Para & Ekonomi Şu an üzerinizde nakit kaç para var? DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nakit çalışanları görelim 😄😄 Güncellemeler+1 yıl Geliyor musun? Çıkacağım ç Şu an üzerinizde nakit kaç para var? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı. şu an 200 var :D 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 309 cevap paylaştı. nakit pek yok.. 50-60 lira anca çıkar sanırım. banka kartı / kredi kartı kullanıyorum 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 859 cevap paylaştı. 8 bın cıvarı galıba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cebimde 20 lira kalmış. Haberim bile yok 0 7 Yorumla DForVendetta +1 yıl 220 yapalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır demem Yorumla DForVendetta +1 yıl Gerçekten mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İban atayim Yorumla DForVendetta +1 yıl Gel atarsınn zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uğrar bir çayını içerim. Ama önce enerji toplamam lazim Yorumla DForVendetta +1 yıl Çok bi enerji toplamana gerek yok sen buyur gel. Yorumla
Beyzaksl Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Nakit taşımam 0 1 Yorumla DForVendetta +1 yıl Kartında ne kadar var 😄 Yorumla
zalando Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 958 TL var 0 9 Yorumla Öztürk04 +1 yıl Nasıl sığdırdın cüzdana ya Yorumla zalando +1 yıl Cüzdanım büyük Yorumla Öztürk04 +1 yıl Vay be zenginlik böyle bir şey demek ki Yorumla zalando +1 yıl 50 Euro var da tl olarak söyledim 50 eurosu olan zengin değil 😅 Yorumla Öztürk04 +1 yıl Euro kullandığın için zenginsin işte Yorumla Öztürk04 +1 yıl Ama ben tl ile mutluyum Yorumla Öztürk04 +1 yıl Atamın resmini her gördüğümde ruhum zengin oluyor Yorumla zalando +1 yıl Ruhunun zenginliği daim olsun inşallah Yorumla Öztürk04 +1 yıl Umarım aslında biraz da dışarı vursa fena olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
şu an 200 var :D
nakit pek yok.. 50-60 lira anca çıkar sanırım. banka kartı / kredi kartı kullanıyorum
8 bın cıvarı galıba
1700 TL ve 650 euro
Üç dört tele var bozuk para
Cebimde 20 lira kalmış. Haberim bile yok
220 yapalım
Hayır demem
Gerçekten mi
İban atayim
Gel atarsınn zaten
Uğrar bir çayını içerim. Ama önce enerji toplamam lazim
Çok bi enerji toplamana gerek yok sen buyur gel.
Nakit taşımam
Kartında ne kadar var 😄
1000 ₺ var
Sıfır
2300 TL var
Fakiriz sus 😄😊
203 TL
958 TL var
Nasıl sığdırdın cüzdana ya
Cüzdanım büyük
Vay be zenginlik böyle bir şey demek ki
50 Euro var da tl olarak söyledim