Herkes para kazanıyor herkeste para var
Herkeste para olduğuna göre
Herkes altın döviz alır falan
Yani Herkes aynı şeyi yapıyor
Peki Herkes kazanıp zengin oluyor mu
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes para kazanıyor herkeste para var
Herkeste para olduğuna göre
Herkes altın döviz alır falan
Yani Herkes aynı şeyi yapıyor
Peki Herkes kazanıp zengin oluyor mu
Zenginlik ne için zenginlik ama mesala günümüz de bir çok zenginin öyle konaklarda ki gibi müştemilatta kalan hizmetçisi, şusu busu yok. Sadece lüx yaşıyorlar lüx yaşamak zenginlik değildirki. Kendi gibi olan cevreleri olduğu için fakirliktir.
Ama benim fiziksel zenginlik kendim bir şey üretmişsem benim işime yarıyorsa kimseye ne patentini ne planlarını satmıyor kendim kullanıyorsam. Arabam bankada param bol olmasa da bende zenginimdir.
Çünkü ben de olan onlarda olmadığı için bana dünyanın parasını teklif eden olacaktır. Vermeyince malımı fakir de olmuyorum.
Bir başka açıdan zengin olup fakir yaşam tarzı seçenler de var tamamen göreceli ve ne kadar neyle mutlu olduğuna bağlıdır.
Herkes yatirim yapiyor kimisi daireye kimisi qrabayq kimisi dolara euroya altina
Su son Ay icinde 3n cok borsaya yatirimci geliyor zengin olan bir cok insan oldugu gibi bir cok insan da zararina satabiliyor
3nflasyona karsi parayi katlamanin mumkun oldugu durumlar yatirimlar yapilarak kazanilir
Para biriktirerek para cogalmaz uzun vadede kazanan hisseler ve diyer yatirim araclari 1'e 5 vererek kar getirisini yapabilir mesela ben bi hisse de 30 bin kar gordugum halde satmiyorum cunku zamani degil
Cevap
8Cevap
Hayır herkes zensin olamaz
Herkes zengin olamaz herkes zengin olursa zenginlik diye bi kavram olmaz
Birileri zengin olurken birileri fakirleşir sistem böyle
Zenginlik göreceli bir şey. Mesela Elon Musk'a göre Ali ağaoğlu gariban bir insan
Benim için evi arabası olan 100bini bankada olanda zengin fakir değil
Ama ikiside zengin
biri daha çok diğeri daha çok tabi
Dünya nüfusu geçen ay 8 milyarı geçti. 2011de 7 milyar olmuştu. Böyle bir nüfus artışı varken fakirliğin artmaması mümkün değil
Herkes Zengin olabilir. Ama herkes parayı yönetmeyi bilemediği için zengin olamaz..
Zenginlikten kastın ne kadar olması
Olur
Herkesin aynı şeyi yaptığı yerde piyasa düşer :D
İnsan istedikten sonra herşeyi olur
God ol derse olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?