beş masalı, küçük bir kebapçı dükkanı açmak, karlı bir yatırım. Bu işi bilmiyorsanız, kebap ustası bilen birisiyle ortaklık kurun. Yalnız kiralar çok yüksek. Öncelikle çevre araştırması fizibilite yapın. Mesela bulunduğum semtte, gece yarısı bile bu işe uygun.
01 Yorumla- +1 yıl
Yiyecek sektörü çok zor
+1 yılHer zaman yapılacak en doğru şey, altın veya döviz almaktır. Türk Lirasına artık güven kalmadı. İhtiyacın olmayan parayı kenara bu şekilde koymalısın ki paranı korumalısın.
06 Yorumla- +1 yıl
Çoğu kişi aynen bu şekilde söylüyor
- +1 yıl
Doğrusu bu çünkü
- +1 yıl
Borsa diyen de çok oldu
- +1 yıl
Kimilerini zengin etti ama çoğunu da batırdı. Borsaya bilmeden girmenizi önermem.
- +1 yıl
Tamamdır teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica eder başarılar dilerim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence altındır
01 Yorumla- +1 yıl
Herkes böyle söylüyor
+1 yılooo yatırım benden soruluurrrr 💵💵💵
Değer kazanan fiziksel maddeler.
Teklonojik ürünler (kullanılmamış)
Üretimi durmuş ürünler.
Şirketlere yatırım. Şahsen ben demir çelik fabrikalarına yaptım. Sağlam geliri var 😋
Dahası var da hak edenle paylaşırım üzgünüm 💖154 Yorumla- +1 yıl
Sanırım bu kadar aktif değilim al sat beni yoruyor bir tık
- +1 yıl
Altın diyenlere de tükürüyorum burdan
- +1 yıl
Yo al sata ne gerek var? 3 aylık masşımı biriktirdim. Özel üretim 4 parça satın aldım. toplamda 32k şu an tanesi 90k geçti.
Fabrikaya zaten telefondan tskip ediyon devammss - +1 yıl
Şimdi mantıklı gelmeye başladı teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Özelden ulaşabilirsen paylaşırım 3-5 şey karşı cinsimin böyle şeylere ilgilenmesi baya çekici geliyor bana ☠️ (Abaza değilim hiç sevgilim olmadı için rahat olsun fmslvldlg)
- +1 yıl
Hahahaha yeterince olgunum merak etme
- +1 yıl
Öyle değil ablamsın ve bel altı çalışan motorlar çok burada. Ben cinsiyetimden utsnıyorum görünce böyle tipleri
- +1 yıl
Ciddiye almamak yeterli onları
- +1 yıl
Bilemiyorum bu tipler yüzünden hangi kızla arkadaşlık kurmaya çalışsam ya da ilerletsem *bu şeyini düşünüyor* algısı oluyor linç yiyorum ağlicsm bak yine
- +1 yıl
Calm down
- +1 yıl
Bitcoin ve ethernum biraz master işi normal batmanız. Şahsen az daha evlatlıktan reddediliyordum Kmcöelhe9
- +1 yıl
Sakin olamıyorum leydi dellendirdiler beni ☠️
- +1 yıl
Saldım ben bıraktım bir kere katladım başka yok bıraktım uzun vadede artar diye düşünüyorum
- +1 yıl
Zor :D elektronik coinler 📉 tl değeri gibi düştü ckelc9s
- +1 yıl
Çakıldı bildiğin sabah bir uyandım yerle yeksan olmuşum
- +1 yıl
Hmm sanırım neden iticiyim kızlara anladım
- +1 yıl
Depresiyon yükleniyor... Olur öyle sallama coindir yatırdığın.
- +1 yıl
Ya sen bunu bir aş
- +1 yıl
Şu dönemde sosyal sorun düşünemeyiz itici ise itici muhatap olmayıver
- +1 yıl
Aşamıyorum üzgünüm. Bilgilendirenim yok bu konuda. Tecrübesini bilgisini bana aktarsn yok. Tecrübesiz olunca da tecrübe edinmek için bir şey elde etmen lazım ben de elde edemiyorum.
- +1 yıl
Özel ders vereyim sana saati 500
- +1 yıl
Son dediğini anlamadım leydi ama canları 🤍Cehenneme🤍 beni sevmeyenlerin 🤍
- +1 yıl
aaaaæee naptın abla Saatlik hayat kadınına gitsem zaten anlatır o flsşvşd
- +1 yıl
ama gitmiyom iğrenç.
- +1 yıl
Hayır öyle değil yanlış anlaşıldı
- +1 yıl
Wtf?
- +1 yıl
Doğru anlaşıldı bence 🤠
- +1 yıl
Daha iyi teklifim var, sen bana öğret ne b*k yemem lazım ben de sana nereye nasıl hangi mantıkla yatırım yapacsğını öğretirim. Çok para kazanırsan bi yemeğe çıkarırsın beni ama he
- +1 yıl
Söz verirsen elimi uzatırım🤝🏻
- +1 yıl
Neden güveneyim?
