Enflasyon almış başını gitmiş , ekonomin batık , şimdi bir zam yapacak , her şey %1.500 zam) millet çadırda yatacak yazıyorum buraya ) Sarayda altın klozete sıçan badem biyiklilarin insafına kaldık.
1 ay
Asgari ücrete zam yapmaları doğru mu?

Enflasyon almış başını gitmiş , ekonomin batık , şimdi bir zam yapacak , her şey %1.500 zam) millet çadırda yatacak yazıyorum buraya ) Sarayda altın klozete sıçan badem biyiklilarin insafına kaldık.
asgari ücrete zam günü kurtarmaktır ki o bile yetmiyor yıl ortasına gelince yine zam gerekecek yani zam çözüm değil. her şeyin tek adamın ağzına baktığı kurumların bağımsız olmadığı liyakatın olmadığı ekonominin gereklerinin yapılmadığı bir düzende hayat pahalılığı kaçınılmaz.
Maalesef para basarak insanların maaşına zam yaparak ekonominin düzeleceğini sanan bırakın ülkeyi kendi ekonomilerini bile başa geldikten sonra yapamayacaklar ülke başında yönetiyor diyemiyorum çünkü her şey ortada. Ama bunların yandaşları hemen sorar çıkar telefonunu. :)
Görüş
7Görüş
Türkiye'nin şuanki hali bir zamanlar Venezuelanin aynısı. Allah sonumuzu hayır etsin. Gidişat Venezuela.
Altında ezilenleri kurtarmak için yapıyorlar ama bunu gören herkeste malına mülküne daha çok zam yaparak yine eziyorlar
Merak etme asgari ücrete zam yapmadan da her şeye zam geliyor.
Herkes yolunda maalesef
Cikarsa duşmesini de bilir
Çadırda kalırsan gel bende kal ev 5 oda
Max 7500 gibi görünüyor
En İyi Görüş