sadece patates kızartması ve bir sürü sos olacak. tutar mı sizce?

sadece patates kızartması ve bir sürü sos olacak. tutar mı sizce?

Sadece patates kızartması olursa pek tercih edilmeyebilir yani ne bileyim kim sadece patates kızartması yemek için bir yere oturup yiyor ki genellikle hamburger vb şeylerin yanında tercih ediliyor.
patates kızartmasını çeşitli soslarla birlikte tüketmeye bayılıyorum tutabilir.
tek sıkıntı içinde boş karbonhidrattan başka bir şey olmaması.
Cevap
16Cevap
Bence kazanabilir, patates kızartması tek başına lezzetli
amsterdamda görmüştüm tutar ama ekmek arası dürüm arası falan da yapacaksınız o zaman ketçap mayonez bikaç sosla desteklediniz mi tamamdır o iş, içeceğide ucuz vereceksn ama
Patates sagliksiz, birde yagda kizartilmis ayrica tam sagliksiz, millet bilincleniyor, sagliksiz gidalardan bilinclendikce uzaklasiyor. Kisa sürede lezteli, iyi ypailirsa belki kazanilir ama uzun süre kesinlikle tutmaz
bence tutar patates kızarması lüx artık ekmeği bimden alır geliriz ekmeği bizden pattis kaç para
Bizim bu konya da var kokusu benim eve kadar geliyor sjsjjs güzel para kazanıyor sürekli sıra var bence denemelisin
Zaferdekinden bahsediyorsun dimi?
He aynen nerden bilion
Konyadayım çünkü nsisshsjshsus
Ahshsjajsjwhsja
Fakat oradan sizin eve kokusu nasıl gidiyor anlamadım. Oraya yakın ev yok ki, kokusu gelecek kadar
Uydurdum zaten kokusu baya geliyor yani of sende varyaa
Dalga mı geçiyorsun yq nsjdjdjsisjsjsjd
He dalga geçiyom
Nerede oturuyorsun merak ettim
Uzakta canım
Sohbet etmek istedim, hemen ters yaptın
Sohbet mi kaç yaşındasın sen
Profil de 20 yazıyor
Ayrıca sohbet yani, yaşla ilgisi ne?
Edemem sohbet ben valla uğraşamam ay
Aynn bencede etmeyelim, kaprisin tuttu senin
Konyada var mesela, bayaa da müşterisi oluyor. Fakat mekan çok işlek biryerde olmalı.
2 yıldır aklımda, seyyar olarak bile çok güzel şeyler yapılabilir de benim işim değil.
Değişik baharatlar ve soslar ile geliştirilebilir bence. Hep sade patates var her yerde.
Fast food her zaman tutar. Ekonomik olsun yeter ki.
Hollanda da çok meşhur ama patatesler iri olmalı bence diğer türlü doyurucu gelmiyor gibi gözüm doymuyor yani.
Daimi müşteri olurum pushdjdnen
Guzel yapilirsa isler
Rızkı veren Allah artık ne kadar kazanırsan.
Ne şekilde satmayı düşünüyorsunuz?
Benim gibi patateskolikler için mükemmel olurdu 😄
Bende dusunucem bu konuyu valla
Yanına sosis ve soğan halkası iyi gider he bide tost da olması gerekiyor
Patates yanına sosis mükemmel olur.
Sanmıyorum tutacağını
Sözlükte çok gezion heralde
adamin umudunu niye kiriyon biseyler icin heveslenmis bisey diyceksen olumlu sey de olumsuzsa hic konusma belki dunyanin en iyisi olacak
Olumsuz şeyi nerde demişim ki? Umudu nerde kırdık? Sırf yaranacam diye bana laf atacağıma git adama iki patates soy.
bizim burada var kazanıyor dershane çevrelerinde
Zannetmiyorum
Kesinlikle evet
Sanmıyorum
Olabilir en sevdiğin
Köfte de olsa belki
Bence çok zor
Yanında bira?
tutmaz net
Bence tutabilir
Olabilir
Neden olmasın ki