- +1 yıl
Yabancı 2 insanız? Yüz yüze bile gelmemize gerek yok, hem ben bu bilgileri bedavaya veriyom :d bişi kaybetmezsin kaybetmem, ayırıca yaşım küçük senden sana ne zararım olur ki 🤠 en kötü SüperBros oluruz 🤟🏻
- +1 yıl
Hə şey var bide yemek ısmarlayacan para kazanınca güzel bir kadınla yemeğe gidip beleş yemek yemekten çok ne isterim be? Mantıklı ol Kkdlelgşd
- +1 yıl
üff Valla zehirim he 🤠 🦀yengeç power brrr🦀
- +1 yıl
Biraz hayal gibi geldi
- +1 yıl
Olursa ben Köfteci yusufta 1kg et yaprak döner istiyorum söz mu?🤝🏻
- +1 yıl
Gold et ama bak 600₺ falan fösözş
- +1 yıl
Vizyonu da düşük nfjgjg niye köfteci Yusuf?
- +1 yıl
PROTEİNNN 💪🏽 Ayrıca ben fazla öyle yerlere gitmiyorum. Paramı maksimum ekonomiğe sıkıştırıyorum. Gelecekte evlenirsem eşim başkalarının yanında *Eşim başarısız bir adam* yerine *Eşim bana çok güzel hayat sunabildi* demesini istiyorum o yüzden sonuna kadar çalışıyom 💖
- +1 yıl
Olmuysa da arabalaaaar 🚘🚘🚘
- +1 yıl
Neyse ablam, teşekkürler değerli vaktin için. Bana bir kadın görüşü ve önerileri lazım, sana da yatırım para tavsiyesi. Ben kabaca bir özet ve 1 tane yatırım için bakır fabrikaları önerdim. Başka şeylerde istersen kapım açık. 🤍
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Birazcık kafam karıştı
- +1 yıl
İşte yabancılara hep güven olmuyor ama bazen denemelisin, hem sosyal ortam. Senden bir şey talep etmedim. Paranı ver demedim, kendini at demedim. Tek istediğim biraz sözlü öneri ve senin işi görürsek döner. d
- +1 yıl
Şimdi şöyle ben senin tüm bu yaptıklarını sen söylediğin için biliyorum ki doğru söylediğini nereden bileceğim? Yaşın küçük belki sallıyorsun? Kanıtlaman gerekir
- +1 yıl
Abla burada resim bile atamıyorum nasıl kanıtlamamı bekliyorsun ki? Aç fake bi şnsta hesabı ekle beni görsel atayım clslfld zaten yaşımdsn ötürü böyleyim, sevenim yok. Bakanım yok. Tek başımsyım kendi paramı ya kazancsm ya da dilenci olcam.
- +1 yıl
Olum para kazanınca psikologa git seni tamir etsin bozulmuşsun
- +1 yıl
Ablam obez olunca ve sevilmeyince metal dağlık tl değeri gibi düşüyor. Ama hem kilo verip hem fiziği düzeltip hem de maddi açın düzelince mental sağlık daha da düşüyor ama enerji tavan yapıyor. Mesela arkadsşım yok? Vallahi yok yifmslgşdş anlaşamıyorum çıkarcı hepis. Kız niye yok? Sevmiyorlar niye bilmiyom.
- +1 yıl
Birine ihtiyacın mı var? Ya da neden olduğunu düşünüyorsun?
- +1 yıl
Yanlızım hep. Sevebileceğim karşı cinsten birini istiyorum sadece. Bak sevmekten kastım ayıp şeyler değil sadece sevebileyim. En kötü *Heey selam arkadaşım, naber? Birer çay/kahve içelim mı?* bu Sabah ben komşumun kavgasını en uzun muhabbetim *Lütfen kağıt para girişi yapınız* ya da *bir sonraki durak kavacık* gibi şeyler duyuroum ya da en uzun muhabbetim * İyi günler* hayırlı işler* v. b
- +1 yıl
Sosyalleş hayatına giren olur konsere git, tiyatroya git yeni yeni büyüyorsun olur dert etme
- +1 yıl
Sağol ya ablam, denemiyorum zannetme :(
- +1 yıl
Enee minik kuş üzüldüm sana umarım her şey yoluna girer
- +1 yıl
Saldım ablam ben, biliyorum olmayacağını. Ben tanrının yalnız adamıyım, kimse istemez beni.
- +1 yıl
Djdjjdd ajitasyon yapma çocuk
- +1 yıl
ajitasiyon falan yaptığım yok, yerimde olsaydın anlardın durumu.
- Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılşu an aslında olan yatırımların bekletilmesi.
Eğer bir yere paranızı koymadiysaniz biraz dolar olabilir ama kesin bir şey diyemem.
Karar yine sizin.08 Yorumla- +1 yıl
Dolar çok değişken bu riskli geliyor
- +1 yıl
Orası öyle ama altının ne olacağı belli
ya da şöyle bir seçenek var borsa oynarım derseniz size kağıt tavsiyesinde bulunabilirim - +1 yıl
Biraz parayı tutayım ileriki zamanda tavsiye için danışayım
- +1 yıl
Olur nasıl isterseniz.
