Merhaba arkadaşlar az önce beni forex yatırım danışmanı Aradı ve wp üzerinden böyle Bişey atı W2forex falan yatırım yapan var mı aranızda kazanan vs bu konu hakkında bilgisi olan

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba arkadaşlar az önce beni forex yatırım danışmanı Aradı ve wp üzerinden böyle Bişey atı W2forex falan yatırım yapan var mı aranızda kazanan vs bu konu hakkında bilgisi olan

Kızım yalan dolan görme bu işlere. Yurt içinde Forex alabilirsin bu da 50-60 bin TL şu an. yurt dışında ki hesaplar zaten fake , dolandırıcı.
Eğer gideceksen git 50-60 ver Türkiye'den hesap aç kendien. .
Ben alacaktım alamadım. . Pahalı geldi.
Btc den 30 bin dolandırıldı. , Forex den 1000 TL falana. Dizi film yapımcıların dan 1200 TL. Topla. 32200 bin TL para kaptırdım bu dolandırıcılara.
Btc den kandirilma sebebim = canım arkadaşlarımın kıçına takilmak oldu.
Forex = balıklama atladım ama sağlam hesaplarla ciddi paralar alırsın.
Dizi filmde de = eskiden Osmanlı dizisinde oynardım , ara oyuncu. , allaah Allah'a diye fallan bağırırsi. Ordan günlük en az 400-500 aldım hafta da 2 gün 1000. Oluyodu. 30 bin TL ye yakın para aldim. Ama kimlikle aliyodum
orada da TRT daha fazla para gonderiyormus bizim şirket yapımcı da paranın yarısını kirpiyormus. Yani 60 bin TL alacakken 30 almışım ama orada da şirketin ana kayıtlı adamı olmadığım için gitti.
burada da kayıt olayım dedim dolandırıcı çıktı. ya da bilmiyorum eğitimlere gitmedim dolandırıcı gibi geldiler.
İşte şimdi borsa falan derke. Yediğim kazıkları atlattı. Ustene de baya para kazandım borsa , gümüş , altın dolar.
Bir işle. Yapacaksan herkesin yaptığı bilindik seyelr yap Forex yapma
Tamam teşekkür ederim :) sizin adınıza üzüldüm geçmiş olsun
Acı tecrübe maalesef paran varsa git al 50-60 bine hesap.
Ben sana yardımcı olurum ,. Arada para atarım sana sen oynarsın sonra kirisiriz paraları 😎
Peki siz bana nasıl güveniyosunuz :)
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?