Para & Ekonomi 1 ay Ekonomi iyi olsa ne alırdınız? MuzluSoda8181 Takip Et Bilge Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 İyi bir oyun bilgisayarı💻 toplardım Güncellemeler1 ay Ne alırdınız ey ahali Güncellemeler1 ay Ne alırdınız Ekonomi iyi olsa ne alırdınız? Görüş Yaz 28 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Meleklerinasknnn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eig 95% 1 ay Hayalimdeki arabayı almak isterdim Mini Cooper Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Monster1902 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 100% 1 ay Fotoğraf makinesi, spor aletleri, spor ayakkabı günlük olandan vs. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 56% 1 ay Bilgisayar istiyorum,Telefon istiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 98% 1 ay Telefon ve bilgisayar zaten 6s telefonum camı kırılmış değiştir diye bağırıyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
yksgeliyor2 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 ay iPhone 14 alırdım. telefonumun kamerası çok kötü bulanık resmen Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 3,2b görüş paylaştı. Yeni bilgisayar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Dolar alırdım 😀😂😀 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör MuzluSoda8181 1 ay Mantıklı sjsjs Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 58% 1 ay Elma ekosistemi oluştururdum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 97% 1 ay Ne alırdım arsa alırdım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 97% 1 ay Kendime yeni telefon Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 32 , eig 84% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 746 görüş paylaştı. 0 km Hyundai i20 N alırdım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Yüksek mevlalardan bahsediyorsak araba alırdım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Cellını Moonphase alabilirdim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 99% 1 ay Dünyayı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör MuzluSoda8181 1 ay Bu abartı biraz ama olsun nsjsk Yorumla
karlos_ Takip Et Yoda Yaş: 30 1 ay Mercedes S 500 veya Bmw X6 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 100% 1 ay Evvvv Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör MuzluSoda8181 1 ay İnşallah Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 25 , eig 97% 1 ay Yeni bir telefon Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
CoolEmmi72 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eig 95% 1 ay Araba alırdım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Burakx12 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 94% 1 ay Bilgisayar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
gökayeren11 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 ay bilgisayar telefon Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
16Görüş
Hayalimdeki arabayı almak isterdim Mini Cooper
Fotoğraf makinesi, spor aletleri, spor ayakkabı günlük olandan vs.
Bilgisayar istiyorum,
Telefon istiyorum
Telefon ve bilgisayar zaten 6s telefonum camı kırılmış değiştir diye bağırıyor
iPhone 14 alırdım. telefonumun kamerası çok kötü bulanık resmen
Yeni bilgisayar
Dolar alırdım 😀😂😀
Mantıklı sjsjs
Elma ekosistemi oluştururdum
Ne alırdım arsa alırdım
Kendime yeni telefon
0 km Hyundai i20 N alırdım.
Yüksek mevlalardan bahsediyorsak araba alırdım