Ama fazla beklemenizi tavsiye etmem.
Cunku seçim yaklaştıkça hareketlilik başlayacak sonra ucunu tutamazsiniz haberiniz olsun - +1 yıl
Seçim endeksli mi hareketleniyor sadece?
- +1 yıl
İnişler çıkışlar çok olacak.
Eğer iktidar kalırsa zirve yapacak.
Doların Ongorusu 25 - 30 aralığı. - +1 yıl
Anladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
şu an 2 yerde para var.
Kitlendim hareket edemiyorum
şu an ediyorum çakılma olmasın diye.
Bakalım neler olacak.
klasik yatırımlardan ziyade kafana koyduğun bir şeyi hemen alacaksın gerekirse kredi vs çünkü yarın daha pahalı kripto piyasasına döndü alışveriş siteleri vs her gün fiyat değişiyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Ne alayım tencere mi?
- +1 yıl
Örnek verebilir misin?
- +1 yıl
yok onu demek istemedim mesela fiyatların sürekli istikrarlı şekilde yükseldiğini biliyoruz eğer bir şeyi almak istiyorsan durumun varsa fazla beklememek lazım fiyat artınca pişman olmamak için bu yatırım değilde taktik mesela "iyi ki zamanında almışım" çümlesini çok kuruyoruz..
- +1 yıl
Ama bu eşyanın fiyatına oranla senin kazandığın para artıyor aslında değeri düşüyor paranın yani eşya almaktansa altın al ve ya dolar aynı şey
Para & Ekonomi konusunda 686 cevap paylaştı. Euro, sterlin, dolar Dan çekilmeye başlandı. Tam fırsatı. Altın keza öyle, kripto keza öyle. Her yerden kazanırsın. Kışlık erzak bile alsan...
01 Yorumla- +1 yıl
Yatır diyorsun durduk yere
Altin gumus yili 2023 ve dahasi bilimum metal metal metall
07 Yorumla- +1 yıl
Gümüş düşündüm ama yükseleceğine emin olamadım
- +1 yıl
Waow peki bunu fiziken mi almaktan mi bahsediyoruz?
- +1 yıl
Şimdi oturdu teşekkür ederim
Para & Ekonomi konusunda 370 cevap paylaştı. En iyi yatırım insanın gelişimine yaptığı yatırımdır. Bir şekilde geri dönüşü olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Gelişim için kitap lazım gezmek lazım parasız nasıl yapayım?
- Para & Ekonomi konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılBen dolar ve çeyrek altından şasmam birikimimi bu yönde değerlendiriyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Altın çok uzun vadede ise yarar sanırım
- +1 yıl
Aynen öyle oluyor canım
+1 yılUzun vadede altın ama ne olursa olsun paranı TL olarak tutma
03 Yorumla- +1 yıl
TL tuttum bir kere kendimi baya aptal gibi hissettim daha yapmam djdndn bir kez daha yüzüme vuruldu
- +1 yıl
Estağfurullah yüzünüze vurmak gibi Bi niyetim yoktu valla
- +1 yıl
Yok biliyorum, teşekkür ederim kibar yorumun için
Para & Ekonomi konusunda 315 cevap paylaştı. garanticiysen altın. Biraz beklerim diyorsan hisse senedi
06 Yorumla- +1 yıl
Risksiz yatırım yapılan yatırım fazla getiri sağlamaz ama ben risk alamam sanırım
- +1 yıl
O zaman bir yerden başlayayım:)
- +1 yıl
Bakmam üç ay
Para & Ekonomi konusunda 618 cevap paylaştı. en güzel yatırım karıya kıza yapılandır 😂😂 ne demiş rahmetli oğuz yılmaz: bas bas paraları leylaya bi daha mı gelicez dünyaya 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
para bitince gelen o pişmanlık hissi : 🥲
+1 yılEğer paran çok ise arsa daire araba alabilirsin küçük küçük dersen de dolar ya da altın
01 Yorumla- +1 yıl
Küçük 🥲
Bilmiyoeum aslında o konuda biraz arayış içerisindeyim bulursan mantıklı bir yatırım bana da söyleyebilirsin
028 Yorumla- +1 yıl
Bu soruyu sorma sebebim hep birlikte ortak paydada buluşmak ve doğruya karar verebilmek
- +1 yıl
Sana tavsiyem. Madem ilgini çekiyor şu an bakır fabrikaları yükselişte son 3 günde %88 gibi artış. 1000₺ attım 1900u geçti bile. Bana göre ve grafiğe göre %900ü görecek.
- +1 yıl
Bunu bir uygulamadan mı yaptın?
