Para & Ekonomi 1 ay Çok zengin olmak istiyorum, ne yapmalıyım? birgünherseyg Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ne iş olursa yapmaya çalışırım Çok zengin olmak istiyorum, ne yapmalıyım? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
çirkinkalplinsan Takip Et Yoda Yaş: 105 , eig 100% 1 ay O zaman dahiyane bir fikrin olmalı ki diğerlerinden daha zengin olmanı sağlasın ¢ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eig 99% 1 ay Bazen risk bazen dip bazen surunmek belki ondan sonra olursun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör birgünherseyg 1 ay Risk nasıl olacak Yorumla birgünherseyg 1 ay Veyahut nasıl olurum var mı bir fikir Yorumla Ghostmale01 1 ay Mesela yatirim yapacaksin geleceg bir sekilde tutabilirsw yaşarsin bir arsa aldim 6yil once 45000 simdi ederi 6000000... iste risk olmasaydi giden para olacakti... Yorumla Ghostmale01 1 ay Bazende 50000 yatirip parayi heba ettiğimde oldu kisacai şans... herzman gulmesede bazen guluyor oda guzel oluyor Yorumla
birssporcu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 ay Paran olmalı para olmadan bile para kazanamazsn para parayı ceker Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
DMsevmeyenHatun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eig 100% 1 ay bu tutkunun sonu yaş gibi 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör birgünherseyg 1 ay 🤣biraz öyle Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 25 1 ay Bu kafayla bi halt olamazsin sen mk sdghjjf Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 7 yorumu gör birgünherseyg 1 ay Sen bı tipine bak ucube Yorumla birgünherseyg 1 ay Adından belli Yorumla HoşafAğızlı 1 ay Tip ne alaka sokuk çalısıyom paramı kazanıyom boş durmuyom senin gibi mk git kafanı çalıştır az Yorumla birgünherseyg 1 ay Kes sokuk Yorumla HoşafAğızlı 1 ay Uza Yorumla birgünherseyg 1 ay Kırarım kemiklerini Yorumla HoşafAğızlı 1 ay Sen git iki beynini geliştir az Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay en kolay yolunu hepimiz biliyoruz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 7 yorumu gör Görüş sahibi 1 ay jig*ololuk Yorumla Görüş sahibi 1 ay @CanJackRose sen öyle san üni arkadaşımdan biliyorum ne kadar para ettiğini Yorumla birgünherseyg 1 ay Erkek mi arkadaş Yorumla Görüş sahibi 1 ay erkek evt Yorumla birgünherseyg 1 ay Nasıl yapmış ki Yorumla birgünherseyg 1 ay Yakışıklıdir o halde tıp. normal bende Yorumla Coolguy8610 1 ay Es. cortlar kadar kazanamazlar bence Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Gel benimle evlen 😀😀 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla 1 yorumu gör birgünherseyg 1 ay Oleyyyy Yorumla
refikacoban10 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 ay çalışarak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 7 yorumu gör birgünherseyg 1 ay Kim olmüş çalışarak Yorumla birssporcu 1 ay Çalışarak kimse zengn olamaz bu ülkede Yorumla birgünherseyg 1 ay Canını yerim Yorumla birgünherseyg 1 ay Doğru Yorumla gizlii_000 1 ay Olursun herkes haram para yemek zorunda değil benim gayet iyi maddi durumum Yorumla birssporcu 1 ay Nasıl oldu. Allah icin Yorumla birgünherseyg 1 ay Yancidir ya da yemiştir bı yerden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
O zaman dahiyane bir fikrin olmalı ki diğerlerinden daha zengin olmanı sağlasın ¢
Bazen risk bazen dip bazen surunmek belki ondan sonra olursun
Risk nasıl olacak
Veyahut nasıl olurum var mı bir fikir
Mesela yatirim yapacaksin geleceg bir sekilde tutabilirsw yaşarsin bir arsa aldim 6yil once 45000 simdi ederi 6000000... iste risk olmasaydi giden para olacakti...
Bazende 50000 yatirip parayi heba ettiğimde oldu kisacai şans... herzman gulmesede bazen guluyor oda guzel oluyor
Paran olmalı para olmadan bile para kazanamazsn para parayı ceker
bu tutkunun sonu yaş gibi 😂
🤣biraz öyle
Bu kafayla bi halt olamazsin sen mk sdghjjf
Sen bı tipine bak ucube
Adından belli
Tip ne alaka sokuk çalısıyom paramı kazanıyom boş durmuyom senin gibi mk git kafanı çalıştır az
Kes sokuk
Uza
Kırarım kemiklerini
Sen git iki beynini geliştir az
en kolay yolunu hepimiz biliyoruz
jig*ololuk
@CanJackRose sen öyle san üni arkadaşımdan biliyorum ne kadar para ettiğini
Erkek mi arkadaş
erkek evt
Nasıl yapmış ki
Yakışıklıdir o halde tıp. normal bende
Es. cortlar kadar kazanamazlar bence