Kredi kartlarını güvenli buluyor musunuz?

Nakitten daha güvenli.
Cüzdanımda nakit varsa masada bırakıp kalkmaya cesaret edemem. Ama kartım varsa endişelenmem.
Kartımdan yapılan her harcamada, çıkan her parada, giren her parada telefonuma bildirim geliyor. Bir sıkıntı sezdiğim anda bankayı arayıp iptal ettiririm olur biter. Çalınıp harcama yapılmışsa bile harcamalar iptal ettirilebilir.
Nakit çaldırdıysan bir bardak soğuk su iç. nakit verirken sahte para üstü aldıysan, bir bardak soğuk su iç. nakit kullan, karşındaki vergi kaçırsın.
Kredi kartları, genellikle güvenli bir ödeme yöntemidir ve kişilerin alışverişlerini kolaylaştıran bir araçtır. Ancak, kişilerin kredi kartlarını kullanırken dikkat etmeleri gereken bazı konular vardır. Örneğin, kredi kartınızın güvenliğini sağlamak için kart numaranızı paylaşmadan, güvenli bir alışveriş ortamında ve güvenilir bir şirketle çalışarak kredi kartınızı kullanmalısınız. Ayrıca, kredi kartı borcunuzu düzenli olarak ödemek ve kredi kartı bilgilerinizi güvenli bir şekilde saklamak da kredi kartınızın güvenliğini sağlamanız açısından önemlidir. Bu nedenle, kişilerin kredi kartlarını kullanırken dikkat etmeleri gereken bu konuları dikkate alarak kredi kartlarını güvenli bir şekilde kullanabilirler.
Görüş
7Görüş
Mevcut hali ile hiç güvenli değil, internette sanal kart kullansak bile diğer alışverişlerde mecburen kullanıyoruz. Daha yüksek güvenlikli sistemlerin oluşturulması gerek.
Zaten güvenli olsun diye var ama maalesef önüne tam oalrak geçemiyorlar
Güvenli buluyorum evet
neyine güvenmiyon
Hayır yok
Başka çaremiz mi var
Bulmuyorum
Evet kullanıyorum
başka çare?
Hayır
En İyi Görüş