- +1 yıl
Yakın zamanda bitcoinle ilgilenmeye çalıştım battım 😑
- +1 yıl
Kumar değildir bitcoin ve ethernum. Üret kazan mantığı. Ayrıca aceleci panikçi olmamak lazım
- +1 yıl
@David-Gloria daha geçen gün borsanın sahibi battı sen mantıklı bir yatorım olduğunu savunuyorsun 🙄
- +1 yıl
Bitcoin ve eth öldü zaten. O enaysa banane flsşhşdğ tskip etmemiş demek... Ayıptır söylemesi bir sistem kurdum elon musk tuvalete girse mesaj alıyorum... Madem sevgilim olmuyor ve sevemiyorum zengin olup arabalarla sevgili olurum 💪🏿
- +1 yıl
@David-Gloria tamam
- +1 yıl
@sv1980 ablayı delirttim sanırım ckslvld bakır fabrikası araştır maaşının 3/6 yatır 2 aya 18x kazanırsın. 3k atdan x18=54k komisiyon cart curt derken ÷%0.27-%0.79 abim 53k falan girer cebine minimum 50k de
- +1 yıl
Aha düşüyo la çek çek yapma fırlayınca ağlarsın 🤠
- +1 yıl
@David-Gloria kanka kadınla iki dakika yatırım muhabbeti yapacaktım rezalet muhabbetinle içine ettin benim yorumum altına yorum yapma ok
- +1 yıl
Kızma kanka hem ablaya yürüyeceksen sende top bana bakmaz hem büyük baya bu korkutuyor bi tık ldösövşdğ Ayrıc dürüstmolacağım gövden sağlam 💪🏽
- +1 yıl
@David-Gloria eyvallah reyis kızmadım da yürümüyordum benzeri durumdayız ondan dolayı konuşmak istedim sen bulmuşsun parayı senin ihtiyacınmı var 😅
- +1 yıl
Kırmadan sinsi ve düzgün bir cevap tebrik ederim
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Tamam işte abim gel sana da yardım edelim, Kromix deneyebilirsin ama büyük paralar oynama. 500₺ yeterli. Grafikleri tskip et ve ay sonunu geçtirmeden askıya al parsnı ay başı düşer hep unutma ay sonu en üst ay başı en düşük. Loop yap bunu. Yıl sonu olduğu için 25i gibi uçacsk ama nasıl üfffff yemin ederim demiri yicem.
- +1 yıl
@David-Gloria sağol ben pek anlamam o işlerden 🙏🏻
- +1 yıl
:( Abi yapma bak harbi darılıyorum yapamam deme yapıcam de git kurcala 1 lira 2 lira at napcan ömür boyu çalış çalış nereye kadar. Hadi sal umutsuzluk ve olumsuzluğu ver müziği!
- +1 yıl
Sen kick boksa başla o enerji var sen de
- +1 yıl
Abla ben haftanın 6 günü 4 saat gymde geçiriyorum yırtmadığım deri hücresi kalmadı bide kickboxa girersem abo... Ayrıcs aşırı kilolu bir elemandım 150 kiloydum allahın şişko obezi ıyy neyse 90 indim hedefim 85 💪🏿 + %75 kas oranı 🤍 umarım ölmem.
- +1 yıl
Benden sana tavsiye çok ayrıntı vermene gerek yok kısa ve öz anlat kendini çok oku
- +1 yıl
Gel abi yürüyen trafoyum senin olsun hespii
- +1 yıl
@David-Gloria hahshhas eyvallah
+1 yılAltından başka hiç biseye güvenmem hiç olmasa değerini korur zarar etmezsin 😅
013 Yorumla- +1 yıl
Altın çok yüksek ya ileride düşerse?
- +1 yıl
Ileri vadede kar ettirir kuyumcu tavsiyesi 💁♂️
- +1 yıl
Eskiden alanların şimdi kâr ettiği gibi demi
- +1 yıl
Ileri vadede kar ettirir 2023 den sonra iki günde kimse milyon kazanamaz iki günde zengin olmayı düşünen ya ahmaktir yâda hırsız 🖐
- +1 yıl
İleriki dönem için diyorum aptalca bir hareket yapmak istemiyorum
- +1 yıl
Altın al suzan
- +1 yıl
Tamam kurt bey djfnjf
- +1 yıl
Akilli ol Suzan paraları çarçur etme çeyiz felanda yapabilirsin malum her şey artıyor kar edersin ondanda
- +1 yıl
Annemle mi konuşuyorum şu an? onun sözleri
- +1 yıl
Ananı dinle Suzan ben bi dost
- +1 yıl
Jfjgjgngjh çeyiz ne abi? Emsan çelik tencere seti ben adama yemek yapacaksam niye yatırım yapıyorum
- +1 yıl
Dışardan yersiniz Suzan boş yapma lütfen 😄
- +1 yıl
Tamam
Para & Ekonomi konusunda 582 cevap paylaştı. ben borsadayım güzelde para kazanıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Kimisi kaybeder kimisi kazanır
Sevdiğin kadına yatırım yapmalısın bu zamanda
08 Yorumla- +1 yıl
Sevgi önüne bir kalıp peynir koymayacak çocuk adam
- +1 yıl
Ben pek inanmıyorum böyle şeylere
- +1 yıl
Motive edeceğine
- +1 yıl
Çok duygusal bakıyorsun
+1 yılİnsana yapılan yatırım en güzel yatırımdır.
02 Yorumla- +1 yıl
İnsana yatırım yapabilmek maddiyat gerektiriyor artık
- +1 yıl
Deyecek biriyse onuda yaparım İnan yeter ki deysin
+1 yılYeni çıkacak bi hisse var alıcam
06 Yorumla- +1 yıl
Sen yatırımda ortaya gelmişsin
- +1 yıl
Ne demek bu başındamıydım ortasına geldim?
