Para & Ekonomi 1 ay Banka kartım yanımda değil, kart numaramı nasıl öğrenebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Banka kartlm yanımda değil kart numatamı nasıl öğrenebilirim cok acil? Banka kartım yanımda değil, kart numaramı nasıl öğrenebilirim? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
NevHa Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 99% 1 ay Kullandığınız banka kartının mobil uygulamasını kullanıyorsanız orada vardır. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
İkizlerBurcuDüşmanı Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 ay O bankanın mobil uygulamasına ya da sitesinden tc kimlik numaran ve şifrenle giriş yaparsan belki numarasını ordan öğrenebilirsin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Veysel454588 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eig 98% 1 ay Mobil kullanmıyor musun? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Aledaa_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eig 100% 1 ay İnternet bankacılığından Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Baktım ama yoktu iban var sadece nerede yazar tam olarak Yorumla Aledaa_ 1 ay Kartlarım bölümü varsa orada çıkar. Yorumla
Seyyah1453 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eig 48% 1 ay mobil bankacılıktan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ZevkiHayran Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 ay Mobil bankacılık Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
erkan4734 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 ay Kart evdemi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Evet Yorumla erkan4734 1 ay Kimse yok mu evde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Kullandığınız banka kartının mobil uygulamasını kullanıyorsanız orada vardır.
O bankanın mobil uygulamasına ya da sitesinden tc kimlik numaran ve şifrenle giriş yaparsan belki numarasını ordan öğrenebilirsin
Mobil kullanmıyor musun?
İnternet bankacılığından
Baktım ama yoktu iban var sadece nerede yazar tam olarak
Kartlarım bölümü varsa orada çıkar.
mobil bankacılıktan
Mobil bankacılık
Kart evdemi
Evet
Kimse yok mu evde