Simit yemek artık lüks mü oldu, az önce önümde biri kredi kartı ile simit aldı?

Az önce önümde biri kredi kartı ile simit aldı.
Yani şöyle söyleyeyim. En kötü günler bu günler dedikçe yarın daha kötü güne uyanıyoruz. Gerçekten bu günleri de arayacaz gibime geliyor Allah sonumuzu hayır etsin :'(((( nereye gidiyoruz belli değil herkes birbirini kandırma peşinde 3 günlük dünya dar oldu herkese
Görüş
29Görüş
Evet lüks oldu
Zamanında bir lahmacun 50 krştu lahmacun 17-20 olduysa normal lahmacun... gerisine söz söylemeye gerek yok... Antep 17 di 30 oldu
Domino's pizza eve sipariş 30 du 110-120 oldu
Gel al kampanya olarak 20 di 80-90 oldu..
Daha konuşmaya gerek yok
Ekonomi çok iyi
Canan Karataş hocanın dediği gibi onu yemeyelim bunu yemeyelim şunu yemeyelim o zaman da sabah kahvaltısında gevrek simit de yemeyelim olsun bitsin a**** koyduğum hocası
Simit fiyatları evet tartışılabilecek bir konumda ama kredi kartının maddi güç ile ilgisi yok. Nakit kullanmayı ya da taşımayı sevmiyor da olabilir. Maddi durumunun kötü olduğunu sanmıyorum
Yani normal artik çig kofte durum 15 lira olmus herseye zam gelirken bunlara zam gelmemek olmaz
En sevdiğim şeylerden biri önceden kahvaltıda ekmek yemez simit yerdim. Şimdi kahvaltı etmek bile istemiyorum çoğu zaman simit yok nasıl olsa diye.
kredi kartıyla simit almayı durumu olmamak olarak algılama bence ben de ekmeği kredi kartıyla alıyorum nakitle uğraşmak istemediğimden temassızı okutup geçiyorum :D ama simit fiyatları pahalı o ayrı konu
dış görünüş analizi de eklendiyse tamam inanırım olmadığına :D
Bende nakit taşımıyorum. Banka kartımla yapıyorum her alışverişimi. Kartla simit almak artık bozuklukların bir değeri olmadığı anlamına geliyor.
Kredi kartıyla ilgisi yok. Ekmeği suyu bile kredi kartıyla alırım
Yine iyiymiş bizim burada bi pastane var. adamlar 9,50 alıyor
Bu fiyatlar iyi yine bizim burada 10 TL terayagli simit
Oooo bugünde bir simit yemişiiizz Allah'a şükür 🤲🏻😬😁
Kalabalık aileler için ve büyük bir çoğunluk için evet lüks oldu.
Çocukken ekmek içiyle yalancı simit yapardım kendime bu gidişle o günlere dönülecek gibi... 😊
Kahvaltımı 2 simit, 2 peynir ile yaptığım günler oluyor. Gidiyor 22 kağıt
bir de diğer taraftan düşünüyorum hadı ınsanlar keyfi tatlarını ötelıyorlar da bunları satanlar nasıl para kazanacaklar !!!
Buna şu tepkiyi vermek istiyorum.
Simit zaten saray yeyceği yimeyin ne kaybedersi niz
Şahlanan ekonomiiii
Kalkınan türkiye ile
Erdoğan’la
yola devam mııııı
ekmek alan bile var kredi kartıyla simit alınca niye gözüne battı ki merak ettin?
Simit, peynir, çay dakir kahvaltısı lüks oldu artık... Bakalım bu sefer ne yiyin diyecekler...
En İyi Görüş