- +1 yıl
Evet öyle hissettim
- +1 yıl
Bu gerçeği değiştirmez 👌
- +1 yıl
Başarılar o halde
- +1 yıl
Eyw
Alacağın her şey yarına göre karlı yatırım demek.
01 Yorumla- +1 yıl
Ama ya şimdi alamazsam? Şimdi yoksa hiç kazanamam demek mi oluyor bu?
+1 yılAtalarımız dedelerimiz gibi altın diyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Çoğu kişi altın diyor doğru olan bu sanırım
Salih amel işleyip öteki dünyaya yatırım yapmak
01 Yorumla- +1 yıl
Bu da bir seçenek
Selam nasılsın?
019 Yorumla- +1 yıl
Abi adın fakbadi senin bu soruda ne işin var?
- +1 yıl
Teşekkür ederim yatırmamak daha anlamlı gelmeye başladı şu an
- +1 yıl
Kimse kimseye bedava yardım etmez aradığın karşılık ben de yok
- +1 yıl
Nazik teklifin için teşekkür ederim
- +1 yıl
Bu ön yargıya durduk yere kapılmadım. Sanırım tersini kanıtlama yükümlülüğü sana ait
- +1 yıl
Bana çok uçmadan yapılabilmesi ihtimalde kalmayacak bir yatırım söyle
- +1 yıl
Pay alma hakkı
- +1 yıl
Borsa gibi herhalde
- +1 yıl
Peki -'ye düşme ihtimalin ne kadar yüksek yoksa işin içine girip tokatlanarak mı öğreneyim?
- +1 yıl
Konkordato ilan etmedikçe sorun yok tabii
+1 yılZengin kocaya yatırım yap
025 Yorumla- +1 yıl
Ben kendi ayaklarım üzerinde durabilirim. Kimseye ağız bükemem
- +1 yıl
Hmm iş mı kurmak istiyorsun yoksa altın dolar falan mı?
- +1 yıl
İş kurabilecek güce sahip değilim altın dolar takılıyorum ama bu artık mantıksız gelmeye başladı millet neler yapıyor merak ediyorum?
- +1 yıl
Ne kadar sermayen var?
- +1 yıl
Henüz yok yapmaya çalışıyorum işte 😂
- +1 yıl
Instagramdan beraber satış yapabiliriz kanks ilgilenecek birini arıyorum sermaye istemeden
- +1 yıl
Yeterince sağlam kaynaklı olmadı ama dilersen sözleşme ile noter huzurunda yapabiliriz
- +1 yıl
Olur kanks ama resim çekim ve sayfayla ilgilenme işi full sende olacak
- +1 yıl
Ben iki iş yapıyorum hepsini götürebilir miyim emin değilim 😂
- +1 yıl
Bende de Trendyol imalat falan var o yüzden yapamıyorum tek başına ama yapmak istiyorum ilgilenirsen aklında bulunsun
- +1 yıl
Bir güvenemedim
- +1 yıl
Ben olsam bende KS den birine güvenmezdim 😅
- +1 yıl
Hahaha evet o durumdayım
- +1 yıl
Yazamıyorum sana
- +1 yıl
Satış yaptığın mağaza adı bedir
- +1 yıl
Nedir?
- +1 yıl
aynadi
- +1 yıl
Platform?
- +1 yıl
Trendyol
- +1 yıl
Çeşitlilik az gibi geldi
- +1 yıl
Az zaten bu aralar imalata yoğunlaştım çok ilgilenemiyorum
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Eee ne diyorsun
- +1 yıl
Bunu yönetecek yetenekte olduğumu düşünmüyorum kariyer'e ilan vermelisin
- +1 yıl
Instagram kanks Instagram 😂 neyse sağol
+1 yılBence araba iyi bir yatırım
06 Yorumla- +1 yıl
Arabanın yatırım olması için çok çok iyi anlıyor olmam gerekiyor
- +1 yıl
Yokmu çevrende arkadaşlarından
- +1 yıl
Bu konuda kimseye güvenmem millet birbirine takıyor yapacaksan kendin yapacaksın çoklu masada kurt çok olur
- +1 yıl
Aynen doğru ama bir youtube kanalı var takip et istersen pazarlık falan neye bakman gerektiğini herşeyi gösteriyor
- +1 yıl
Bakarım tabiki teşekkür ederim
- +1 yıl
küçük burjuvazi
Kanalın ismi bu bak faydalı olacak bilgiler var
- Para & Ekonomi konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılGüvenli liman altındır risk içermez
07 Yorumla- +1 yıl
Değişken ve su dönem aldığım için kazıklanmış gibi hissediyorum
- +1 yıl
Uzun vadade amorti eder kendini o
- +1 yıl
Böyle devam ediyorum ben o zaman
- +1 yıl
Ben de o masadayım
- +1 yıl
Zaten fakiriz adama bak yukarıda bakır fabrikası diyor bir şeyler dhfkffjf
- +1 yıl
En iyi yol bildiğin yoldur bence emeklerine yazık etme 😀
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhirete, kiyamet kopmak uzere sanki
024 Yorumla- +1 yıl
Belki senin açından böyledir. Saygı duyuyorum. Fazlası zihnini kapatabilir biraz pozitif bilimlere yönelmeni tavsiye ediyorum
Cevap sahibi+1 yılEspri yapmistim, ama gerceklik payi yuksek
- +1 yıl
Duyar kasarsın diye gerilmiştim bir an djdjdj
- +1 yıl
Aşırı tepkiliyim bu çağda cahilliğe inanç bireyseldit
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle ALLAH in soracagi sorulari veya O nun bize soyleyecegi seyleri insanlarin soylemesi bana da sacma geliyor
- +1 yıl
Fazla bu işe girmek yobazlık getirir görüyorsun haberlerde bırak kendi yağımızda kavrularak bu şeylerden uzak duralım
Cevap sahibi+1 yılBirine yobaz demeyi veya cahil demeyi de sevmiyorum, bence denmemeli kimse kimseden ustun degil, yani kimse kaderini secemiyor , belki bizim sartlarimiz yobaz dedigimiz kiside olsa bizden daha iyi olabilir.🤷♂️
- +1 yıl
Söyle aslında bu aşağılamak değil ama kütüphane ücretsiz kitap sağlıyor kaldı ki internet erişimi çok fazla sen söyle 6 yaşında evlendirilen bir kızın ailesi için en mülayim yakıştırma ne olabilir?
Cevap sahibi+1 yılSapiklik bu
- +1 yıl
Sence insanları sapık diye yaftalamak doğru mu belki farklı bir alanda bizden iyidir 😬
Cevap sahibi+1 yıl😂cok giciksin bu oyle bise degil sapkinlik sapiklik bunlar tahammul disi
- +1 yıl
Bunun kökü bilgisizliğe dayanıyor bir insan yeterli eğitimi almışsa sapmaz
Cevap sahibi+1 yılOyle doktorlar oyle hakimler oyle savcilar varki afedersin yaptiklarini burada anlatamam , benim sahit olduklarim dudaklarini ucuklatmaya yeter
- +1 yıl
Eğitim matematik yapmak değil kişilik olarak eğitilmek
Cevap sahibi+1 yılHerkesi egitemezsin, herkesin yasam sartlari farkli , karnimiz tok diye herkesi oyle tok sanmamaliyiz, sana bi soru yanlis anlama seni kucumsemek degil amacim senle konustugumuz icin senmi diyorum basit bi soru sen mi guzelsin bi kurbaga mi?
- +1 yıl
Türe göre değişir
- +1 yıl
Kurbağa kurbağalarla değerlendirilmeli ben de insanlarla
Cevap sahibi+1 yılYa kurbagayla kiyaslanamazsin tabikode ilk bakista sen guzelsin. Ama oyle degil gonul kimi severse guzel o dur. hayat matamatikten de gorguden de cok daha fazlasi biz veya ben deyim hic birsey bilmiyorum. Ama dogru dunyanin heryerinde dogrudur yanlis heryerde yanlistir, yalan , hirsizlik heryerde aynidir hic bisey bilmiyorsak bunu bilerek hareket etmek lazim.
- +1 yıl
Yanlış yolda olduğumu söyleyebilir misin?
Cevap sahibi+1 yılBana dusmez ama bi yanlisini gorsem insaniyetlik namina uyaririm ustune alinma herkes herkesi yanlis yapiyorsa uyarmali, fakat soyle bisey var benim yanlis gordugum sana dogru gelebilir. Konuyu bilmem lazim
- +1 yıl
Henüz uyarılmadım o halde doğru yoldayım dnndnf
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum gorucez bakalim ilerleyen zamanda 😊baksana burada baya uzun yazistik devam edeceksek artik yazdiklarimizi sadece biz gorsek olur mu
- +1 yıl
Hayır teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıliyi sen bilin 🖐
Para & Ekonomi konusunda 626 cevap paylaştı. Şartlara göre degisir
04 Yorumla- +1 yıl
Şartlar 2022 şartları
- +1 yıl
Bu çok net bir cevap oldu düzeyli teşekkür ederim
+1 yılNe kadarlık bi yatırım
03 Yorumla- +1 yıl
Küçükten büyüğe ulaşmak istiyorum
- +1 yıl
Biraz riskli yatırımlar tercih edebilirsin. Bide ne kadar süre beklemeyi düşündüğün önemli.
- +1 yıl
Yaşım küçük senelerce beklerim. Yatırımımı kıyafete yapan biri değilim böyle düşün
+1 yılArsa
13 Yorumla- +1 yıl
Yeri önemli sanki
- +1 yıl
Toprak kalmiycak bina dikmekten
- +1 yıl
Herhangi bir yer diyorsun yani
İddaa kuponu
04 Yorumla- +1 yıl
Ya olur ya olmazı bekleyelim yani
- +1 yıl
Oldu
- +1 yıl
Müneccim sizin eve ziyarete mi geliyor? Nereden bileceksin
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEuroya
04 Yorumla- +1 yıl
Uçtu o
- +1 yıl
Oncin onceden yatırım yapılmalıydı
- +1 yıl
Daha da yükselecek zaten
- +1 yıl
Zaten yeni kendime gelmişim 24 yaşındayım djdndn ne kadar önce
Dövizi boş ver. Altın al.
04 Yorumla- +1 yıl
Altından devam çoğu kişi böyle söyledi
- +1 yıl
Sorma ağlıyorum
+1 yılSennn
01 Yorumla- +1 yıl
Pek mantıklı gelmedi
bence artık kripto
02 Yorumla- +1 yıl
Çakıldı o da
+1 yılEmlak
010 Yorumla- +1 yıl
Bu benim statümü aşıyor 🥲
- +1 yıl
Altın
- +1 yıl
Onda okeyim zaten yapıyorum ama çok uzun vade için yapılması mantıklı
- +1 yıl
Al, at ve unut.
- +1 yıl
Peki sonra ya hatırladığımda aldığım fiyattan çok çok düşmüşse
- +1 yıl
Bugüne kadar fiyatı geri gelen hiç bir şey görmedim
- +1 yıl
Ama 2000'lerde yaşanan kriz geri geldi değil mi?
- +1 yıl
Hayır, daima ileri,
- +1 yıl
Sen Tl olarak faize tatır 3-5 kuruşunu
- +1 yıl
Anlamıyorum o zaman dolar neden düşüktü? Bundan 10 sene sonra dolar 18 olmaya devam mı edecek?
- Para & Ekonomi konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılEv al
030 Yorumla- +1 yıl
Hahshs bir saniye ev alacak kadar sermayem olsa sence başka yol arar mıyım?
- +1 yıl
Ne kadarın var ben tamamlayayım ahsdhasfh
- +1 yıl
Hshshsh aman Allahım yüce gönüllü bir sürü insan var etrafımızda
- +1 yıl
Ahahah dalga geçiyorum be
- +1 yıl
Benimkinde de kinaye vardı :)
- +1 yıl
:D sivri dilli bir kızsın
- +1 yıl
Bu da benim kalkanım
- +1 yıl
Burcun ne?
- +1 yıl
Yay
- +1 yıl
Yükselenim yay :D Ben de spor yapıyordum yeni bıraktım sence evde devam etmeli miyim
- +1 yıl
Et et bırakma spor hobi değil zorunluluk
- +1 yıl
Spor salonu uzak birlikte spora başladığım arkadaşım bıraktı tek de açıkçası bu soğukta o kadar yol gitmek istemiyorum
- +1 yıl
Niye kaslarını arkadaşın mı geliştirdi?
- +1 yıl
Sen yaptın kendi kendine birine ihtiyacın yok
- +1 yıl
Evde çalışabilirim ağırlıklarım barım var
- +1 yıl
O zaman salona vereceğin paraya toz al
- +1 yıl
Evde 2 cm daha kolum gelişir mi 38 cm şu an Protein mi
- +1 yıl
Kasların mekan mi seçiyor? 😂 Tabi gelişir
- +1 yıl
Sonuçta evde manuel takılıyorsun. Barlar ve dambıl var sadece
- +1 yıl
Doğru programı uygula yeter
- +1 yıl
Program yazar mısın bana :D
- +1 yıl
Uzman olduğum bir konu değil muhtemelen bir kaç yıla fıtık olurum
- +1 yıl
neden fıtık olasın ki
- +1 yıl
E ben spor okumadım ya illa yanlış yapıyorum tek başıma yapıyorum
- +1 yıl
programın ne ki
- +1 yıl
Kendim yazıyorum :) nasıl bir vücuda sahip olmak istediğimi düşünüyorum bacaktan kola kendimi güçlendiriyorum sağlam besleniyorum protein tozu tarzı kimyasal kullanmıyorum. Bide kemik iliği yemeyi severim limonla... Hüp djdkjfjf
- +1 yıl
Sen kullanmıyorsun ama bana öneriyorsun bu da garip :D
- +1 yıl
Sen büyümek istiyorsun bense güçlenmek
- +1 yıl
Hem güçlenip hem büyümek istiyorum
- +1 yıl
O zaman yıllarını ver ve kimyasal kullanma
+1 yılBence her zaman altın.
010 Yorumla- +1 yıl
Sizce neden?
- +1 yıl
Riski az , az kazandırır ama kesindir
- +1 yıl
Ama çok yavaş kazandırıyor yıllarım geçiyor
- +1 yıl
Evet ama garantidir
- +1 yıl
Alp dağları eteklerinde kitap okumaya yıllık izni almadan gitmek için 50 yaşını bekleyemem
- +1 yıl
Hayallerin ne güzel
- +1 yıl
E yani seviye düşük olursa mutluluk fazla olur. İnsanlar hep fazlasını ister önemli olan bir ölçüde kalarak mutlu olmayı sağlamak
- +1 yıl
Gerçekten imrendim sana , düşünce yapın yaşına göre ne kadar da olgun.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim spor yapıyor musun?
+1 yılEmlak ve araba
01 Yorumla- +1 yıl
Bu biraz uzun boylu bir süreden sonra olur ancak belli bir kazanca ulaşmak gerek
+1 yılaltın
04 Yorumla- +1 yıl
Neredeyse fazlasını yapıyorum ve yüksekten almış oluyorum ileride düşerse zararım ne olacak?
- +1 yıl
altın düşmez uzun vadede kazanırsın
- +1 yıl
Doğru yoldayım o halde
- +1 yıl
aynen ablacım
+1 yılKripto para
00 Yorumla
+1 yılAltına
00 YorumlaAltın bence
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBilgi
00 Yorumla
+1 yılAltın...
00 Yorumla
+1 yılAltın olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayrimenkul
00 Yorumla
+1 yılBence borsa
02 Yorumla- +1 yıl
Belli bir aşamadan sonra evet
- +1 yıl
Her aşaması iyi ama çok para olması lazım al sat riskini almak lazım
Sağlığımıza 😉
04 Yorumla- +1 yıl
Bunun için maddiyat lazım
- +1 yıl
Sağlığa en sağlam yatırım nedir biliyor musun?
( Az yemek ve az uyumaktır. )
İnsanın ne hastalığı varsa genelde midesinden gelir o hastalıklar. En meşhuru şeker hastalığı, obezite gibi...
Yani sağlığımızı korumak maddiyatla değilde nefsimize hükmetmekten gelir.
Eskiden tedavi için doktorlar aç kalmayı tavsiye ederlerdi
Çokta etkili
Mesela hasta olunca insan yemek yemek istemez
Çünkü mide istemez kendini yenilemek için
Yani sağlığın en önemli kısmı mideden geçer
İnsan aç kaldığında milyonlarca hücresi yenilenir
Bu bilimsel olarak kanıtlandı
Hatta ödül verildi
Aç kalmaktan kastım az yemektir
Yani yemekten doymadan kalkmak çok şifalı ve faydasıda çok
Bilimsel olarak kanıtlanmış faydalarını Google dan bakabilirsiniz 🥰 - +1 yıl
İlk kez duydum bunu
- +1 yıl
Bunu ilk kez duyman normal
Diyetisyenler ve aileler genelde aç kalmayı sanki ölüm gibi gösteriyor
Türkiye'de gerçekleri bilen az insan var
Araştıran yok
İnsanımız genelde insanlardan duyduklarıyla yetiniyor
Yani bilirsin analar babalar çocuklarına iyi doyur karnını can boğazdan gelir gibi laflar eder genelde
Diyetisyenler aç kalmaya zararlı diyor ama bazı profesörler açlığa faydalı bakıyor
+1 yılSugar mommy
01 Yorumla- +1 yıl
Hayal dünyasındasın wake up
+1 yılKendine yatırım yap
025 Yorumla- +1 yıl
Mezara fakir ama dolgun gireyim he?😂
- +1 yıl
Ruhun zengin olsun gerisi gelir tatlım :)
- +1 yıl
Ah be gelmiyor be
- +1 yıl
Neden canım ya
- +1 yıl
Zengin gönlüm zekasız para getirmiyor
- +1 yıl
Ne derdin var anlat ya :)
- +1 yıl
Derdim yok şükür sadece doğru yatırımı aramaya çalışıyorum fjdjfj
- +1 yıl
Doğru yatırım derken :)
- +1 yıl
Para yatırımı
- +1 yıl
Kriptodan anlıyorsan oraya gir ama bi laf var hiçbir şey bilmiyorsan altına yatırım yap diye
- +1 yıl
Kripto yaptım bir kere katladım sonra sabah uyandığımda çakılmıştım
- +1 yıl
Uyumaman lazım hahaha
- +1 yıl
Sorma hayatım kaydı Allahtan fakirim de çok bir şey kaybetmedim yani hahshshs
- +1 yıl
Ahh ahh seni çok iyi anlıyorum :)
- +1 yıl
Hahahah içim biraz rahatladı teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek canım ya konuşalım yine ara ara sevdim senin enerjini :)
- +1 yıl
Tabi tabi her zaman açığım bir şeyler tartışmak konuşmak, fikir alışverişinde bulunmak isterim
- +1 yıl
Dur sana yazarım madem açık mı mesajın
- +1 yıl
Mesaj açmak mı? Djdjjd haberim bile yok yeniyim
- +1 yıl
Mesaja açık mı yani bi bak ayarlardan :)
- +1 yıl
Kapalıymış atamadım :)
- +1 yıl
Ama açma sekmesi yok ya baktım da
- +1 yıl
Ayarlardan sadece takip ettiğim üyeler mesaj gönderebilir gibi bi şey var o tiki kaldırman lazım tatlım
- +1 yıl
Şimdi?
- +1 yıl
Tamam olmuş
Borsa :)
01 Yorumla- +1 yıl
Borsa hiç yapmadım bilmiyorum kesin onda da batarım
+1 yılkendinize yatırım...
02 Yorumla- +1 yıl
Yapmaya çalışıyorum onu da ama boş gibi
- +1 yıl
uzun vadede mutlaka kazandırır